Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק ביקשתי עזרה בהתנעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה אולי בגלל השעה המוקדמת בבוקר , יש אנשים (כמוני) שלוקח להם שעה שעתיים בבוקר עד שהם בכלל מסוגלים לתקשר עם הסביבה :)

דווקא לי באזור דומה לפני כמה חודשים שנתקלתי בבעיה דומה ברכב , מישהו הציע לי עזרה ביוזמתו , ככה שזה נראה לי גם עניין של מזל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אוקי נראה לי אחר השרשור הזה ואחרי הפעם האחרונה שעזרתי למישהו להניע אחרי שאני אומר לו 20 פעם שים לב לפלוס ולמינוס והדביל פשוט התבלבל. אני לא עושה זאת יותר. רצינו אמריקה בבקשה :) מהיום התירוץ זה שהמחשב רכב יכול להישרף.

נ.ב. - כל מי שהציע בטריה להתנעה, מומלץ לצפות בוידאו הזה לפני הקניה. http://www.liveleak.com/view?i=309_1422118759

נראה מפחיד, אבללל, ידוע שאסור להשאיר את הסוללה הזאת מחוברת ככה.

יש אזהרה לא להשאיר את הסוללה מחוברת יותר מ30 שניות מרגע התנעת הרכב.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני חושב שהציפיות והדרישות שלך מסביבתך מגוזמות.

ראשית, לגבי הנשים שעברו - כל הכבוד שכך עשו (כמובן שזאת שעשתה לך אצבע משולשת חוצפנית),

אני בטוח שכך גם הייתי רוצה שאמא שלך או אשתך יתנהגו כשבמקום עם תנועה מועטת ב 7 בבוקר קופץ

גבר זר לכביש (ולפי זה ש"כמעט דרסו אותך", ניראה שלא בדיוק עמדת בצד הדרך והצבעת לבקשת עזרה, אלא ירדת

לכביש וניסית לגרום לנהגים לעצור).

לגבי הגברים - כפי שאמרו לך, פעולה כזאת עשויה לסכן רכב מודרני, למה לדעתך מישהו חייב לך את זה?

עצרו לעזור לך מתוך רצון טוב? תגיד המון תודה, אבל בטח שאף אחד לא חייב לך.

נתקעת בלי מצבר ואין גרר? קח מונית לאוטו דיפו הקרוב ורכוש מצבר או לחילופין פנה לעזרת חבר/שכן/מכר.

פורסם

יש סיבה שאין מצבר, יכול להיות שהמצבר "הלך", אך יכול להיות שיש בעיה חשמלית שגרמה למצבר להתרוקן, כאשר יתחברו לרכב התורם יכולה להיות השפעה גם עליו.

להבא תקנו רכב ידני וגם אם המצבר מתרוקן (לא לחלוטין) תניעו בדחיפה...

כפי שצינו פה, אם עשיתם ביטוח נורמלי, יש לכם שרות חילוץ, נכון לא מהיר אך יגיעו אליכם.

פורסם

לפני שנתיים ניסיתי להניע בבוקר את הרכב שהיה לי ולא הצלחתי כי שכחתי אורות דולקים.

גרתי בירושלים, חיכיתי 5 דקות עם מכסה מנוע פתוח ואז עצר לי שר מאוד בכיר בממשלתנו,

הפשיל שרוולים ועזר לי לדחוף את הרכב ולהניע (פיאסטה ידנית)

מקרה אחר, שוב בוקר שלא הניע הרכב, עצר לי זקן חביב עם אלפא רומיאו חדשה דנדשה והציע עזרה,

חיבר את הכבלים הפוך, האלפא שלו מונעת, אחרי 30 שניות הרחנו ריח של שרוף וניתקנו את הכבלים, הלב שלי ירד לתחתונים שקרה לו משהו למחשב באוטו אבל לא קרה כלום- הוא התעקש לחבר שוב את הכבלים והנעתי את הרכב.

אז יש אנשים שרוצים לעזור..

תמיד כשאני רואה רכב בצד שמבקש עזרה אני עוצר ומציע כל מה שיכול לעזור, אפילו אם זה שעה ( כביש 1 ב2 בלילה.. חבורת צרפתים תיירים שנתקעו ולא ידעו מה לעשות ולמי להתקשר)

בקיצור- תעזרו איפה, מתי וכמה שאתם יכולים, ככה אנחנו עושים את המדינה למה שהיא

נ. ב קראתי שיש לרכבים מסוימים הגנה כלשהי למחשב במקרים כאלה

שלומי

פורסם

לפני כמה שנים הייתי בדרך לאוניברסיטה, ובחניה ליד הבית נהג מונית שאל אם יש לי כבלים וביקש לעזור לו (האוטו שלי עמד ליד הבית, אך נסעתי בתחבורה ציבורית לרוב לאוניברסיטה). הבאתי כבלים ועזרתי לו להניע את האוטו. הנהג הודה לי והציע לקחת אותי לאן שאני צריך. בגלל שפיספסתי את האוטובוס ליד הבית, נסעתי איתו כמה קילומטרים לתחנה שעוברים בה יותר אוטובוסים (מרכז זיו בחיפה), לא היה לי נוח לנסוע איתו עד לאוניברסיטה.

הרכב שברשותי ישן, והנעתי איתו לא מעט רכבים אחרים, אז אני פחות חושש משריפת מחשב ותקלות אחרות. אגב, רוב הפעמים הנעתי כשהרכב שלי היה מונע, אך קראתי פה בפורום שלא רצוי שהרכב המניע יהיה מונע, ומאז אני מניע רק עם רכב כבוי.

בסופו של עניין, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויבחר אם הוא מוכן לעזור בדרך זו או לא. מי שחושש לעזור להניע בגלל תקלה, זו זכותו המלאה ואני לא חושב שאפשר להאשים אותו.

אולג

פורסם

מעיד על עצמי שזה אישית מפחיד אותי , הרי תמיד זה יכול לדפוק את האוטו שלך (יעידו כאן התגובות ).

מצד שני, לבוא בזלזול ככה ? אני מקווה שהבחורה מקבלת הרבה את מה שהיא סימנה לך ולא, לא בסימן אצבע.

פורסם

הרכב שברשותי ישן, והנעתי איתו לא מעט רכבים אחרים, אז אני פחות חושש משריפת מחשב ותקלות אחרות.

הרכב שעליו דיברתי (תקלת מחשב בעקבות עזרה בהנעת רכב אחר) היה קורולה 1994, כך שגם רכב ישן עלול להנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה בגבעתיים של העשור האחרון היא שמי שגר שם חושב שהוא תל אביבי. ולכן גם מתנהג כך ;-)

מעבר לזה - לא בטח שהייתי נותן חשמל מאיטלקיה מטורבתת, בשל הסכנה. מתח לא רציף מדליק נורות אזהרה ומשפיע לרעה על מחשב הרכב. אצלי השבוע הלך מצבר וזה באמת קצת

שיגע את המערכת. לקחו את הרכב למוסך כדי לוודא שהכל בסדר והחליפו מצבר. (אגב, נהג בא לקחת את הרכב, קיבלתי מוניות על חשבונם וגולייטה 170 חליפית, וכו- אבל זה לא קשור)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
אני חושב שהציפיות והדרישות שלך מסביבתך מגוזמות.

ראשית, לגבי הנשים שעברו - כל הכבוד שכך עשו (כמובן שזאת שעשתה לך אצבע משולשת חוצפנית),

אני בטוח שכך גם הייתי רוצה שאמא שלך או אשתך יתנהגו כשבמקום עם תנועה מועטת ב 7 בבוקר קופץ

גבר זר לכביש (ולפי זה ש"כמעט דרסו אותך", ניראה שלא בדיוק עמדת בצד הדרך והצבעת לבקשת עזרה, אלא ירדת

לכביש וניסית לגרום לנהגים לעצור).

לגבי הגברים - כפי שאמרו לך, פעולה כזאת עשויה לסכן רכב מודרני, למה לדעתך מישהו חייב לך את זה?

עצרו לעזור לך מתוך רצון טוב? תגיד המון תודה, אבל בטח שאף אחד לא חייב לך.

נתקעת בלי מצבר ואין גרר? קח מונית לאוטו דיפו הקרוב ורכוש מצבר או לחילופין פנה לעזרת חבר/שכן/מכר.

לא קפצתי לכביש, עמדתי עם אפוד זוהר בצד הכביש בצמוד לרכב שלי (עם מכסה מנוע מורם) וכבלים בידיים שלי והתחננתי לעזרה עם הידיים...

אם אתה חושב שזה סיבה טובה לאנשים לנסות לדרוס אותי - משמע להסיט את ההגה לכיווני רגע לפני שהם חולפים על פני ולהאיץ אז משהו לא בסדר גם אצלך

אפשר להגיד לא גם בלי להיות אלים

וכן, גם אם אמא שלי היתה נתקעת בלי מצבר בשבת בבוקר הייתי מאוד שמח אם מישהו היה עוצר ומנסה לעזור לה במקום לנסות לדרוס אותה...

עריכה אחרונה על ידי Don't Shoot

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני מדבר על גבעתיים בשבת בבוקר, לא לוד ב2 בלילה

תיהיה בטוח שבלוד גם 2 בלילה לא הייתה מחכה כל כך הרבה. אפילו באיזורים ה"בעיתיים" של העיר. כל עד לא הגעתה בניידת בילוש אנשים שם ייתנו לך את הלב.

לדעתי בפעם הבאה פשוט תעצור מונית, תן לן 30 שקל והוא גם יינשק אותך לאות תודה

תתפלא איזה דברים אנשים מוכנים לעשות בשביל כסף...

פורסם

תראה,

בנימה רצינית:

זה לא נעים לבקש עזרה לקבל תגובות כמו שקבלת,בטח כשאתה מספר שחלק מהמכוניות שחלפו לידך קרוב ומהר ונהגת אחת אף הגדילה ועשתה לך "אצבע משולשת".

1. כפי ש-stone כתב,יכול להיות שמשהו בהופעתך גרם לחלק מהתגובות.

2. האזור שבו נתקעת,כפי שאני רשמתי לך,לא שופע בעזרה הדדית לזרים.אני מניח שאם זה היה קורה ביישוב קטן יותר,גם אם היית זר,היית מקבל עזרה.

3. אני מסכים עם התגובות שאמרו שיש להשתמש בשרותי החילוץ של חברת הביטוח.במידה ואתה מנוי על שרותי דרך זה לא יחכה עד יום למחרת.

אמנם הניסיון האחרון שלי איתם היה לפני שנים רבות אבל לא נראה לי שמשהו משמעותי השתנה איתם,ואכן בד"כ הם יבררו האם צריך חילוץ(שמגיע מהר יותר,יחסית) או גרירה.

4. מסכים עם הזהירות שרבים המליצו כאן לגבי התנעה עם כבלי עזר.זה לא כזה מסובך אם קוראים את ההנחיות שנמצאות בספר הרכב וברכבים חדשים בד"כ הספר עדיין קיים בתא הכפפות,הבעיה שאם לא מקפידים פוטנציאל הנזק הוא גדול ואם לא בטוחים אז פשוט עדיף להימנע.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...