Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כלי חשוב שלא יודע אם כבר פורסם כאן -

http://www.guru3d.com/files-details/anti-beacon-for-windows-10-download.html

אני מבסוט מהווינדוס החדש

מה יש בוינדוס הזה שלא היה בקודמים, חוץ כמובן מתוספת הריגול המשופרת אחרי המשתמשים , ויכולת השתלטות על המחשב והסרת תוכנות שלא נראות לאח הגדול ??.

פורסם

פרנואידיות זה לא הצד החזק שלי

הממשק נעים ונוח. זה מה שמעניין אותי, מבחינתי שידליקו לי את המצלמה ויעקבו אחרי עם זכוכית מגדלת, אני לא זורם על סטיות מיניות לא חוקיות ומקסימום יראו קצת שיער חזה.

haters will hate

פורסם
מה יש בוינדוס הזה שלא היה בקודמים, חוץ כמובן מתוספת הריגול המשופרת אחרי המשתמשים , ויכולת השתלטות על המחשב והסרת תוכנות שלא נראות לאח הגדול ??.

עניין הריגול פחות מעניין אותי, מלבד העניין בו כל עניין עדכוני האבטחה/מערכת עברו בין השאר לפורמט של P2P. אין יותר מעצבן מזה שאתה פתאום מגלה שתעבורת הרשת שלך נפגעת בגלל שאיזה אחד מבלגיה החליט להוריד ממך את העדכון האחרון לאופיס ששוקל 350 מגה. התוכנה הזו בין השאר מאפשרת לחסום את זה (למרות שיש גם הגדרה ייעודית לכך במערכת ההפעלה עצמה, אך אני מטיל ספק ב"מוחלטות" שלה).

פורסם

זה לא ידעתי - עדכונים ב P2P ? חוצפה שאין כדוגמתה ..

אז בעצם מיקרוסופט מוכרים מערכת הפעלה, שמשתמשת ברוחב הפס של הלקוחות שלהם כדי להפיץ עדכוני תוכנה ללקוחות אחרים. לא פחות ממדהים.

פורסם

זה הופך להיות גרוע מגרסה לגרסה.

אני מצטער שאני רושם את זה בשירשור על חלונות 10, אבל עכשיו עברתי על כל התוכנות שאני משתמש ביום יום ובכלל, וגיליתי שאני יכול לעבור ללינוקס דיי בקלות, רובן קיימות בגירסת לינוקס. המכשול הכי גדול בעבר היה אופיס, אבל מאז שהליברה אופיס של הקוד הפתוח השתפרה מאד עברתי להשתמש בה בהצלחה רבה.

פורסם

כעקרון לא היתה לי עם זה בעיה אילו בזק הנדיבים היו מאפשרים לי לנצל את כל יכולות קו ה VDSL2 שלי ולהעלות ב 30 מביט בקירוב ולא להגביל אותי ל 3, אך בגלל שיש עסקים שצריך למכור להם פתרונות יקרים בהרבה, השוק הפרטי ממשיך לדרוך במקום, לפחות עד שה FTTh ייפתח לתחרות כוללת ולא ישאר בלעדי לחברת החשמל, שגם ככה הפריסה שלהם מעוררת רחמים.

פורסם (נערך)

עכשיו הבנתי למה לא הצלחתי למצוא את השרשור הזה כשחיפשתי אותו!

עשיתי חיפוש על "חלונות 10" ועל "windows" ובאף אחד הוא לא הופיע

לא חיפשתי "ווינדוס"...

אני משתמש ב 10 והיא סבבה כי היה לי 8 וזו היתה חרא של גרסה, אז גם נגיד מחשב שלא נדלק היה מבחינתי שדרוג.

7 עדין יותר טובה לכל מחשב שאיננו מסך מגע לדעתי

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני משתמש ב 10 והיא סבבה כי היה לי 8 וזו היתה חרא של גרסה, אז גם נגיד מחשב שלא נדלק היה מבחינתי שדרוג.

7 עדין יותר טובה לכל מחשב שאיננו מסך מגע לדעתי

חלונות 7 עובדת יפה גם על מסכי מגע. יותר טוב מחלונות 8.

פורסם

אני חזרתי מ10 ל8.1.

ה10 פשוט גרוע. מגרדים קצת, ויוצאים תפריטים של ויסטה. מזכיר לי את 3.11, שכשהיה קורס, היה יוצא אל דוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסבר, נמק ופרט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...