Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ לך בחום להכין התקנה על בסיס המחשב הקיים אתה יודע אולי איזה סוג רישיון יש לך?

oem או retail ?

תוריד מכאן את הכלי ותכין דיסק התקנה או DOK כך שזה יחסוך לך התקנה חדשה אם כבר ביצעת שידרוג למערכת ההפעלה.

המידע אודות המחשב ומפתח המוצר שלך נשמר בשרתים של מיקרוסופט. פשוט בזמן ההתקנה אתה לוחץ SKIP במסך של מפתח המוצר.

פורסם

אולי אני הוזה, אבל החלונות פשוט נראים לי גדולים, למה זה!? אני לא מוצא אפשרות להקטין את הסמלים או גדלי החלון הכל נראה לי גדול, על מסך 15.6 וגם על מסך 24

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אז קיבלתי הודעה שהעדכון מוכן.

הוא נמצא כבר כשעה במצב של "עובד על זה..."

מישהו נתקל בבעייה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא. אין שום אחוזים.

בגלל זה אני מתייחס לזה כאל בעייה.

אני מצפה שיהיה איזשהו מד שיראה לי התקדמות כלשהי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

איזה יום יפה היום :-),

המחיצה של הווינדוס 10 שהתשמשתי עד היום הושחת לחלוטין היום וכעת ביכלל לא נגישה, רוב הסיכויים שהדיסק כבר גסס זמן רב.

היום התחברתי למחשב והשולחן עבודה עלה פיתאום קיבלתי שגיאה מהאיטי וירוס של מיקרוסופט שקובץ משהו הושחט, אחר כך פיתאום ניזרתי מחוץ ליוזר בטעינה שלא ניתן ליטעון את פרטי המישתמש שלי ולא יכולתי להיתחבר חזרה ובהיתחול הבא הוינדוס כבר לא עלה ושוב ניסיון של תיקון אוטומטי לא עזר, כאשר העליתי את הוינדוס10 החדש מהSSD כבר הכונן של הוינדוס הקודם לא נגיש והרוס לחלוטין :-(.

המחיצה השניה מאותו הכונן עובדת עדיין, אבל בתוכנות SMART רואים שיש מס' 6 ספרות של שגיאות קריאה, גם בדיסק זהה אחר שעדיין עובד יש את אותם התוצאות בSMART(מדובר בסידרה של סיגייט שביזמנו היה רעש עולמי של כוננים דפוקים).

בקיצור- הכי טוב שיהיה לכם מערכת הפעלה בכונן אחר לעת צרה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אולי אני הוזה, אבל החלונות פשוט נראים לי גדולים, למה זה!? אני לא מוצא אפשרות להקטין את הסמלים או גדלי החלון הכל נראה לי גדול, על מסך 15.6 וגם על מסך 24

תקטין את האייקונים, דרך DISPLAY SETTINGS תוריד את האחוזים ב SIZE OF TEXT למטה ל 100%, אצלי זה היה משום מה ברירת מחדל על 125%

Opel Adam S 2017

פורסם

יופי, שידרגתי במחשב שלי במשרד את לWIN10 וכשהוא סיים הוא מעלה את הדסקטופ והמסך נכבה ואומר שהרזולוציה לא נתמכת.

ניסיתי לגשת לזה בכל מצב מפה לשם אחרי 2 ריסטים הוינדוס קרס והמחשב רשם לי בDOS שאין מערכת הפעלה על המחשב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לא. אין שום אחוזים.

בגלל זה אני מתייחס לזה כאל בעייה.

אני מצפה שיהיה איזשהו מד שיראה לי התקדמות כלשהי

אצלי בדיוק אותו הדבר לא זז מ"עובד על זה"...:?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אצל אחי ב Y50 של לנובו יש בעיית BLUE SCREEN, בכל פעם שהוא פותח את המחשב לאחר מצב שינה - הלפטופ נכנס למסך הכחול.

דורש הפעלה מחדש.

וברוב הזמן יש לו קובץ בשם SYSTEM שעובד על 20-30% מעבד כל הזמן, עד הריסטרט הבא וגם זה לא תמיד מתקן את הבעיה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הצלחתי לשדרג,הלכתי פשוט לווינדוס אפדייט וזה היה שם מוכן.

שידרגתי אבל הוינדוס החדש ממש מוזר,כל הסרגל כלים למטה ריק ולא מצאתי דרך להכניס שם אייקונים,הם קיימים אבל בלתי ניראים.

איך זה אצלכם? רגיל כמו בכל הגירסאות הקודמות?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

שאלה למומחים- יש לי בסלון מחשב מדיה קטן מבוסס WIN 8.1 חוקי עם 32SSD ומחובר אליו גם HD חיצוני גדול. נירשמתי לעידכון ,העידכון ירד וכרגע הSSD שלי כמעט מלא (2.7G נותרו לעומת 9 GB אם אני זוכר לפני ההורדה) אני לא רוצה להתקין את העדכון ללא יתרת נפח גדולה יותר בSSD, יש אפשרות להסיר את העדכון ? אם כן איך, מה הדרך הנכונה להתקין 10 WIN מדיסק חיצוני אחכ? מעדיף כרגע לא להחליף לSSD גדול יותר.

תודה

• תוכן חדש...