Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 750sli בלפטופ ולא היה שום צורך בהורדת דרייבר של NVIDIA - איך זה? המשחקים עובדים טוב, אפילו ה experience מותקן ועובד

Opel Adam S 2017

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה לא יודע, לא שזה הפריע לי יותר מדי כן? (כולה להיכנס לnvidia.com ולהוריד מחדש)

experience אגב גם לא עבד אחרי השדרוג, לפני כן הייתה לי את הגרסה הכי חדשה של שניהם מותקנת.

זה לא issue, יותר בכיוון של nuisance.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חשוב להזכיר למי שישדרג שיבצע ניקוי דיסק של ההתקנה הישנה לי חסך כ 40GB. לא למחוק עד אשר הכל כבר משחוזר.

איך ביצעת את הניקוי? מחקת ידנית את windows.old? לי יש שם 18 ג'יגה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לך למחשב שלי---> קליק ימיני על הדיסק שבו הייתה מערכת ההפעלה בד"כ כלל C--->מאפיינים--->ניקוי דיסק---> תן לכלי לרוץ--->בחר באופציה של "נקה קבצי מערכת"

---> שוב תן לכלי לסרוק ---> סמן בצ'ק בוקס את האופציה של "התקנת windows ישנות.

בכל מקרה עדיף לסמן שם הכל לחסוך במקום.

פורסם

אתמול התקנתי. ביקש להסיר UBCD. יש לו בעיה עם resizing של חלונות. הוא לא מקטין טוב את תכולת החלון כדי להתאים אותה לגודל החלון זה בולט אצלי במיוחד בכל מיני מסכי הגדרות. בושה.

נדפק לי הדרייבר של משטח עכבר. הגלילה הפסיקה לעבוד. הורדתי מאתר של אסוס והתקנתי ידנית.

לחיוב יצויין שמחשב הרבה יותר מהיר מלפני כן. ממש כמו מקבוק נהיה. גם העיצוב עדיף לטעמי על זה של 8.1

בסה"כ מרוצה בינתיים. נראה מה יהיה עם אתר הבנק ופורטל ממשל זמין ביום ראשון.

פורסם

לפחות לגבי בנה"פ אני יכול להרגיע אותך, עולה יותר מהר מאשר קודם, חו מזה אין שינוי.

ממשל זמין עדיין לא נזקקתי, אבל גם בחלונות 8 היתה בעיה עם התצוגה של דפים מסויימים בכרום, למשל תשלום מס הכנסה. מעניין מה יקרה עם האדג'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפחות לגבי בנה"פ אני יכול להרגיע אותך, עולה יותר מהר מאשר קודם, חו מזה אין שינוי.

ממשל זמין עדיין לא נזקקתי, אבל גם בחלונות 8 היתה בעיה עם התצוגה של דפים מסויימים בכרום, למשל תשלום מס הכנסה. מעניין מה יקרה עם האדג'.

אתה עובד עם דונגל עסקי או חשבון פרטי? ממשל זמין עובד רק באקספלורר. הוא לא נתמך בכרום.

פורסם

מדבר על חשבון פרטי לא יודע מה זה "דוגל עסקי", ואיזה פונקציות הוא ממלא (קורא כרטיסיאשראי או משהו כזה?).

אין לי יותר מדי אינטאקציות עם ממשל זמין, תשלום מקדמות מס הכנסה וכמה תשלומי ביטוח לאומי. לביטוח הלאומי אין שום בעיה עם כרום, מס הרנסה יוצא מעוות אבן שמיש.

הצרה הגדולה היתה לפני כשנה, כאשר רציתי לחדש לאשתי את הדרכון. כל ניסיון לעשות זאת עם אקספלורר 9 או 10 נכשל: לא היתה בעיה למלא את הטפסים, אבל כאשר הגעתי לדף התשלום החלק של פרטי כרטיס אשראי פשוט נעלם. אחרי שבזבזתי די הרבה זמן בניסיונות לבצע את הפעולה על כל המחשבים הפעילים בבית מצאתי פתרון: יש לי באחסנה נטבוק משנת 2009 עם XP ואקספלורר 7 (או 8, אתה יכול להבין שמדובר במחשב שלא ראה אור שמש כבר די הרבה זמן), והוא הביא את הישועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברה חשוב לבטל את האופציה של "עדכונים מיותר ממקום אחד" מסתבר שזה עובד כברירת מחדל כלומר מערכת ההפעלה מנצלת את רוחב הפס שלנו כדי לפרוס עדכונים ממש כמו תוכנת שיתוף. מאמר בנושא.

כדי לבטל זאת בצעו את הפעולות הבאות.

הגדרות Windows ---> אבטחה ועדכונים ---> Windows update ---> אפשרויות מתקדמות--- > בחר כיצד נשלחים עדכונים > לא פעיל.

פורסם

תודה רבה. עדיין ממתין שהעדכון יגיע אלי.

נרשמתי שבוע שעבר, למישהו יש מושג כמה זמן בערך נמשכת תקופת ההמתנה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עדיף להמתין. הם משלחררים בצורה חכמה למחשבים בדוקים. אצלי קבלתי עידכון באסוס. אצל הילדים בדל זה עוד לא מוכן. מחכים

פורסם

שאלה קטנה, שיוצרים את ה USB בעזרת התוכנה של MS

אפשר להתקין אותו ולהשתמש ב KEY המקורי שהיה לי ל8.1, נכון?

• תוכן חדש...