Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, בעיה ראשונה.

ממשק הפקודות בלפטופ לא עובד. כלומר כשאני לוחץ על fn ועוד כפתור כלשהו, זה אמור להפעיל כל מיני דברים (משטח מגע, בהירות מסך/מקלדת, קישוריות אלחוטית וכאלה.

התקלה הזאת קרתה לי פעם מזמן גם בווינדוס 7,אבל אז פקודה כלשהי פתרה אותה, הפעם זה לא עובד.

המחשב הוא אסוס n76vz.

בין הנותרים נכונה יוגרל כיף.

קורה גם אצלי מדי פעם בלפטופ של לנובו, לרוב קורה כשצריך לעדכן את המערכת משום מה ואז חצי מהדברים מפסיקים לעבוד, כאשר אני מבצע RESTART הכל חוזר לקדמותו.

המערכת עדיין חדשה, נותן לה אופציה.

עשיתי את כל מה שכתוב בכתבה, ויותר, ביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת לבטל, ועדיין התוצאות מדברות בעד עצמן.

מי שמתקין את המערכת הזאת, צריך להביא בחשבון שצופים עליו, ושאין שום הגדרה שהוא יכול לבטל שתבטל את זה.

אז מייקרוסופט יודעים על כמויות הפורנו שאני מוריד? :(

Opel Adam S 2017

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, זאת הפקודה שעבדה בעבר ועכשיו לא. אני כרגע לא ליד מחשב, כשאגיע אבדוק את הלינק אבל נראה שהוא אמור לפתור את הבעיה. התיאור שם זהה למה שאני חווה.

תודה!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טרונצ'ו, אם בשביל לדעת מה הוא עושה כשהוא רואה פורנו הם צריכים לפתח מערכת הפעלה למחשבים, הם כנראה לא אנשים ממש חכמים.

אני שב לדווח לצערי שהפתרון בלינק שאיילי נתן לא עובד. בערך. נגיד אם אני לוחץ על FN+F9 (שאמור להפעיל ולנתק את הטאץ' פאד) העכבר מראה שהוא "חושב" אבל כלום לא קורה. אבל אם אני לוחץ על FN+רווח (שאמור לעבור בין מצבי פעולה - ביצועים/חסכון/עבודה משרדית וכו') המסך הופך כהה יותר, מה שאומר שהמחשב עבר למצב חסכון. אבל שוב, לא מופיע שום דבר על המסך.

פורסם
צפרא טבא

תוריד את תוכנת ה ATK האחרונה מהלינק הבא, ודווח.

זה אותו קובץ כמו בלינק הקודם, הוא לא פתר את הבעיה לצערי. ניאלץ לחכות שיצא איזה עדכון שאולי יסדר את זה...

פורסם

מעדכן ששמתי לב שבכל פעם, שאני סוגר את המחשב ונותן לו "ללכת לישון", אני חוזר מהעבודה ומוצא אותו דלוק.

מה שגורם לו להתחמם ולעבוד סתם גם בזמן שהוא מקופל במצב סגירה.

זה התחיל לאחר העדכונים האחרונים.

אין לי מושג איזו אפליקציה מפעילה את המחשב, אבל זה טיפשי לחלוטין כי כעת אני גורם לו לישון כשהוא פתוח לרווחה.

מה עושים?

Opel Adam S 2017

פורסם

גם לי. פעם שנייה שאני תופס אותו נדלק לפנות בוקר.

הפתרון אצלי היה פשוט לבצע כיבוי במקום מצב שינה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
מעדכן ששמתי לב שבכל פעם, שאני סוגר את המחשב ונותן לו "ללכת לישון", אני חוזר מהעבודה ומוצא אותו דלוק.

אצלי הפתרון היה כדלקמן:

לוח בקרה - מנהל התקנים - מתאמי רשת - לחיצה ימנית על מתאם הרשת ובחירת "מאפיינים" - ניהול צריכת חשמל -

הסר את הסימון מ: "אפשר למחשב זה להעיר את המחשב".

ובא לציון גואל .

פורסם

אין צורך להכין קבצים, יש כבר אנשים שהכינו. מצורף לינק לשרשור שמכיל קובץ .bat שבעזרתו ניתן לשנות דברים בווינדוס 10. זה מפורום של MDL, פורום ידוע מאוד ואין מה לחשוש. הפורום הזה מציע עוד כל מיני דברים נחמדים והמבין יבין.

http://forums.mydigitallife.info/threads/64158-Script-Win-10-Toggle-Tweaker-(V2-0)-Official-thread

פורסם

אני חזרתי ל-8 אתמול.

אחרי השגיאה הראשונה איש המחשוב בעבודה שלי התקין מחדש את כרטיס המסך ובא לציון גואל.

בעדכונים האחרונים המחשב לא הצליח להתקין את הכל והשגיאה החלה לחזור על עצמה, התווסף גם מסך שגיאה "session has vaild views on exit".

כמובן שהמסך הזה מגיעה בשילוב של אולי 30 ריסטרטים בשעה וזה פשוט לא מאפשר לעבוד עם המחשב בשום אופן.

ה-8 איטי בצורה מורגשת, כשה-10 עבד תקין הוא היה נהדר. אני בנתיים ויתרתי.

פורסם
אצלי הפתרון היה כדלקמן:

לוח בקרה - מנהל התקנים - מתאמי רשת - לחיצה ימנית על מתאם הרשת ובחירת "מאפיינים" - ניהול צריכת חשמל -

הסר את הסימון מ: "אפשר למחשב זה להעיר את המחשב".

ובא לציון גואל .

תודה!

איך זה נקרא באנגלית? יש לי כמה שורות שם.

Capture.JPG

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...