Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון הקרוב (חול המועד) אני יורד לאילת.

השאלה היא באיזו שעה כדאי לצאת מאזור ראשל"צ.

טענה ששמעתי היא שלפעמים בדואים עושים אמבושים בדרך ושודדים רכבים כשנוסעים לבד, במיוחד לפנות בוקר.

האם יש בזה משהו?

אני לא מכיר את התופעה אבל שמעתי על זה משני אנשים כבר.

בגלל זה אנחנו שוקלים לא לנסוע לפנות בוקר, למרות שטבילת בוקר נשמעת ממש כיף, לפני שכל עמחה ישראל מגיע לזהם את החופים.

מה אתם אומרים?

מתי לצאת ולמה?

כמו כן, האם בטוח יחסית לנסוע דרך מצפה רמון במקום ים המלח?

הרעיון הוא נסיעה פשוטה וחסכונית, בלי התגרזנות מיותרת.

פורסם

פרנקוס - אנחנו בישראל, לא בדרום אמריקה.

אתה יכול לנסוע לאילת בכל כביש שאתה רוצה, בכל שעה שאתה רוצה. אבל למה לצאת לפנות בוקר? פעם זאת הייתה נסיעה קשה, בחום ובלי מזגן, אז היו נוסעים בלילה. אבל היום? סע מתי שבא לך, רק סע בזהירות.

כן, יש סיפורים על הבדואים שגרים במשולש דימונה-ערד-ב״ש. אבל לא צריך להיסחף, זה לא אליבאבא ו-40 השודדים. כל עוד אתה על הכביש הראשי הכל יהיה בסדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין ספק שנסיעה לאילת הנידחת כוללת בתוכה הרבה סיכונים, ולכן היא מיועדת לעזי הנפש בלבד.

את מתי המעט שמעיזים בכל זאת להדרים לדרום הדמוני תפגוש באילת, שם תוכל לשבת עם קומץ האמיץ ולהחליף סיפורי גבורה.

ואם בכל זאת תיפול בטלפי הילידים, מי יודע, אולי תוכל לעבור את מבחני השבט ולהטמע בקרבם. מי יודע, אולי בחלוף השנים גם תוכל למצוא דרכך חזרה לציוויליזציה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הפקקים ביום ראשון של חול המועד זה משהו אלמותי. הבדואים פחות. צא בשלוש מהבית, אל תעצור אפילו לפיפי, תהיה באילת בשבע. אם תצא בשש בבוקר, הסיכוי שתיכנס לטור אחד באורך 300 ק"מ גבוה מאוד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם בלי להתגרזן הייתי נוסע דרך מצפה רמון, הדרך פחות משעממת מאשר לנסוע את כל הערבה במלואה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
רק תזהר מגמלים שחוצים כבישים בשעות החושך, במקטעים הלא מוארים.

איך נזהרים מהם?

זה כמו השלט של סלעים מתדרדרים.

אוקיי... עכשיו שאני יודע, מה אני אמור לעשות עם זה?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוי נו באמת.

אני נוסע בכבישים האלה כבר למעלה מ 15 שנים, בכל השעות.

מה שכן, מומלץ לנסוע בלי אורות בכלל על מנת שאם אתה תראה במשקפת אוניה עם דגל שחור וציור של גולגולת, תוכל לעצור בצד באפלה מוחלטת, בלי לנשום, ולקוות שהם פיספסו אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אילת היא בחורה אטרקטיבית עם הרבה מחזרים.

לפיכך, אם תרצה לרדת לאילת - דע לך שישנם עוד כאלה שרוצים לעשות את זה ואתה בהחלט עלול להידרש לעמוד בתור עד שהיא תתפנה אליך...:roll:

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
איך נזהרים מהם?

זה כמו השלט של סלעים מתדרדרים.

אוקיי... עכשיו שאני יודע, מה אני אמור לעשות עם זה?!

נוסעים בחושך במהירות כזו שתוכל לעצור או להתחמק אם פתאום עומד משהו עם מבד דבילי באמצע הכביש.

קרה לי שנתקלתי בכזה באיזור מצפה רמון בחושך. למזלי היה לי לאן לברוח וזה נגמר רק בצמיג משופד על ענף.

פרנקוס, אין כנופיות חמושות על גמלי ספורט שם וגם ה"פקקים" זניחים לעומת ראשון. אישית תמיד נוסע דרך מצפה רמןן ובסוף מתחבר לכביש 90 ךיד כושי (ב T בסוף המכתש לוקח שמאלה ולא ימינה). דרך יפה ורגועה יותר מכביש 90.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אוי נו באמת.

אני נוסע בכבישים האלה כבר למעלה מ 15 שנים, בכל השעות.

מה שכן, מומלץ לנסוע בלי אורות בכלל על מנת שאם אתה תראה במשקפת אוניה עם דגל שחור וציור של גולגולת, תוכל לעצור בצד באפלה מוחלטת, בלי לנשום, ולקוות שהם פיספסו אותך.

לא רלוונטי לבעלי רכבים עם DRL :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מחפש שם בחורות, תודה (נוסע עם שלי :) )

תיארתי לעצמי שאין באמת בעיה, פשוט לה אמרו שטויות ורציתי להראות לה את השרשור ולהרגיע אותה.

בנוסף, אני לא מתכנן התגרזנות או נסיעה מאומצת בכלל אז המהירות אמורה להיות מספיקה לבריחה מגמלים\פיראטים\מכונות כביסה\נוקיה 3310 או כל דבר אחר שמסוכן לפגוע בו בכביש.

פורסם

סעו על כביש 40 עד שמתחבר ל 90. יותר מהנה, פחות מעייף ויש לא מעט מקטעים בהם הקליאו יכולה לפתוח מפרשים ומצערות.

חופשה נעימה.

• תוכן חדש...