Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז הWIN8.1 שלי החליט שהגיע הזמן, בדרך כלל הוינדוס מחזיק אצלי בין חצי שנה לשנה עד שהוא נפדק ומתחיל לקרוס, להמציא ERRORים משונים וריסטרטים.

אני מתכוון לפרמט אותו אחרי תקופת המבחנים, האם כדאי להתקין עליו WIN10 או להמשיך עם ה8.1? (פיראטי)

תתקין 10,לדעתי מערכת המפעלה מצוינת,זריזה,אין קריסות,נוחה לשימוש,אצלנו במשפחה משתמשים בה מאז שהיא יצאה ללא שום בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
TDean

זה פשוט כל כך נכון חח.

יש קטע מעצבן לווינדוס לפתע להתחיל להוריד דברים, פתאום תוכניות בשם system memory משהו ודברים כאלו שמתחילים לעבוד ולהפעיל לך את ה HDD על כמעט 100% למשך חצי שעה. זה קורה פעם בשבוע בערך (הכי מעצבן באמצע Fallout 4ׂׂ ).

בדקתי בגוגל ומדובר בחלק מתוכניות של ווינדוס שמסדרות את הזכרון וכדומה, השאלה שלי למה זה עדיין קורה כשיש לי במערכת 12GB.

חשבתי שאני היחיד שסובל מבעית ה-HDD

טוב לדעת שעוד מישהו שם לב לזה (:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
תתקין 10,לדעתי מערכת המפעלה מצוינת,זריזה,אין קריסות,נוחה לשימוש,אצלנו במשפחה משתמשים בה מאז שהיא יצאה ללא שום בעיות.

תודה רבה :)

They are trying to ban me...

פורסם

הדבר היחיד שמציל את 10 זאת ה-8 האיומה שהייתה לפניה. טפו.

האופן שבו היא מקרטעת על דל חדש לגמרי עם i5 פשוט מבישה.

מיקרוסופט נעצרו ב-7, משם הם איבדו את זה לגמרי וחוץ מכמה ישראלים מכורים שאומרים ״זה גשם, זה גשם״,

העולם כבר עובר הלאה לפתרונות אלטרנטיביים ובין השאר גם למק.

המפולת החלה. תהיה התרסקות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, בדוק את המחשב שלך, נראה לי שיש לך לימון.

אצלי מותקנת 10 על 5-6 מחשבים, החל בנייח בן 8 עם E8400 ונייח נוסף עם G2020, דרך נייד עם i3 בן למעלה משנתיים וטאבלט עם Z3775 ו-2 ג"ב RAM וכלה בניידים עם i5 מודרני, ובכולם היא רצה חלק לגמרי. פעם בחודש מעלה בקשה ל-restart לצורך התקנת עדכונים (וגם זה בזמנך החופשי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצל אבא שלי הייתה מותקנת על מחשב בן 7 שנים ללא בעיות.

אצל אישתי על נייד לא חזק גם ללא בעיות.

המק אולי טוב,אבל יקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיקרוסופט נעצרו ב-7, משם הם איבדו את זה לגמרי וחוץ מכמה ישראלים מכורים שאומרים ״זה גשם, זה גשם״,

התקנה נקיה או שדרוג? מציע לכולם להתקין מאפס ולא לשדרג, שדרוג הוא וולוטלי מידי, הסיכוי שהוא לא יעבוד כמו שצריך הוא גבוה.

אני מבסוט מאוד על וינדוס 10 מלבד 2 באגים קטנטנים שנפתרים לאט לאט עם העדכונים. הוינדוס החיה לפטופ ישן לאללה שיש לי... עובד איתו על מספר מחשבים.

פורסם

אנשים עוברים למק?,

ראית את נתוני המכירות שלהם בדוחות האחרונים? לא רק שאין עליה יש גם ירידה.

אולי עוברים , אבל התנועה לכיוון מק היא קטנה.

אם אתה רוצה מספרים אז, ברבעון האחרון המכירות של מק ירדו ב3% בהשוואה לרבעון המקביל שנה שעברה, הipad צנח ב 21% באותה תקופה.

הנתונים הם מהדוחות האחרונים של אפל. e3b60e4674cf8390cb3bfe7f3b19a397.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

להורים של זוגתי הייתה אותה בעיה. רציתי לעשות מסע רצח במייקרוסופט מרוב תסכול. מחשב נייח חדש עם I5 ו-8 ג"ב ראם, מרגיש כמו 486.

בתוך אחת ההגדרות פתאום אני רואה הודעה "המערכת לא פועלת היטב על המחשב (הערת ביניים - באמאש'כם?!?!) - הפעל תיקון מערכת".

הפעלתי תיקון מערכת.

אחרי שעה ומשהו המחשב התנהג אחרת לגמרי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני יודע שכתבתי על זה מקודם אבל לא שאלתי לעצה - מישהו יודע מה עושים עם התהליך המזורגג שנקרא System Process שגוזל לי כ 1-2 גיגה מהראם + מעביד לי את ה HDD עד למצב של 50%?

אין לי מושג מדוע זה קורה, יש לי 12GB DDR3 בלפטופ מסוג לנובו Y510P, גם בזמן שאני משחק במחשב יש בכל רגע נתון 5-4 גיגה פנויים לפחות.

הדבר גורם לקרטועים של דיסק קשיח משנות ה 70 וזה לפעמים מייאש.

אשמח לעצות.

Opel Adam S 2017

פורסם

תירגע, הכל תקין.

כל העניין הזה נעשה בכוונה, וזה חלק מניהול הזיכרון של חלונות 10.

תאורתית ישנה דרך "לתקן" את העניין הזה, אבל זה לא מחזיק הרבה זמן.

פורסם
תירגע, הכל תקין.

כל העניין הזה נעשה בכוונה, וזה חלק מניהול הזיכרון של חלונות 10.

תאורתית ישנה דרך "לתקן" את העניין הזה, אבל זה לא מחזיק הרבה זמן.

אחת הסיבות שאני נשאר עם Windows 7

הדבר הראשון שעשיתי שקניתי את הלפטופ היה לחזור חזרה ל 7 ולהיות שקט,

מי שאין לו מסך מגע ורוצה מערכת הפעלה מעולה בלי כל מיני קישקושים (שמשתמשים במחשב שלך בתור חלק מהתקנות לאחרים, מערכת שמתערבת לך ובשליטה שלא שלך וכדומה)

מדבר מניסיון עצום עם מערכות הפעלה - איש סיסטם כחלק מהתפקידים שלי, ואכן מי שלא צריך שישאר עם 7 ויבטל את האופציה לעדכון ל 10 באופן אוטומטי.

מי שיש לו מסך טאץ - שיעבור ל 10 אך שיבצע הגדרות למנוע התערבות חיצונית (ממיקרוסופט) במחשב שלו.

קובי

:-)

פורסם
אחת הסיבות שאני נשאר עם Windows 7

הדבר הראשון שעשיתי שקניתי את הלפטופ היה לחזור חזרה ל 7 ולהיות שקט,

מי שאין לו מסך מגע ורוצה מערכת הפעלה מעולה בלי כל מיני קישקושים (שמשתמשים במחשב שלך בתור חלק מהתקנות לאחרים, מערכת שמתערבת לך ובשליטה שלא שלך וכדומה)

מדבר מניסיון עצום עם מערכות הפעלה - איש סיסטם כחלק מהתפקידים שלי, ואכן מי שלא צריך שישאר עם 7 ויבטל את האופציה לעדכון ל 10 באופן אוטומטי.

מי שיש לו מסך טאץ - שיעבור ל 10 אך שיבצע הגדרות למנוע התערבות חיצונית (ממיקרוסופט) במחשב שלו.

מחזק את מה שקובי אומר. אני לא איש סיסטם אבל יכול רק לספר שמרגע שאנשים במשפחה התחילו להתקין את חלונות 10 כמות הפניות אלי לעזרה ממשפחה וחברים הפכה להיות מבהילה. והדבר היחיד שאני יכול להציע זה לחזור לחלונות 7.

• תוכן חדש...