Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
עובד אצלי תקין יש פה ושם באגים

שמתי לב שתוכנות כמו BS PLAYER לוקח לעלות המון זמן משום מה, בערך 8-10 שניות לטעינה.

או שלפעמים קורטנה לא תופסת קלט קולי.

אבל אלו דברים קטנים לגמרי.

מצאתי את הפתרון לבעיה ברשת.

משום מה כאשר פותחים קובץ וידאו הBS נפתח דרך קובץ bsplayer.exe ששוקל 2מגה.

לעומת זאת ישנו קובץ bsplay.exe שעושה בדיוק את אותה הפעולה ששוקל 13KB.

החלפתי שכל קבצי הוידאו שלי יפתחו דרך הקובץ השני והעלייה של התוכנה מיידית.

איך אני מגיע לControl Panel הרגיל במהירות?

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

לחיצה על כפתור החלונות בפינה השמאלית של המסך, ואז בחירה ב"settings" (עם אייקון של גלגל שיניים, כדי שלא תתבלבל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מתקין Win 10. לא יציק לך יותר :-D.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קפצה לי ההודעה שגם המחשב שלי זכאי לעותק של 10 בחינם.

ניסיתי לסרב בנימוס, אך הוא ממשיך להתעקש... איך אני מבטל את ההתראה הזאת לצמיתות?

תסיר את העידכון (KB3035583) מוינדווס אפדייט וההתראה תעלם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מאז העדכון ל10 בטאבלט (Asus Vivotab 8 Note) בחיבור בלוטות' הסאונד עמום ומוזר. בחיבור פיזי או דרך הרמקולים המובנים הכל בסדר, אבל חיבור לרמקול או אוזניות בלוטות' פשוט לא שמיע.

לא זכור לי שזה היה ככה ב8.1. מישהו מכיר את הבעיה? לא מצאתי משהו ברשת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
קפצה לי ההודעה שגם המחשב שלי זכאי לעותק של 10 בחינם.

ניסיתי לסרב בנימוס, אך הוא ממשיך להתעקש... איך אני מבטל את ההתראה הזאת לצמיתות?

אם לא הבנת - הם מציעים לך הצעה ש"אי אפשר לסרב לה". דוגמה למדיניות החדשה שלהם, להציק לדרוס ולרמוס את הלקוחות שלהם עד שימאס להם ויתקינו את הגרסה שהם רוצים שתהיה אצלך במחשב.

דבר דומה היה לי בעבר עם אנדרואיד של גוגל, גם הם החליטו לא לאפשר לסרב לעידכוני תוכנה. שם הייתי חייב לפרוץ ולהתקין רום מקוסתם.

אני מציע לנסות להשתמש בלינוקס - שם זה לא יקרה.

פורסם

^טוב שהזכרת לי, עשיתי את מה שאלכס_בי הציע וזה פתר את הבעיה חלקית רק... עכשיו העדכון קופץ רק מדי פעם, ולא בכל הפעלה. בכל מקרה התרגלתי כבר וזה לא מפריע לי.

תסיר את העידכון (KB3035583) מוינדווס אפדייט וההתראה תעלם.

לינוקס לא מתאי לי לשימוש יומיומי. גם כי אני לא היחיד שמשתמש במחשב וגם כי אין לי כוח להתרגל לעבוד ב-2 מערכות הפעלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדת עדכון שאני חייב להוריד בזמן שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) ,על המסך מופיעה לי הודעה "אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון "והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

פורסם
השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדת עדכון שאני חייב להוריד בזמן שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) ,על המסך מופיעה לי הודעה "אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון "והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

אני מניח שאפשרות אחת שלך היא להשתמש בלינוקס - LIVE CD, ודרכה להכנס ולמחוק את הפקודות שמריצים את השידרוג בתהליך האיתחול. אין לי מושג איך בדיוק לעשות את זה.

אפשרות אחרת שלך היא לראות בזה הזדמנות למעבר ללינוקס :-)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

רציתי לעשות משהו כזה בעצמי (לא סרטון, אבל מעין מדריך), אבל ברנקליז (מהנדס תוכנה, שעבד במיקרוסופט עד לפני כשנה וחצי) עשה עבודה ממש טובה עם זה:

חלונות 10 היא מערכת הפעלה טובה, כל עוד שמבינים ומסכימים עם מה שנעשה מאחורי הקלעים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אני לפני השתלת ווינדוס מחדש (מותקן 32 ביט, רוצה 64).

האם כדאי לי לשדרג ל-10 ? האם משחקים יעבדו טוב על 10 כמו על 7, או שעדיף לי להישאר על ה-7 בגרסת 64 ביט וזהו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...