Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר שנרשמתי למשהו בסגנון "קבל עדכונים וחדשות על וינדוס 10" לפני כמה חודשים, לא יודע אם זה קשור.

asafasaf, אתה נרשמת למשהו?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כן גם אצלי קפץ... וינדוס 8.1 לא מקורי. אולי ההורדה בפועל לא תהיה למי שאין לו רישיון חוקי.

או במהלך ההתקנה...

הבנתי שמיקרוסופט חזרו בהם לאחר שאמרו שזה יהיה חינמי גם לבעלי מערכות פיראטיות.

פורסם

גם אצלי זה קפץ, בלי שנרשמתי לכלום. ווינדוס 7 מקורי.

מה שמעצבן זה שהכנסתי את כל הפרטים וזה עדיין יושב שם למטה בצד ולא מוכן ללכת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

או: קליק ימני על סרגל הכלים - מאפיינים - התאמה אישית - הסתר סמל והודעה ל-GWX (או הצג הודעות בלבד)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

גם אלי הגיע.

סקרן לראות איך המערכת. ל-8 לא שדרגתי, מקווה ש-10 באמת תהווה שיפור.

מה אתם אומרים עליה עד כה? היא מתאימה למחשבים ללא מסך מגע או שהיא יותר מותאמת לטאבלטים/מסך מגע ומהווה אינטגרציה בין כל הפלטפורמות של מייקרוסופט?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מישהו שם לב מתי הוינדוס 10 הנסיוני שלו פג תוקף?

אני זוכר בהתחלה הוא היה לחצי שנה בערך, עכשיו בדקתי והוא מראה שהוא מופעל לתמיד :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

משהו מעניין שחבר לתואר סיפר -

כל הגרסאות, גם הפרוצות, מקבלות הזמנה לעדכון חינם.

אבל אליה וקוץ בה, הגרסא כנראה כוללת עדכונים שוטפים אוטומטיים וללא הגבלת משתמש, ואמורה לצאת גרסא בתשלום שבה כן יש ליוזר שליטה על עדכונים.

לטענתו מטרת ההפצה האגרסיבית של המערכת היא ביטול הצורך בתמיכה אחורה במערכות ישנות, ומעבר של נתח מקסימלי מהשוק למערכת החדשה.

תכלס נשמע הגיוני.

ומבאס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

כי זה לחתום עם מיקרוסופט את החוזה הבא:

"למרות שקניתי את המחשב בכסף מלא, והוא שייך בלעדית לי, וקניתי את מערכת ההפעלה בצורה חוקית, אני מצהיר בזאת, שאני מייפה את כוחה של מיקרוסופט לעשות בתוכנה המותקנת במחשבי ככל שהיא רואה לנכון, לרבות השבתתה לתקופה הנתונה לשיקול דעתה הבלעדית של החברה.

החתום מטה מוותר על כל תביעת נזיקין, ישירה או עקיפה כנגד חברת מיקרוסופט בשל כל נזק שיגרם למחשבו, בזדון או בשגגה, ע"י חברת מיקרוסופט בשל שינויים אלו.

על החתום:________"

היית חותם?

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

בשולחני עם ווינדוס 7 - התקבל עדכון, בטאבלט עם 8.1 - לא התקבל. מוזר. :x

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...