Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קורטנה מספקת שעות של הנאה.

נסו להגיד למחשב:

"Hey Cortana, what does the fox say?"

ענק :lol:

יש עדיין באגים בזה, שאלתי משהו והיא נתקעה :p

Opel Adam S 2017

פורסם
...

רצוי לא להתקין את זה לבד לפני שמקבלים את הנוטיפיקיישן. הם כרגע מוציאים את העדכון בגלים לפי החומרה שזוהתה בהליך ההרשמה ומשחררים את העדכונים למחשבים עם חומרה שהתאימות שלה לווינדוס 10 הוכחה כבר באינסיידר פרוגרם. לאט לאט הם יוציאו את העדכון לעוד ועוד מערכות שהם עובדים בצמוד ליצרניות החומרה.

בקיצור, לא לקפוץ. לחכות שהעדכון יגיע אליכם לבד.

יש לך איזה אסמכתא רשמית לעצה, שהרי העדכון הוא מהאתר הרשמי של מיקרוסופט.

מדבריך משתמע כאילו מיקרוסופט מתאימים גרסה לכל סוג יצרן מחשב שבעולם (מותג ולא מותג), הרי ברור שלא כך הדבר.

גרסת הניסיון רצה כבר תקופה ארוכה על מחשבים רבים בעולם ובהתאם לכך תוקנו ריגטים שהתגלו, ברגע שיצאה גרסת הפצה, זאת גרסה שמתאימה לכל המחשבים (בערך) ללא הבדל של דת גזע ולאום.

אם ההמלצה שלך הייתה להמתין עם העדכון ולתת לעוד אנשים להיות שפני ניסיון הייתי מקבל, אבל לטעון שמיקרוסופט משחררים עדכונים בהתאם לחברות מחשבים ולכן לא להוריד את העדכון, את זה אני לא מקבל.

פורסם

אני מניח שהבעיה העקרית של $M היא עומס על השרתים, אבל כנראה שיש גם עניין של דרייברים לתוכנה.

בשלב ראשון הם משחררים למחשבים הפועלים עם 8.1, רק בהמשך לפועלים על 7.

אישית לא היתה לי שום בעיה, המערכת שוחררה ביום ד', ובאותו יום היתה מוכנה להתקנה, שבעצמה היתה חלקה לגמרי. בני הבכור (עם מחשב ASUS, מעבד i5-4200u זכרון 8 ג"ב ו-SSD) התקין את המערכת כמה שעות אחרי, לקח 45 דקות ונכון לאתמול בערב היתה לו בעיה של BSOD בהתעוררות ממצב שינה. לא יודע אם כבר פתר אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טרונצ'ו, אין לי איזה סימוכין רשמי ממייקרוסופט, זה מה שהבנתי מערוץ יוטיוב מקצועי כלשהו (לא זוכר בדיוק מי) ועוד כמה מקורות ברשת. גם שם אמרו שבגדול אין בעיה להתקין כבר עכשיו (גם קיבלתי על זה מייל מוקדם יותר היום) אבל הם אמרו שיכולים לצוץ כל מיני באגים כאלה ואחרים.

אני לא אומר שאסור להתקין לפני שמקבלים את ההודעה אלא שרצוי להמתין כדי לקבל גרסה מותאמת ומוכנה.

הם לא "מייצרים" גרסה שונה של ווינדוס עבור כל oem אלא בודקים את הרכיבים שקיימים במחשב (מעבד, זכרון, כ. מסך וכו') ומסדרים דרייברים ושאר ירקות לרכיבי חומרה שונים. לכן אם יש לך איזה רכיב שבמקרה לא היה קיים אצל אף משתמש אינסיידר, כנראה שייקח קצת זמן עד שיתאימו לו דרייבר ואם תתקין לפני יכולים לצוץ באגים.

שוב, אני לא *יודע* את זה, זה מה שהבנתי ממספר מקומות שמבינים דבר או שניים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טוב התקנתי את ה10. סה"כ עובד סבבה.

אבל יש לי שתי שאלות בעיות.

1. הטקטס בחלק מן המקרים מאוד מטושטש. איך מסדרים את זה?

2. המחשב הנייד שלי מסוג לנובו Y50. איפה אני מוריד לו את הדריברים לחלונות 10 כפי שהיה ב8?

פורסם

אני זוכר שלאחר בדיקה Display settings הפונטים מכוונים ל 125 או 150% - תחזיר אותם חזרה ל 100 והכל יסתדר.

המחשב שלי זה y510p וגם אצל אחי Y50 אותה פלטפורמה בדיוק - לא הייתי בכלל צריך להתקין דרייברים לכרטיסי מסך (860 אצלך כמדומני) והכל עובד חלק.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני עם 7 פרוץ, נרשמתי לעדכון הזה ומאז מופיע הסמל ליד השעון. השאלה היא מה קורה בזמן ההתקנה, יש ביקוש למפתח?

כמו כן, אני מעדיף לעשות התקנה נקיה, אבל אם זה לא אפשרי מפרוץ אלך על השדרוג.

תודה לעוזרים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אמנם כולנו גולשים ברשת וכבר מסומנים מזמן ע"י גוגל, אבל עדיין קצת מטריד לראות את כתב הרשיון של התוכנה

http://thenextweb.com/microsoft/2015/07/29/wind-nos/

בכל מקרה, גם אצלי הטקסט בתוכנות מטושטש, וגם המסכים נראים גדולים קצת, מחפש ללא הצלחה איך להקטין

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
אני זוכר שלאחר בדיקה Display settings הפונטים מכוונים ל 125 או 150% - תחזיר אותם חזרה ל 100 והכל יסתדר.

המחשב שלי זה y510p וגם אצל אחי Y50 אותה פלטפורמה בדיוק - לא הייתי בכלל צריך להתקין דרייברים לכרטיסי מסך (860 אצלך כמדומני) והכל עובד חלק.

ב125% הפונט נוח לי יותר לצפיה. מטושטש מאוד עכשיו.

מאיפה אני מוריד את כל התוכנות של לנובו שהיו לי בגרסא 8?

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם (נערך)

שדרגתי בכל המחשבים שסביבי, עד עכשיו הכל עובד מצוין.

כולם כמובן היו פרוצים, השדרוג עובר חלק ולא דורש מפתח.

בינתים לא נתקלתי בבעיות של דרייברים, ובלפטופים למיניהם נראה שהווינדוס עולה מהר יותר ממצב שינה.

למי שעדיין לא קיבל את האופציה לשדרג למרות שהוא נרשם, פרסמו פה קודם לינק:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

הדבר היחיד שנתקלתי בו זה שהפריצה של האופיס מפסיקה לתפקד לכן צריך להפעיל שוב KMS.

לכידה.PNG

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

בשביל להשתמש באפליקציות צריך לקשר את ה-windows לחשבון הוטמייל (אצלי הוא כבר העלה עובש..) - אמנם באדנרואיד יש קשר חזק בין המכשיר לגוגל, אבל במחשב זה מעט מחשיש אותי (כניסה לחשבון בנק וכל מיני עניינים רגישים כאלה).

האם החשש מוצדק?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש חלונות 7 אולטימייט מקורי וחוקי. קניתי אותו במחיר מלא בתחילת 2010.

אני אקבל את העדכון? או שאני לא זכאי?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...