Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אצלי המחשב היה מתעורר ללא שום סיבה, כמובן שיש פתרון מסתבר שהעכבר היה מעיר את המחשב.

כניסה למנהל ההתקנים--->קליק על המשולש של " עכבר והתקני הצבעה אחרים "--> קליק כפול על סמן העכבר--->לבחור באטב של " ניהול צריכת חשמל "---> להסיר את ה -V מהאפשרות של " אפשר להתקן זה להעיר את המחשב".

אל דאגה כמובן שעדיין אפשר להעיר את המחשב .

תודה. ביטלתי נראה...

העכבר שלך אלחוטי?

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך משנים את הפס השחור המגעיל של ההתחל? אני רוצה בצבע שונה.

והאם אפשר להגדיל את הסמלים שעליו?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אצלי הבעיה בדיוק ההפך.

המסך מסרב להידלק אחרי שהוא נכנס למצב חסכון בחשמל.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

עכבר חוטי , אם עדיין המחשב מתעורר צריך לבצע פעולה זו לכל התקן USB שמחובר. אני מאמין שבקרוב ייצא עדכון לבעיה .

פורסם (נערך)
כיום אי אפשר להמנע מזה, ז"א שאפשר להמנע אך הרבה דברים יהיו חסומים בפניך.

אני לא מסכים, הכל עינין של גישה. אין לי פייסבוק ואני חיי עם זה בשלום ולא מרגיש שמשהו חסום לפני. אני משתמש בלינוקס ונהנה מביצועים מעולים, כמות אדירה של תוכנות חינמיות איכותיות מאוד ורמת אבטחה גבוהה יותר (כבר מעצם העינין שבלינוקס עובדים עם יוזר שהוא לא אדמין, הנזק שאפשר לעשות כבר מטצמטם). ויחד עם זאת יש לי תוכנות לעריכת וידיאו, תמונה (דומות לפוטושופ ולייטרום), אופיס, ושאר דברים.

עד שאנשים לא יפנימו שאפשר אחרת, האנשים מתוך רצונם החופשי יתקינו בבית שלהם רוגלות. ולא צריך משהו מיוחד לעשות כדי להיות מוטרד מזה, זה כמו לשים מצלמה מחוברת לאינטרנט במקלחת מתוך רצון חופשי. זה פשוט לא נעים ורומס זכויות של פרטיות.

מי שרוצה להתקין רוגלות מרצונו על מחשבו האישי מתוך ידיעה שהוא עושה את זה, זה דבר אחד. אבל להתקין רוגלות בכפיה ללא הסכמה?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איך משנים את הפס השחור המגעיל של ההתחל? אני רוצה בצבע שונה.

והאם אפשר להגדיל את הסמלים שעליו?

שינוי הצבע:

לחיצה על שולחן העבודה עם הכפתור הימיני של העכבר.

בחירה בהתאם אישית

בחירה בצבעים

סימון הלשונית "הצג צבע בהתחל, שורת המשימות ומרכז הפעלות..."

בחירת צבע

לכידה.JPG

פורסם
אני לא מסכים, הכל עינין של גישה. אין לי פייסבוק ואני חיי עם זה בשלום ולא מרגיש שמשהו חסום לפני. אני משתמש בלינוקס ונהנה מביצועים מעולים, כמות אדירה של תוכנות חינמיות איכותיות מאוד ורמת אבטחה גבוהה יותר (כבר מעצם העינין שבלינוקס עובדים עם יוזר שהוא לא אדמין, הנזק שאפשר לעשות כבר מטצמטם). ויחד עם זאת יש לי תוכנות לעריכת וידיאו, תמונה (דומות לפוטושופ ולייטרום), אופיס, ושאר דברים.

עד שאנשים לא יפנימו שאפשר אחרת, האנשים מתוך רצונם החופשי יתקינו בבית שלהם רוגלות. ולא צריך משהו מיוחד לעשות כדי להיות מוטרד מזה, זה כמו לשים מצלמה מחוברת לאינטרנט במקלחת מתוך רצון חופשי. זה פשוט לא נעים ורומס זכויות של פרטיות.

מי שרוצה להתקין רוגלות מרצונו על מחשבו האישי מתוך ידיעה שהוא עושה את זה, זה דבר אחד. אבל להתקין רוגלות בכפיה ללא הסכמה?

תקופה ארוכה גם אני לא התקנתי פייסבוק, עד שנתקלתי בגוף שהדרך הכי נוחה ליצור איתו קשר היא הפייסבוק, אני שומר שם על היקף פעילות מאוד נמוך, אך אני כבר רשום ואפשר לומר (כמעט) מחוסר ברירה.

כנ"ל לגבי ווטאסאפ שהתקנתי רק בשבוע שעבר ושוב בגלל שמישהו החליט להעביר מידע רק בדרך זה, אז כן הייתי יכול לא להתקין ולהוציא את עצמי מן הכלל.

אז אם כל הרצון הצלחתי לשמור על ריחוק מן הווטסאפ באמת תקופה ארוכה עד שנאלצתי להכנע מכיון שהאפשרות הנוספת הייתה להיות בחוץ.

אז לזאת כיוונתי שאפשר להמנע מהתקנות מסוימות, אך מגיע רגע מסויים שבו אתה צריך להחליט אם לשבת ליד מדורת השבט או להסתכל מרחוק.

פורסם (נערך)

מכיר את הנושא הזה, אבל אף אחד לא ביטל עדיין SMS או להתקשר בטלפון.

קונפורמיזים זה שיטה להיות "כמו כולם". יש אנשים שמרגישים צורך לקונפורמיזים (זה לא רע, אבל גם לא טוב, זה פשוט עוד גישה).

אבל למזלינו, האנשים המודרניים יותר ליברליים וכן מקבלים את השונה ואפילו את המוזר.

לאור מה שהאנשים כן מקבלים בימינו, מישהו שאין לו פייסבוק או וואטסאפ זה עוד כלום. :lol:

וזה ממש לא להסתכל על המדורה של השבט מרחוק. כל האינפורמציה עוברת, כל היחס נשאר בהתאם ליחס לבן אדם הספציפי. אם מישהו מתיחס אחרת לבן אדם בגלל שאין לו פייסבוק או וואטסאפ, זה סיבה מספיק טובה לברוח משבט כזה כמה שיותר מהר (כי יחסים שלא מביססים על כבוד הדדי הם יחסים כושלים).

אבל אני דיברתי על משהו אחר. מי שמשתמש ברשתות חברתיות, הוא עושה את זה מבחירה תוך כדי שהוא אמור להבין את ההשלכות.

ברגע שמישהו עושה את זה מבחירה, זה עינין שלו.

הבעיה שלי שאנשים מתקינים במחשב שלהם תוכנה מאוד בסיסית שבלעדיה המחשב לא יכול לעבוד (מערכת הפעלה) ובתוכה כבר יש רוגלות.

להצדיק את זה, זה סינדרום סטוקהולם. זה לא אמור להיות חלק ממערכת הפעלה נורמאלית. יוצא שאנשים שבויים של מערכת מסויימים ומתקינים בכפיה רוגלות במחשב שלהם (כאשר רובם אפילו לא מודעים לזה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש דבר שמסקרן אותי - איזה תכתיבים קיבלה $M מרשויות הריגול של ממשלת ארה"ב.

מעבר לכך - מי שאינו רוצה שירגלו אחריו צריך להתנתק לחלוטין מהמרשתת ואולי גם משאר אמצעי התקשורת. הרי כל כניסה לאתר משאירה עקבות דיגיטליים - לוגים של שרתים, קוקיות במחשב, רישומים אצל גוגל - השאלה אינה האם תספק מידע אלא כמה מידע תספק.

לגבי רשתות חברתיות - אלה כלים שקשה להתנהל בלעדיהם, אבל יחסית קל להמנע ממסירת מידע עודף. פשוט לא להעלות מידע מיותר. אבל זה מצריך שליטה באצבעות, ולא כל אחד מוכן להשקיע מחשבה שניה במה שהוא כותב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מעבר לכך - מי שאינו רוצה שירגלו אחריו צריך להתנתק לחלוטין מהמרשתת ואולי גם משאר אמצעי התקשורת. הרי כל כניסה לאתר משאירה עקבות דיגיטליים - לוגים של שרתים, קוקיות במחשב, רישומים אצל גוגל - השאלה אינה האם תספק מידע אלא כמה מידע תספק.

בעקרון זה נכון. למרות שיש דרכים לגלוש באבטחה יחסית גבוהה מאוד ללא קוקיות במחשב ועם לוגים בשרתים שאין מה לעשות איתם כי לפי אותם לוגים לא ניתן להגיע למחשב שעשה את זה.

לצורך העינין גם סלולארי הוא כלי מעקב מעולה, אפשר דרך מודם סלולארי לשלוח פקודות למכשיר תוך כדי עקיפה של כל מנגנוני האבטחה, להוריד קבצים מהמכשיר, להפעיל כל מיני פונקציות (מצלמה, מייקרופון ועוד), לקנפג. וגם בלי GPS חברה סלולארית יודעת איפה נמצא כל מכשיר סלולארי שמחובר לרשת שלהם בכל רגע נתון ובאופן מאוד מדוייק.

אבל אפשר לצמצם עד כמה שניתן חשיפה לגורמים בלתי רצויים. מיילא כל מיני אירגוני ביון, אם הם ירצו - הם בקלות יוכלו לעקוב אחרי מי שהם רוצים - זאת העבודה שלהם. הבעיה שכל ילד בקלות יכול לגלות כל כך הרבה מידע על מי שהוא רוצה דרך הרשת שפשוט לא יואמן. את זה כן ניתן לצמצם. למשל העלית תמונה תמימה לאינטרנט ומישהו יכול לפי אותה תמונה בקלות לגלות איפה זה צולם וככה לעלות איפה נמצא/גר הבן אדם. מעלה תמונות מחו"ל לפייסבוק? מישהו יכול להסיק שהדירה שלך לא מאוישת וניתן "לבקר".

כל חורי אבטחה שמשאירים בכוונה במערכות הפעלה (מעבר לבאגים) מאפשרים גישה למחשב שלך לא רק לאירגונים שזה היה מיועד שהם יוכלו לגשת (שזה פגיעה בפרטיות וזה גם חמור מאוד), אלא כל מיני גורמים בלתי רצויים שעושים אנליזה ומוצאים את החורים האלו ודרכים יציריות אחרות כדי לאסוף מידע על ה"קורבן".

פורסם

מי שחי העידן המודרני ומנצל את האפשריות צריך לצפות לזה שהוא תחת זכוכית מגדלת.

אתה משתמש בטלפון חכם, יודעים איפה אתה נמצא ואיפה היית.

אתה משתמש בכרטיס אשראי, יודעים מה קנית.

בהרבה מקומות עבודה עברו להחתמות ע"י טביעת אצבע, לא נתקלתי בעובד שמתעקש עד הסוף, בסוף כולם מסכימים.

אני בטוח שכל אחד מהקוראים כאן יכול לתת דוגמאות נוספות.

זה עדיין לא אומר כמובן שצריך להקל על ענקי מידע לשלוט לנו על החיים, אך זאת המציאות שלנו כיום ויש לשער שהפרטיות שלנו תנגס בעוד מקומות.

פורסם
שינוי הצבע:

לחיצה על שולחן העבודה עם הכפתור הימיני של העכבר.

בחירה בהתאם אישית

בחירה בצבעים

סימון הלשונית "הצג צבע בהתחל, שורת המשימות ומרכז הפעלות..."

בחירת צבע

[ATTACH=CONFIG]434695[/ATTACH]

אין לבן, לא שווה 8)

פורסם

אני אשמח לעזרה.

משתמש בווינדוס 10, מנסה לעשות Screen Mirroring מהמחשב לטלוויזיה.

שאני מחפש התקנים אני כן מוצא את הטלוויזיה, אבל לא מבין איך להפעיל את זה בעצם.

כמובן שבטלוויזיה הSource מכוון על Screen Mirroring.

תודה.

ללא2 שם.jpg

• תוכן חדש...