Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כבר כמה חודשים תקוע על 7 עדכונים שצריך לעשות, אני מתקין אותם ידנית, מקבל הודעה שהעדכונים עודכנו בהצלחה, אבל בפעם הבאה שמפעיל את המחשב יש את אותם 7 עדכונים להתקנה. כנראה שזה מה שתוקע את המצב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שקראתי (וכבר איני זוכר היכן) - בעלי חלונות 7 יקבלו את העדכון בגלים הבאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקנתי אתמול בשני מחשבי דל עם win7 pro, שדרג לי לwin 10 pro,

מאוד פחדתי מתהליך השדרוג, אבל עבר חלק לגמרי והמחשב מרגיש יותר מהיר, כמו כן הדפדפן החדש שלהם פצצה

פורסם
יש לי WIN7 32 ביט על מחשב שיכול להריץ 64, אני אוכל לשדרג ל10 64 ביט עם העדכון הזה?

http://www.intowindows.com/upgrade-to-windows-10-64-bit-from-windows-78-1-32/

לפי מיטב הבנתי, תצטרך לעשות התקנה חדשה של מע"ה עם 64 ביט , לא תקבל את האופציה ישירות מהעדכונים של ווינדוס.

פורסם

חוזר לעדכן מהשטח, התקנה נקיה מדיסק לא עבדה עם סיריאל חוקי של 8.1 (לא הצליח לאקטב)

אבל שדרוג מ8.1 ל 10 עובד תקין ומאוקטב... לפחות השאירו אופציה לעשות wipe להכל במהלך השדרוג

פורסם

חברים, סריאל של חלונות 7, 8 או 8.1 לא יעבוד על חלונות 10, אתם חייבים לבצע שדרוג לפחות פעם בכדי לג'נרט סריאל חדש

פורסם

אני בדיוק מוריד עכשיו מהלינק. יש לציין שההורדה כרגע מאוד איטית, עומד על 17 אחוז בשעה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
לא, יש פתרון, חפש את הלינק שפירסמתי בעמוד הקודם.

אני הבנתי שכדי לקבל גרסא מאוקטבת יש לשדרג קודם כל. אם אני אוריד ואתקין, אני אצטרך מאוחר יותר שוב לשדרג על מנת להרוויח אקטיבציה ורק אז אוכל להתקין התקנה נקייה. לא כך?

:idea:
פורסם

נתקלתי בהודעת שגיאה עם תחילת השדרוג:

"לא הייתה אפשרות לעדכן את המחיצה השמורה של המערכת"

חיפוש בגוגל לא הניב מידע יעיל.

כרגע מותקן WIN 8.1 64.

האם מישהו מכיר את הבעיה והפתרון לה?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני עדכנתי היום ומאז לא מצליח להשתמש במחשב.

צילמתי את ההודעה שעולה והוא מיד מפעיל את עצמו מחדש בלי הזדמנות לעצור, אני לא מבין גדול, מישהו יודע מה עושים עם זה?

20150801_202617.jpg

• תוכן חדש...