Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטטיסטיקה רישוי רכבים ינואר 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי בטבלה את מותג ג'יפ, ולא את לנדרובר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כל אחד רואה דברים אחרים שמעניינים אותו או נעלמו מעיני אחרים. מה שצד את עייני: נמכרו בינואר חמש טויוטה פריוס C - שזו היברידית סופר מיני במשפחת הפריוס, שנמכרת בארה"ב (אך לא באירופה) שטרם החל שיווקה בארץ. האם הן הגיעו לצורכי תקינה?

דבר נוסף ששמתי לב: נמכרו בינואר המוני ניסאן אלמירה, כנראה לציי רכב, כי השיווק בכלל לא התחיל לשוק הפרטי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

פריוס C, אקורד היבריד, סיוויק קופה, טויוטה סיינה וטויוטה היילנדר - דגמים שנמכרו בייבוא מקביל דרך אלבר ומופיעים בדו"ח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עצוב לראות את המכירות של אלפא:

37 ג'ולייטה

5 מיטו

פעם התירוץ היה שאין אוטומט, עכשיו אני לא רואה שום סיבה למה הם לא מוכרים לפחות בסדר גודל 3 ספרתי מכל דגם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

Nakamichi, בדיוק אותה תחושה שלי לפני כמעט שנתיים ששקלתי את האופציה...

ד״א אף אחד פה לא שם לב לFord F-150 Raptor שנרשם החודש, מפלצת שכמו שזכור לי לא ממש נפוצה פה בארץ..

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם
אני דווקא רואה - מוצר מיושן ומחיר לא אטרקטיבי.

שקלתי את המיטו כאופציה. ראיתי מה מציעים ומה המחיר ופשוט ברחתי משם.

דווקא המיטו תלתן ב- 150 אלף זאת אופציה טובה, החיסרון היחידי הוא שהיא נמכרת עם גיר אוטומט בלבד.

אי אפשר לעשות הזמנה מיוחדת לידני... כי היצרן בעצמו לא מייצר. מעניין אם נשארו להם רכבי מיטו תלתן מהמלאי הקודם של הידניות.

פורסם

בדיוק. אני אפילו לא טרחתי לראות את המיטו טווין-אייר באולם תצוגה.
:idea:
פורסם
פריוס C, אקורד היבריד, סיוויק קופה, טויוטה סיינה וטויוטה היילנדר - דגמים שנמכרו בייבוא מקביל דרך אלבר ומופיעים בדו"ח.

באתר של אלבר יבוא מקביל מוזכרת רק פריוס רגילה, לא פריוס C!! האם הדגם הזה משווק בשקט-בשקט? מעניין מה המחיר שלה...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

קשקוש. הם מוכרים את כל מה שמקצים להם. אין כמעט מלאי (בפעמיים שבדקתי). איזה עוד רכב נוסע ככה ויושב ככה על הכביש? (לדורקי יש הערות משלו אבל לדעתי הן קשורות לרכב המבחן) איזה רכב עוד נראה ככה? אם המתחרה הוא הלאון 1.8 - היתרון הוא אולי באבזור. כל השאר הוא מפסיד. שלא להזכיר את הגיר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...