Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לא מעט מקטעים בהם הקליאו יכולה לפתוח מפרשים ומצערות.

בנוסף, אני לא מתכנן התגרזנות או נסיעה מאומצת בכלל אז המהירות אמורה להיות מספיקה לבריחה מגמלים\פיראטים\מכונות כביסה\נוקיה 3310 או כל דבר אחר שמסוכן לפגוע בו בכביש.

;)

וחבל שכך (לפני שנתיים וקצת נסעתי עם הבת זוג דאז,ומצומת הערבה הצטרפה למסע איזה פולו GTI,לחצנו עד אילת כל הדרך [200~ ומשו ק"מ]...אחת הנסיעות =))

נסיעה טובה יוסק'ה!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כתושב אילת, אמליץ להגיע דווקא מכיוון כביש 12.

כל שנה חוזר על עצמו אותו סיפור של צוואר בקבוק בכניסה לעיר מכביש 90 שיוצר פקק עד ומעבר למחסום.

פורסם

תעשה את הדרך מתי שנוח לך, תהנה מהדרך, יחד עם הגברת ומוזיקה טובה.

תמיד יהיו רכבים נוספים, לרוב הם פחות מעיקים (שומרים על קצב סביר, אא"כ אתה מתכנן לצאת במירוץ נגד הזמן).

מה שכן מעיק - אוטובוסים ומשאיות.

תזכורת חשובה:

תבדוק את הרכב היטב טרם הנסיעה (שמן מים ושאר נוזלים, לחץ אוויר, - גם ברזרבי, אני חטפתי פנצ'ר בדיוק כשהגעתי לבית!)

M-TECH E46

פורסם

קמנו להתארגן.

זוגתי מבשלת ואני מתעסק עם האוטו (כמו כל משפחה פטריארכלית קלאסית).

ניקיתי גם את האוטו מבפנים.

מדהים כמה כמויות אדירות של ג'יפה אפשר למצוא שם.

אם הייתי מנסה לקחת את כל הפירורים שמצאתי ולשים אותם בערימה אחת הייתי יכול לייצר כמה מצות, אבל עם טעם יותר טוב ממצה.

מבחוץ לא ניקיתי כי אני לא רוצה שהערסים של אילת (או של המרכז אבל כשהם באילת) ישימו לב לאוטו מבריק.

שמתי גם את הDVR בחזרה, אחרי חודשיים שהיא לא הייתה מחוברת.

מקווה שלא יהיה לי משהו מעניין להראות אבל סביר להניח שכן יהיה.

בדקתי שמן וכמו שאפשר לראות, הכל תקין :)

כשיוצאים נלך לתחנה הכי קרובה ונבדוק אוויר.

20150405_050928[1].jpg20150405_050851[1].jpg

• תוכן חדש...