Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם 9 מקומות או יותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש למשפחה רכב עם 9 מקומות או יותר. אין לי דרישות גבוהות. מלבד הנושא שיהיה זול לקנייה ואחזקה. בעבר היה לי דייהטסו שרייד 1000 סמ"ק ידני מודל 91, וכרגע ניסאן סרנה 96. שניהם שירתו אותי בצורה סבירה+ ובאמינות.

איך סיטרואן ג'מפי?

פורד טרנזיט? כמה מקומות יש לטרנזיט? איך הוא מבחינת צריכת דלק?

יונדאי H1?

רעיונות נוספים?

תודה

:)

פורסם

תקציב?

מה המטרה של הרכב? משפחה? עבודה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בקשר לג'מפי - החזקתי אחת כזאת במשך 5 שנים, עד לפני חודשיים.

רכב נוח מאוד וחסכוני יחסית. טיפולים לא יקרים , תיקונים לא זולים, במיוחד החלפת מצמד. אחרי 200 אלף מתחילים להשקיע בתיקונים.

חפש מכונית שמורה ומטופלת כמו שצריך. רצוי מאוד עם קילומטראז' נמוך עד כמה שניתן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשביל המשפחה.

יש לי מכונאי "חאפר" (הוא מקצוען אמיתי, אבל עובד מחצר הבית באחד הכפרים בסביבה), עושה לי תיקונים בחצי ושליש מחיר ממה שרוצים במוסך. עשה לי שיפוץ משאבת סולר, בעיר מגורי נהריה רצו 2000 +מע"מ. בכפר יאסיף שם נוסעים בשביל לחסוך קצת רצו 1400 + מע"מ.

הוא עשה לי ב600

אז תיקונים פה ושם לא ממש מטרידים אותי, כל עוד האמינות סבירה והרכב משרת אותי.

שלחתי אליו חבר עם איזה יוניט כלשהו שרצו במוסך 1400 שקל. אמרתי לו שינסה את המכונאי, וזה יעלה אצלו בין שליש לחצי, תלוי בעלות בחלקים. הוא אמר שלא יכול להיות, ורק החלק עולה 800 שקל. בסוף דיבר איתו. הוא הסכים לקחת את החלק מפירוק, עם אחריות לשלושה חודשים על החלק. רצה ממנו 250 שקל כולל עבודה!!!

אז נראה לי הג'אמפי אפשרות טובה. הסאניאנג עולה קצת יקר. אין ישנים. לפחות 40K שקל. ג'אמפי יש הרבה יותר מבחר.

רעיונות נוספים?

אגב, אחלה פורום. תודה

פורסם

ג'מפי זה בדיוק לא הרכב לטיפול בחצר ובלי מעלית.

החל ממגן תחתון ברזל כבד, גישה לא נוחה בגלל תא מנוע צפוף ועד החלפת מצמד שמצריכה פירוק עשרות חלקים כולל הורדת גשר קדמי.

יש מוסכים שלא מוכנים לגעת ברכב הזה בגלל סרבול הטיפולים.

כמובן, יש גם מוסכים קטנים שמתמחים ברכבים כאלה , אבל לא בתנאי חצר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם ולאד ג'מפי ישנה זה רכב נוח וחסכוני אבל עם אחזקה יקרה (בעיה בטורבו תתכונן להפרד מאלפים רבים),

טרנזיט זה חצי משאית אמינה (אבל גם בתקציב שלך תמצא רק שחוטות שהאחזקה תקרע לך את הכיס)

טרנספורטר - כמו הטרנזיט

המלצה שלי חפש רודיוס או תעלה את התקציב (הריבית ירדה במשק והכסף זול (-: ) ותקנה איזה טרנספורטר בת 5 מנכה שכמעט לא נסעה, ויש הרבה כאלו בשוק.

פורסם

אני יכול להרשות לעצמי יותר. פשוט לא בא לי. זה עניין של סדר עדיפויות. אני לא מוצא טעם להשקיע 50K שקל ברכב. יש דברים טובים יותר מבחינתי לעשות עם סכום כזה.

אני ירחרח עם המכונאי שלי אם הוא לא יעשה פרצופים אם יהיה לי ג'מפי. הוא ממש מקצוען, תמיד מזהה מיד את הבעיות, ומתקן אותם במהירות ובזול. הוא מכונאי מגיל תיכון.

פורסם

אפשרות נוספת היא טויוטה הייאס. קצת יותר גדול ופחות חסכוני אך כנראה יותר אמין.

• תוכן חדש...