Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי התקבלה הודעה אם ברצוני לשדרג לווינדוס 10.

כרגע אני בהתלבטות אם זה שווה בכלל.

מדובר בנייד ישן של חברת דל (אוטוטו 4 שנים), אבל עדין עובד ללא דופי (לפטופ שנמכר באותה תקופה ב-7000 שקל).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נכון עד מידה מסויימת. אם ידוע שהשיפור רק יועיל, אין סיבה שלא לעשות אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סתם שאלה, מה רע בעדכונים שוטפים?

מה רע בזה ?

מניסיון אישי - עשרות עידכונים בשנים האחרונות שדפקו דברים שונים במחשב. ומיקרוסופט עצמם הוציאו הודעות ליוזרים וביקשו שיסירו את העידכונים הבעייתיים.

לפני שנה נאלצתי להפסיק את העבודה למספר ימים בגלל עדכון סורר כזה. הם לא מדבגים מספיק את העידכונים שלהם.

פורסם

מחשב סמסונג סדרה 7 מעבד I5 דור קודם.

האם שווה לשדרג? אני מאוד לא מרוצה מה8.1, איטי בטרוף וקשה לו לעבוד עם הדפדפנים.

מישהו יודע להמליץ על זה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני דווקא בלי בעיות עם ה8.1, אבל קיבלתי גם את ההודעה שאיציק קיבל ונרשמתי לעדכון.

לעשות down grade אנ מניח שתמיד יתאפשר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מחשב סמסונג סדרה 7 מעבד I5 דור קודם.

האם שווה לשדרג? אני מאוד לא מרוצה מה8.1, איטי בטרוף וקשה לו לעבוד עם הדפדפנים.

מישהו יודע להמליץ על זה?

כמה זיכרון יש במחשב ? פחות מ 4 גיגה זה גרוע במיוחד לדפדפנים שידועים בתור אלה ששותים המון זיכרון.

פורסם

תנסה לעזוב את כרום ולעבור לפיירפוקס. כרום ידוע לשימצה בכמויות המשאבים שהוא זולל והוא יכול להכריע על הברכיים אפילו מחשבים חזקים. מניסיון אישי.

פורסם

גם אני במצטרפים לשדרוג החינמי

עכשיו הסמן הזה ייאלץ להמתין בשורת המשימות עד ה29/07 לפי המערכת - תאריך העדכון

Confidence In Motion

פורסם
תנסה לעזוב את כרום ולעבור לפיירפוקס. כרום ידוע לשימצה בכמויות המשאבים שהוא זולל והוא יכול להכריע על הברכיים אפילו מחשבים חזקים. מניסיון אישי.

אצלי הנסיון בדיוק הפוך,עכשיו עברתי לכרום וסוף סוף גלישה נורמלית.

(שלא תבין לא נכון,הייתי משתמש פיירפוקס לתקופה ארוכה מאוד והדפדפן שלהם היה מצוין,אבל נדמה לי מגרסה 18 והלאה זה נדפק וממשיך להדרדר - והעדכונים שלהם רק הורסים עוד יותר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איך העדכון מגיע? ההתקנה תמצע פירמוט למחשב?

בגדול כל עוד זה לא מצריך פירמוט של מחשב והתקנה נקייה לא אכפת לי לשדרג.

• תוכן חדש...