Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיקרוסופט מכריזה: חלונות 10 חינם גם לכל המתנסים המוקדמים.

רוצו להירשם INSIDER חח:-), אהבתי שהם תומכים בשפני הניסיוןשל המערכת שלהם, היה שווה ליהיות עם המערכת הזו בחודשים האחרונים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת שדווקא בבטא האחרונה אני נתקל בעיות שלא היו בגרסאות הבטא הקודמות: במצב SLEEP המחשב זולל בטריה - אני יכול לשים מצב שינה בלילה ועד הבוקר הבטריה תיגמר - וכשמכבים את המחשב מתקבלת הודעת שגיאה שעד שאני לא עושה עליה OK היא תוקעת את תהליך הכיבוי.

פורסם

זה כנראה בגלל שהמערכת מוגדרת ב Connected standby, והמחשב לא תומך בזה חומרתית.

זה פי'צר חדש שהולך להיכנס למערכות הפעלה, פעולה דומה לטלפון נייד בשינה.

פורסם

לאחר שעה של שימוש לא נתקלתי באיזה דיל ברייקר, והמערכת שמרה על כל ההגדרות שלי, נחמד מאוד

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

התקנתי את התוכנה על מחשב (חלש יחסית) שנמצא בסלון, עובד בסדר למעט הקול.

על סמל הקול שבסרגל יש סימן X אדום והודעה שהכבל לא מחובר. בבדיקה רואים שדריוורים של HDMI מותקנים כהלכה, ב display רואים שהטלויזיה מזוהה כהלכה.

בחיפושים ברשת ראיתי שזאת תופעה מוכרת, הנה קישור לדוגמא שאומנם מתייחס ל build טיפה יותר ישן אך זאת בדיוק התופעה.

נכון לרגע הזה, עדיין לא הצלחתי לסדר את הבעיה ולכן אני שוקל לחזור לאחור.

פורסם

התקנתי על VM למקרה שהם יסכימו לאקטב את העותק כשיהיה מלא.

ב-5 דקות שהשתמשתי, התקנת עדכונים היתה בעייתית והוא נכשל מספר פעמים, ופעמיים קרס ה- explorer.exe בזמן אתחול.

פורסם
התקנתי את התוכנה על מחשב (חלש יחסית) שנמצא בסלון, עובד בסדר למעט הקול.

על סמל הקול שבסרגל יש סימן X אדום והודעה שהכבל לא מחובר. בבדיקה רואים שדריוורים של HDMI מותקנים כהלכה, ב display רואים שהטלויזיה מזוהה כהלכה.

בחיפושים ברשת ראיתי שזאת תופעה מוכרת, הנה קישור לדוגמא שאומנם מתייחס ל build טיפה יותר ישן אך זאת בדיוק התופעה.

נכון לרגע הזה, עדיין לא הצלחתי לסדר את הבעיה ולכן אני שוקל לחזור לאחור.

תוריד את הדרייבר של כרטיס מסך מאתר היצרן ותתקין אותו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה, אך כבר הסתדרתי.

אכן דרייורים, הצלחתי למצוא את ה CD מקניית המחשב.

בנתיים צצה בעיה חדשה, מדיי פעם מקש החלונות לא פותח את הטבלה ו/או אי אפשר להכניס מלל בתיבת החיפוש.

שומעים "דינג" מהרמקולים וכלום לא קורה.

פורסם

אצלי גם במחשב הופיעה הודעה לשדרוג לוינדוס 10.

מדובר במחשב שבזמן האחרון עובד די לאט ונתקע, רציתי לשאול אם אחרי שאני אשדרג המחשב יעבוד כמו אחרי פורמט והתקנה נקיה?

כול המידע ישמר אחרי השדרוג?

פורסם

כרגע השדרוג הוא לגרסת ביתא, יציבה עד עכשיו... עובד מהר, אבל לדעתי לא אינדקציה שהרי כל מחשב עובד מהר אחרי התקנה חדשה.

אם הכוונה במידע היא למסמכים, תמונות וכו', אז כן בהחלט נשמר.

פורסם
כרגע השדרוג הוא לגרסת ביתא, יציבה עד עכשיו... עובד מהר, אבל לדעתי לא אינדקציה שהרי כל מחשב עובד מהר אחרי התקנה חדשה.

אם הכוונה במידע היא למסמכים, תמונות וכו', אז כן בהחלט נשמר.

אז מבחינת מהירות לא יהיה שום הבדל בהשוואה לפורמט והתקנה חדשה?

פורסם

מכיון שלא ניסיתי, אני לא יכול לענות על זה במדוייק.

אך כנראה שהתשובה היא, כן. ההתקנה בשמירה על הקבצים זהה כנראה להתקנה נקייה.

היתרון בשמירה על כל הקבצים הוא כמובן בכך שיש לך גישה אליהם, אך גם באפשרות לחזור חזרה לאחור להסיר את הווינדוס 10 ולחזור עם מערכת ההפעלה הישנה, כמובן שלא בדקתי איך זה עובד בפועל, אך האפשרות קיימת וברורה לתפעול.

החסרון בשמירה על כל הקבצים הוא כמובן שהם תופסים מקום.

בסך הכל לא נתקלתי בקשיים שלא נמצא להם פתרון, לא נתקלתי במשהו שלא עבד לי (היה לי קצת בעיות בהתקנת forti clinte אך לבסוף גם זה הסתדר).

אם לא אכפת לך פה ושם להשקיע זמן ב"חפירות במרשתת" ובניסיונות התקנה/הסרה של תוכנות ואם אין לך תוכנה שלא איכפת לך שלא תעבוד, לך על זה ותנסה להתקין.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עומד לפני רכישת נייד עם וינדוס 8 חדש מהחנות

השאלה היא מתי תכנס מכירת הניידים החדשים מהחנויות עם וינדוס 10 (כי להבנתי השדרוג החינמי מ 8 ל 10 הוא בעצם רק לשנה)

האם זה יהיה לאחר ובסמוך למועד ההשקה של ה 10? או שפשוט יקח זמן עד שיגמר המלאי עם הניידים שמותקן עליהם 8 ומניסיוכם בעבר זה לוקח X (כמה?) זמן?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...