Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לחוזר?

תהנה.

חזרתי ל-7 הישן והטוב.

נראה לי שאמתין עוד כמה חודשים עד שחלונות 10 תתייצב עם עדכונים ואז אשדרג.

כרגע יש לי יותר מדי בעיות עם דרייברים שלא תואמים, תוכנות מותקנות שלא עובדות כיאות וכיוצ"ב.

תודה.

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי הכל עובד פיצוץ, אני עם DELL VOSTRO 3550. מערכת ההפעלה עולה מהר יותר מאשר ווינדוס 8.1, תוכנות עולות מהר יותר, באופן כללי, הכל הרבה יותר מהיר. כל התוכנות עובדות לי, גם תוכנות בעייתיות בד"כ כמו תוכנות שהן PORTABLE או תוכנות לקולנוע בייתי. יש עדיין בעיות פה ושם כמו למשל מסך שחור בחיבור כבל HDMI עם תוכנת KODI, רק אחרי הוצאה וחיבור הכבל מחדש חוזרת התמונה, אבל לא משהו שיגרום לי לחזור לווינדוס 8.

פורסם
בדיוק מה שהיה לי, התקין הכל בעברית, לאחר ההתקנה במערכת עצמה אפשר להוריד שפה אנגלית ולהשתמש בה כשפת ברירת מחדל

אז בעצם המערכת הופכת להיות באנגלית? זה כולל גם שינוי מיקום כפתור ההתחל לצד שמאל?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אז בעצם המערכת הופכת להיות באנגלית? זה כולל גם שינוי מיקום כפתור ההתחל לצד שמאל?

כן, אצלי חזר להיות משמאל

פורסם (נערך)

אז 2 בעיות שמצאתי לבינתיים:

הבעיה עם הכרום שההגדרות בג'יבריש.

בעיה שניה היא שאי אפשר להכנס להגדרות רזולוציה או מערכת, מקש ימני -> הגדרות תצוגה נותן לי שגיאה

פתרון לכרום:

תרשמו בשורת כתובת בכרום chrome://flags , תחפשו משהו בשם directwrite ותפעילו אותו, זה פתר לי את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Abergel
פורסם

עוד בעיה שמצאתי:

אי אפשר לסמן נניח 2 תמונות מתקייה שלמה, לפתוח עם מקש ימני PREVIEW ולראות רק אותן. הכוונה שלוחצים להעביר תמונה זה מעביר רק בין התמונות שסומנו, ולא בין כל התמונות בתקייה.

לי זה ממש מציק כי אני מתעסק בין היתר בצילום ויוצא לי לעשות הרבה השוואות בין תמונות בצורה הזאת.

BMW E92 8)

פורסם

פתרון לכרום:

תרשמו בשורת כתובת בכרום chrome://flags , תחפשו משהו בשם directwrite ותפעילו אותו, זה פתר לי את הבעיה.

יש פתרון יותר טוב.

להשתמש בפיירפוקס.

כרום זה חתיכת דרעק שזה לא יאמן.

פורסם
תכין התקנה מדיסק און קי ונתק את כבל ה SATA של ה DVD לפני ההתקנה.

תודה רבה אגב. עם כמה שזה נשמע מוזר זה עבד (:

BMW E92 8)

פורסם (נערך)
אז 2 בעיות שמצאתי לבינתיים:

הבעיה עם הכרום שההגדרות בג'יבריש.

בעיה שניה היא שאי אפשר להכנס להגדרות רזולוציה או מערכת, מקש ימני -> הגדרות תצוגה נותן לי שגיאה

פתרון לכרום:

מי שרוצה לנסות, נכנס לדף ולא הבין מימינו ושמאלה בגגל שהכל בריבועים, הנה התרגום, לי בכל אופן זה לא עזר.

לכידה.JPG

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

אני עדיין בלי מחשב.

איש המחשוב שלי בעבודה ניסה למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ושל כרטיס הרשת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.

יש למישהו רעיון נוסף?

מדובר בלאפ טופ דיי חדש של hp, אם הדגם משנה אני אבדוק. מעבד i5.

• תוכן חדש...