Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקום שאני מחנה, לא משנה כמה אני מהנדס את החנייה לפני, מישהו יפתח עליי דלת. הכוונה שאני חונה במקביל ואין לי ברירה. כי אני מנסה להמנע מכך בכל דלת אפשרית. ניסיתי הכל, לחפש חניה שמקבילה מצד אחד לאיי תנועה או מדרכה, ולהצמד ככה האפשר למדרכה או האיי, אפילו אם זה יפגע בנוחות שלי או של באיי רכבי לצאת מהרכב. אבל זה לא עוזר, הראשון שבא לחנות לידי נצמד לי לרכב כאליו זו האופצייה יחידה, כמעט כל פעם שיצא לי להתקל במישהו שנכנס לרכב שחנה כ''כ צמוד לרכב אחר, זה נגמר בפתחתח דלת. אפילו יצא לי לתפוס מישהו על חם פותח את הדלת שלו בכוח על שלי, עצרתי אותו בכוח ואמרתי לו עכשיו נבדוק אם יש סימן, מזלו שלא היה כלום.

הדבר היחידי שאני חושב עליו זה פסי קישוט קצת עבים.. שיבלמו את הדלת הסוררת, ובעיקר ימנעו ממנה להגיע לפח. מה עצתכם בנושא?

פורסם

במידנה הזאת, כמה שלא תשמור- לא יעזור. מניסיון.....יש כאן יותר מדיי אנשים במדינה הזו שלא מכבדים רכוש של אחרים

ועושים מה בז** שלהם.

אין מה לעשות, תמשיך לנסות למצוא חניה כזו שלא יגרם נזק לרכב, כמו שאני עושה. ותקווה לטוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פסי קישוט לא תמיד יעזרו לך כי המכה תלויה בצורה של קצה הדלת של המניאק התורן. לפעמים החלק הבולט יהיה מעל הפס ולפעמים מתחתיו.

יש 3 דרכים להתמודד עם זה:

1. להפוך כל חניה למבצע הנדסי - לחנות רק בין עמודים, במקום הכי רחוק שאפשר או בין מכוניות שרק צד הנוסע שלהם פונה לרכב שלך.

2. לקשור 2 מזרנים סביב הרכב בכל פעם שחונים במקום ציבורי (זה אמיתי, ראיתי אנשים שעושים את זה)

3. להשלים עם העובדה שהדברים האלה זה חלק מעלות השימוש ברכב, כמו דלק ובלאי. רק רכב שלא משתמשים בו לא חוטף מכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שאני עושה. לי זה לא רע אבל כשיש לך נוסעים שלא מבינים למה אתה חונה בחניון של בניין X כשהיעד שלכם נמצא בבניין Y שמעבר לכביש ולפעמים אפילו יותר רחוק אתה צריך להתמודד עם כל מיני תגובות מעצבנות.

מצד שני זה טוב כי בפעם הבאה ידעו עם מי לא מומלץ לנסוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני כל חנייה שלי זה מבצע צבאי ואסטרטגיה עתידית למה שהולך לקרות.

כמו לא לחנות במקביל או מאחורי ג'יפים, משאיות, מכוניות ישנות, מכוניות חבולות מכל עבר ועוד ועוד.

אם כל זה, תמיד אני אמצא איזו מכה או סימן מאיזה דרעק שפותח את הדלת בבעיטה.

תנסה להבליג ותמשיך בשיטה שלך אם לא זה יעלה לך בבריאות.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אכן למצוא מקום חנייה שברמת סיכון נמוכה לא קל,

פסי הגנה ימנעו חלק מהסימנים שבאים מאותם אנשים שפשוט לא איכפת להם ופותחים דלת בלי להתיחס לרכוש של אחרים.

קובי

:-)

פורסם

עוד טריק בנוסף למה שכבר נכתב זה לנסות לחנות ליד מכוניות יקרות. מנסיוני הבעלים של מכוניות כאלה פחות אלימים, כנראה כי כואב להם הלב על הרכב שלהם.

ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל ססטיסטית נדיר יותר למצוא מישהו שרכש רכב יקר ומזניח אותו מאשר בעלים של רכב ליסינג שמזניח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...