Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, אני מעוניין להוציא רישיון על דו גלגלי A1, ויש לי מספר שאלות, יש ברשותי רישיון נהיגה כבר 9 שנים, לפי מה שהבנתי אני פטור מתיאוריה, ומחוייב בשיעורים וטסט בלבד, האם אני אמור להביא איזו שהיא אסמכתה ממשרד הרישוי שפוטרת אותי מתיאוריה, אולי חתימה כל שהיא? או שמספיק שאגש לבדיקת ראיה, ובדיקת רופא משפחה ופשוט להתחיל בשיעורי הנהיגה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אתה צריך לגשת למשרד הרישוי עם הטופס הירוק שינתן לך ע"י מורה הנהיגה ושם הפקידה תחתום לך שאתה פטור מתיאוריה.

בכל אופן המורה שלך אמור להסביר לך את התהליך.

פורסם

רק לידע כללי, בדיקה רפואית עולה היום 99 ש"ח (תשלום למזכירה של הרופא), פעם היה חינם.

ועוד - רישיון A1 היום מאפשר רכיבה על אופנוע עד 47 כ"ס, עד לפני שנה היה עד 33 כ"ס.

פורסם

תודה רבה לכם. ואכן אתה צודק בוקי, גם אני הופתעתי הבוקר, שהבדיקה כעת היא בתשלום

פורסם

מנסיוני בשבוע שעבר.

לקוח כללית מושלם זכאי אחת לשנה (או אחת לטופס) בדיקה בחינם.

אז רופא משפחה- חינם

בדיקת עיניים - תלוי בגנב... לא היה לי כח לשבור רגליים בשביל עוד 10-20 ש"ח אז שילמתי 40.

תיאוריה- פטור דרך משרד הרישוי. עליך לגשת בעצמך או להפקיד הטופס אצל מורה הנהיגה שיעשה זאת עבורך.

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

שמעתי שבדיקת עיניים בסופר פארם בעזריאלי היא בחינם נכון במקרה?

ולגבי אישור רפואי מרופא משפחה צריך גם למשאית C1?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בשמיניות, את יד ימין תצמיד לחלקה השמאלי של המצערת, משפר את השליטה משמעותית :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ולגבי אישור רפואי מרופא משפחה צריך גם למשאית C1?

צריך הכל:

בדיקת ראיה, חתימה של רופה משפחה ותאוריה מחדש, תאוריה לפרטי לא תופסת ל C1.

בתקופה שלי מורה היה מעלה טיפה את סל"ד הסרק בקרבוקטור ואז את כל השמיניות היינו עושים בלי לגעת במצערת, כלומר מצערת סגורה ומנוע פועל בסרק. הרבה פחות כאב ראש.

פורסם

בתקופה שלי מורה היה מעלה טיפה את סל"ד הסרק בקרבוקטור ואז את כל השמיניות היינו עושים בלי לגעת במצערת, כלומר מצערת סגורה ומנוע פועל בסרק. הרבה פחות כאב ראש.

עוד טיפ שעוזר מאוד - לעשות את השמיניות בהילוך שני ולשחק רק עם קלאץ, ללא מצערת בכלל.

פורסם
מצטרף לשאלה - יש לי רישיון 3 שנים .

אני פטור מתאוריה על A1 ?

חיובי י'אח

• תוכן חדש...