Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק ביקשתי עזרה בהתנעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שגבעתיים נחשבת עיר הפשע והרשע של העולם התחתון ורוצחי על סדרתיים.

ולכל אלו שממליצים על ביטוח גרירה, אני מקווה שגם אתם יום אחד תתקעו עם הרכב בשבת בבוקר ואם בכלל יענה לכם נציג אנושי של הביטוח ולא הודעה מוקלטת של ״משרדינו סגורים כעת, נשמח לעמוד לשירותכם ביום ראשון ב10 בבוקר״ אז הוא יגיד לכם את אותו הדבר, שיגיע אליכם גרר הכי מוקדם בראשון בצהריים.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תאמת שמעתי כל כך הרבה סיפורים שמפחיד לעזור בקטע הזה..

יצא לי לעזור לחבר שנתקע ולא יודע אם זה סתם צירוף מקרים או לא המצבר התחיל לעשות לי בעיות ישר אחרי שעזרתי לו.

נתקעתי אחרי יומיים גם בלי מצבר בבוקר בחניה של הבניין וחיכיתי לשכנים שיצאו, אחת מיהרה ולא רצתה לעזור, השניה עם מאזדה 3 שממש רצתה לעזור לי אבל אמרה שזה עושה בעיות במחשב רכב והכל משתבש לה.

בסוף כי היא באמת נחמדה היא עזרה לי ואחר כך שראיתי אותה שוב אמרה לי ששוב הכל השתגע וכמעט נשרף לה המחשב ברכב.

אם היה קורה משהו בכלל היה לא נעים.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יש לך ציפיות מוגזמות.

אני מראש לא מבקש טובות אלא אם זה חירום מטורף.

הייתי מרים טלפון לחבר או שכן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
את זה.

אתה מדבר על כל הקטע של הכנופיה?

שלא תחשוב לא נכון יצא לי לטעות לגבי זה, אבל אם תשים לב האנשים שאנחנו עוזרים להם הם ותיקים או מוכרים בפורום,

ככה שאנחנו מכרים אותם בפצפונת.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תמיד עוזר.

לפני כשבועיים ב- 03:00 לפנות בוקר אכלתי באגאדיר ונכנסה בחורה ושאלה אם יש לי אולי כבלים לעזור לה להתניע את הרכב.

עזבתי את האוכל ונסענו ברכב שלי לכיוון הרכב שלה.

תמיד צריך לעזור.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ולכל אלו שממליצים על ביטוח גרירה, אני מקווה שגם אתם יום אחד תתקעו עם הרכב בשבת בבוקר ואם בכלל יענה לכם נציג אנושי של הביטוח ולא הודעה מוקלטת של ״משרדינו סגורים כעת, נשמח לעמוד לשירותכם ביום ראשון ב10 בבוקר״ אז הוא יגיד לכם את אותו הדבר, שיגיע אליכם גרר הכי מוקדם בראשון בצהריים.

איזה נציג ביטוח?

מתקשרים ישר לחב' שנותנת שירותי דרך, הם מגיעים תוך שעה\שעתיים, שואלים אותך לפני מה הבעיה בשביל לנסות להעריך אם צריך גרירה או חילוץ (ואז מגיע רק מכונאי).

בכל מקרה, לראות אדם תקוע ולחלוף על פניו בלי לשאול בכלל מה הבעיה, זה דבר קצת בזוי אם הסביבה בטוחה. יכול להיות שהוא צריך רק שיחה מהטלפון.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

Don't Shoot, לכן חשוב להקפיד לעשות ביטוח גרירה בחברה טובה שעובדת כולל שבתות וחגים 24/7.

אני מבין את העצבים שלך, אני יודע מה זה להתקע עם מצבר גמור. היו לי כמה רכבים ישנים. תמיד היה לי פתרון לבעיה בצורת מצבר חליפי להתנעה + מטען.

ואם מדובר על רכב מודרני, לרוב תקבל במסך התרעה על כך שמצבר חלש בהתנעה וזה מאפשר להיערך בהתאם. ברכב ישן פשוט שומעים לפי ההנעה מתי המצבר כבר מסובב סטרטר לא כמו שהיה פעם.

תבין שבשביל בעלים של רכב מודרני שנותן להניע זה סיכון של עשרות אלפי שקלים. לנתק קטבים זה גם לא אופציה עם מערכות כמו איתור אקטיביות כפי שהביטוח דורש עבור לא מעט רכבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

גבעתיים היא לא עיר רשע ופשע..

זו עיר עם אוכלוסיייה מהמעמד הבינוני+,סולידית ודי לפלפית - וזה נכתב לחיוב!!.

מהיכרותי עם הסוג,ולמען הגילוי הנאות גם אני שייך לסוג זה,הם לא ימהרו לעזור לאדם זר שנראה להם "לא טוב" מתוך החששות שרועי עוזרי רשם קודם - תגובות גסות וניסיון הטפלות לפעמים.

זו תוצאה של התפתחות אופי החברה שלנו בשנים האחרונות.

אל תיקח את זה אישית,אבל אני מניח ש-stone כנראה שם את האצבע באופן די מדויק על העניין.

ולגבי הגברת הנחמדה עם האצבע המשולשת - כנראה שהיא לא שייכת לאזור הזה ורק עברה שם בדרכה מיד אליהו לפרדס כץ או להיפך...

*והערה לרועי - לא כאן,כי שנינו נחטוף בראש...

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אני מת לעצור לאנשים שתקועים בצד הדרך (בכבישים מהירים) אבל מצד שני אני לא יודע איזה מניאק יצא אלי עם אקדח

או יטען שאני עשיתי את התקלה.

בכבישים פתוחים (מהירים או לא) אסור לעצור לעזור לנהג אחר, חוץ מאשר לסייע לנפגעים בהתנגשות וגם זה רק אם הם על השול ולא על נתיבי הנסיעה.

זה מסוכן ולאו דווקא בהיבט בטחון אישי אלא בשל סכנת התנגשות ו/או דריסה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
סליחה אבל איך יקרה משהו למחשב רכב? הרי ששני המצברים עובדים בין 12 ל14 וולט.

עם טעות אנוש של חיבור + ל- - (לא כך כך קשה בלילה - אני כמעט עשיתי את זה פעם) או אם מערכת חשמל של הרכב שאתה מנסה להניע מקצרת (אחת הסיבות למה הרכב השלי לא מניע לאו דווקא בגלל מצבר גמור, מצבר גמור יכול להיות תוצאה של תקלה).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתם מפחדים לעזור בגלל תקלות עתידיות אז אתם פשוט לא יודעים להניע עם כבלים כמו שצריך.

לדעתי אין שום בעיה בהתנעה עם כבלים אם עושים זאת נכון. הוראות היצרנים הם כיסוי תחת לאחריות שהם נותנים (גם לי יש הערות בסגנון בספר הרכב).

לשכן שלי עם טויוטה קורולה 2003 הלך אלטרנטור מיד לאחר שעזר להתניע רכב של שכנה אחרת עם כבלים. כשניסיתי לגשש, גיליתי שהוא חיבר את הכבלים הפוך ויצאו ניצצות.

אני התנעתי עשרות פעמים אנשים אחרים עם כבלים מהפאביה (אני התעקשתי לחבר את הכבלים והמנוע שלי היה כבוי) ויש שם את כל המחשבים המודרניים. אף פעם לא קרה כלום, שום נורה לא נדלקה והמצבר הראשון החזיק 5 שנים.

תחברו את הכבלים כמו שצריך, תשאירו את הרכב כבוי עם מפתח בחוץ לאורך כל התהליך ולא אמור לקרות שום דבר.

עם זאת, לא הייתי עוזר אם המצבר היה ממוקם במקום בעייתי לגישה לכבלים, נניח בתא המטען מתחת לכלים של הגלגל החלופי או מתחת למושב האחורי ברכב עם 3 דלתות וכ' - אבל כמות המכוניות בהן המצבר לא נמצא בתוך תא המנוע קטנה מאוד.

כמו כן, אם הייתי ממהר מאוד למקום בעייתי לאיחורים - נאמר לימודים גם לא הייתי עוצר לעזור. בכל השאר הייתי ועזרתי להרבה.

פורסם

חברים, האם הבחור עמד עם שלט "הרכב לא מניע, צריך עזרה בהתנעה"?

הוא מתאר מצב שאנשים חלפו על פיו ביעף תוך כדי הזעפת פנים\אצבע משולשת\"נסיונות דריסה".

גרתי באזור כמה שנים. ADZ תיאר מצב שלטעמי תואם את המציאות. לא קשור לחשש מתקלות עתידיות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

וולבו S60 2012 של חבר ניזוקה קשות כתוצאה מחיבור הכבלים. הלך מחשב רכב בשווי של יותר מ15 אלף שקל. עם רכבים חדשים ועמוסים טכנולוגית לא לוקחים סיכונים.

פורסם (נערך)

אוקי נראה לי אחר השרשור הזה ואחרי הפעם האחרונה שעזרתי למישהו להניע אחרי שאני אומר לו 20 פעם שים לב לפלוס ולמינוס והדביל פשוט התבלבל. אני לא עושה זאת יותר. רצינו אמריקה בבקשה :) מהיום התירוץ זה שהמחשב רכב יכול להישרף.

נ.ב. - כל מי שהציע בטריה להתנעה, מומלץ לצפות בוידאו הזה לפני הקניה. http://www.liveleak.com/view?i=309_1422118759

עריכה אחרונה על ידי Oracle

• תוכן חדש...