Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק ביקשתי עזרה בהתנעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לשתף את כולם בסיפור שהיה לי הבוקר.

בשעה 7 בבוקר ניגשתי לרכבי החונה ברחוב שקט ונחמד בגבעתיים החביבה ושבאתי להניע גיליתי שהמצבר מת.

קורה, קרה כנראה לכל אחד באיזשהו שלב בחייו.

ולכן, פתחתי את מכסה המנוע, הוצאתי כבלים להתנעה וחיכיתי לאדם הנחמד הראשון שיסכים להקדיש לי 30 שניות מחייו.

הרחוב הוא רחוב מאוד שקט שלא עוברים בו הרבה רכבים וכולם נוסעים במהירות מאוד נמוכה.

במשך 50 דקות חלפו על פני 12 כלי רכב ואף אחד לא עצר.

הרוב הגדול הגבירו מהירות ואפילו כמעט דרסו אותי העיקר לא לעצור. מספר אנשים נוסף נופף לי ״לא!״ עם האצבע ומנהגת אחת אפילו קיבלתי אצבע משולשת.

עכשיו אני שואל את עצמי לאן הגענו במדינה שלנו שלעזור למישהו להניע רכב (פעולה פשוטה, קלה, מהירה ושלא עולה כסף) נהיה כזה עול שאנשים מתנהגים בצורה שכזאת ועוד ביום שבת בבוקר בשכונה הכי פסטורלית ורגועה בגבעתיים.

אני רק משתף אתכם כי אין לי שום דבר נוסף לומר מלבד ״בושה״...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

זה נורא תלוי באיזור בארץ לדעתי,

יצא לי כמה פעמים לעצור ולעזור לאנשים בדרך, ולהיתקל באנשים שעוזרים לי.

אם אתה גר באיזור שמוגדר "בעייתי" יש מצב שאנשים פשוט מפחדים לעצור לבנאדם זר באמצע הדרך(לא חסרים סיפורים לא סימפטיים בנושא).

אגב,

בחלק מהמכוניות החדשות יש אמירה מפורשת של היצרן שביצוע התנעה של רכב אחר יכול להזיק למחשבים ברכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אני פשוט לא יכול להבין את התופעה הזאת

יש לי איביזה וברור שאם היתה לי וולבו סטיישן והיו לי ציצים ושיער בלונדיני היו נעמדים בתור כדי לעזור לי אבל זאת לא הנקודה.

אני מדבר על גבעתיים בשבת בבוקר, לא לוד ב2 בלילה וגם אף אחד לא מאחר עכשיו לעבודה.

אנשים עשו לי ממש מבט כועס שאני בכלל מעיז לבקש.

אני זוכר תקופה אחרת שהיה לי רכב ישן ומקרטע שהיה נתקע המון ובאותו המקום רק הייתי פותח מכסה מנוע והיו נעצרים מיוזמתם אנשים לשאול אם אני צריך עזרה. ואני לא מדבר על 20 שנה אחורה, אני בסך הכל בן 30.

ואני יכול הבטיח לכם שהאנשים האלו שחלפו על פניי, כמו הבחורה הזאת שעשתה לי ״ז**״ מעולם לא פתחו ספר רכב - היא אפילו לא יודעת איך זה נראה

עריכה אחרונה על ידי Don't Shoot

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בסוף אפשר לתרץ את התופעה הזאת בכל כך הרבה דרכים אבל זה באמת מה שזה, תירוצים שאנשים נותנים לעצמם כדי לא להיגעל ממה שהם רואים במראה

פורסם

מנסיון, כל עוד לא מדובר בסובארו DL, אז הם הגיבו ככה בתגובה לאיך שאתה נראה, לא האוטו. חציל מגבעתיים חושב שאיביזה משופרת זה שם של קוקטייל חזק. עזוב ציצים ובלונד, מכופתרת במכנסיים עם חגורה בצבע של הנעליים והיו עוצרים לך.

אבל הכי חשוב, גילוח.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

shugiflex, בהיברידיים יכולה להיות בעיה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jump_start_%28vehicle%29#Hazards

Hybrid vehicles may have a very small 12 volt battery system unsuitable for sourcing the large amount of current required to boost a conventional vehicle.

בכל אופן, הנעה של רכבים עם כבלים טומנת בה סיכון מסויים לשרוף מערכות מאוד יקרות ברכב בחיבור לא נכון. לכן אני יכול להבין מישהו שלא מוכן להסתכן.

כאשר היה לי רכב ישן, קניתי מטען מצברים והיה לי מצבר נוסף שהייתי מטעין בבית, מחבר למצבר של הרכב כדי להניע אם הרכב עמד המון זמן.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא הייתי עוזר לך. לשכן בעבר הלך מחשב ניהול מנוע כאשר סייע למישהו אחר להניע. נזק של 15 אש"ח בערכים של לפני 15 שנה - ועוד בידיים של בעל מקצוע (ניהל סדנת רכב בצבא).

בשביל זה יש ביטוח גרירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מנסיון, כל עוד לא מדובר בסובארו DL, אז הם הגיבו ככה בתגובה לאיך שאתה נראה, לא האוטו. חציל מגבעתיים חושב שאיביזה משופרת זה שם של קוקטייל חזק. עזוב ציצים ובלונד, מכופתרת במכנסיים עם חגורה בצבע של הנעליים והיו עוצרים לך.

אבל הכי חשוב, גילוח.

אולי הייתי צריך ללבוש טוקסידו לאירוע?

פורסם (נערך)
אני לא הייתי עוזר לך. לשכן בעבר הלך מחשב ניהול מנוע כאשר סייע למישהו אחר להניע. נזק של 15 אש"ח בערכים של לפני 15 שנה - ועוד בידיים של בעל מקצוע (ניהל סדנת רכב בצבא).

בשביל זה יש ביטוח גרירה.

X10 גם אני לא הייתי נותן להניע רכב עם כבלים. הסיכון לשרוף מערכות של רכב שעולה לא מעט, זה לא שווה את הנחמדות. בשביל זה יש ביטוח גרירה.

עריכה:

גם אני מכיר מישהו שנתן להניע כבלים, הם התבלבלו בקטבים ונשרף לו מחשב רכב. אוץ' זה היה יקר!

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
אולי הייתי צריך ללבוש טוקסידו לאירוע?

לי יש טוקסידו חירום בתא-מטען בין הגלגל ספייר למגש כלים + מכונת גילוח בתא כפפות. למקרה שאני אתקע ושכחתי להתגלח.

מצד שני יש מצב שעם ג'ינס ופוטר יזעיקו עליי את הסיור העירוני\מתנדבי משטרה ואז אפשר לבקש עזרה מהם.

עריכה אחרונה על ידי Stone
הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)
באיזה רכבים אסור לעזור להתניע? מישהו יודע?

במאזדה 3 החדשה וגם בצורה הקודמת אסור לעזור להתניע בדרך הרגילה וצריך לנתק לפני זה את הפלוס או המינוס אני לא כ"כ זוכר כי לא ידעתי את זה עד שהסוכן שמסר לי את הרכב הדגיש את זה בפניי עד אז (שלושה שבועות) הייתי עוזר בדרך הרגילה ולא קרה כלום למחשב הרכב.

היום אני יודע שאני צריך לנתק את אחד הכבלים ומודה שממש ברגע זה אני ניגש לספר הרכב כדי לזכור אחת ולתמיד איזה כבל צריך לנתק :oops:.

בכל אופן אני גם חושב שזה תלוי באיזור כאשר לי נגמר המצבר הייתי צריך בסך הכל להפעיל את 4 אורות האיתות וכל נהג שעבר עצר ושאל אם אני צריך עזרה.

עריכה אחרונה על ידי marom9

• תוכן חדש...