Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

לאחר התלבטות החלטתי לקנות רכב מסוג סובארו B4 החדשה.

היום ראיתי סובארו B4 מדגם TOP גיר רציף מנוע 2000 שעלתה על הכביש באוקטובר 2009 עם 50 אלף ק"מ יד ראשונה פרטית(מסוחר).

לפי ספר הרכב הוא עבר טיפולים בזמן.

לקחנו אותה לסיבוב והיה רעשים מאזור הצמיד הקדמי הימני,

בדקנו את זה במוסך סובארו מרכזי, שם נמצא שיש להחליף

את מסרק ההגה - עלות התיקון כ1700 ש"ח.

לאחר מכן בבדיקה לפני קניה הרכב יצא תקין מכנית ושילדה

נקיה מתאונות אך נמצא שהוחלפה שימשה קדמית ובוצע תיקון

לגג, הסוחר לא ידע להסביר את הסיבה לתיקון הנ"ל.

הרכב במחירון המשוקלל עולה 79900 ש"ח והמוכר דורש 58000 ש"ח.

מה דעתכם?

האם לייחס חשיבות מעמיקה יותר לנושא השימשה והגג?

האם לקחת את הרכב?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

יש סיכוי (קטן ככל שיהיה) שהאוטו התהפך. עצם העובדה שהוא אצל סוחר מגבירה את הסיכוי באופן דרמטי.

האם הלכתם למכון בדיקה באותה העיר שבה נמצא המגרש או במקום אחר? חס וחלילה שהסוחר לא נתן לך קופון 100 שקל הנחה למכון שהוא "עובד איתו"?

בקיצור, ארוחות חינם יש רק בבית תמחוי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קח בחשבון שהשוק של הרכב הזה מת ( זה למה המחיר הנמוך ) וכשתרצה למכור אותו יהיה לך מאוד מאוד קשה, גיסי ניסה למכור אחת במשך 8 חודשים, קיבל אולי 2 טלפונים.

בסוף עשה החלפה עם מישהו על טרקטורון.

קח את בחשבון.

פורסם

אני אנסה לקבל מידע על מה שקרה עם הגג והשימשה הקדמית, במידה ולא אקבל את זה אמשיך לחפש משהו אחר.

תודה.

פורסם

לא מאמין שהרכב היה על הגג, רכב שבילה על הגג סביר להניח שהקורות שלו התעוותו, אם השלדה נקייה הסיכוי שהיה על הגג קלוש.

זה שהוחלפה שמשה קדמית אז מה ( אצל אמא שלי באיביזה ב 800 קילומטר בעליות של איבטין עפה ממשאית אבן קטנה כמו חצץ שפשוט סדקה את השמשה), והגג? יכול להיות שחנה בשמש ופשוט עשו תיקון מקומי שלא יהיה חלודה, במידה והאוטו במצב תקין, ומכון טען שהשלדה נקייה, במחיר של 20 K מתחת למחירון ורכב עם לא הרבה קילומטר ויד ראשונה, על פניו נראית כמציאה!!

אני במקומך שוקל זאת לחיוב

פורסם

אם היה מדובר ברכב עם שוק חזק, הייתי חושב פעמיים אם לקנות מסוחר כי למה שיגיע לסוחר.

היות שמדובר ברכב עם שוק חלש, ועם נתונים טובים סך הכל, יש סיכוי שהבעלים התייאש ומכר לסוחר.

כמובן שבעסקה כזו צריך לבדוק הכל הכי טוב שאפשר לפני שמתקדמים גם אם זה אומר להשקיע עוד כסף בעוד חוות דעת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...