Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בגלל הקור והחשש מטמפ' מינוס,

האם נוזל שמשות שמוכרים בתחנות באוטו דיפו, ותחנות דלק קופא ב 0 מעלות?

החשש הוא שהנוזל יקפא והמיכל יסדק...

פורסם

תלוי מאוד בסוג נוזל השמשות שאתה משתמש בו. במדינות קרות במיוחד חשוב מאוד להשתמש בנוזל שמשות המכיל גם חומר נגד קפיאה.

נוזל השמשות של סנו לדוגמא קופא במינוס 2 מעלות צלזיוס.

בכדי למנוע את הקפיאה של נוזל השמשות ללא שם הקיים אצלך ברכב אתה יכול להוסיף כמות קטנה של אתנול או אפילו חומץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא חושב שזה מהווה בעיה, היות שמיכל המים יושב בסמוך למנוע והמקום מתחמם מהר מאוד לאחר הנעה,

כך ש0 מעלות לא בהכרך יהיו לך שם, מה שכן המים שמוכרים בחנויות, הם מים רגילים עם חומר ניקוי , לא פורמולה ייחודית כלשהי

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מישהו שמע פעם בארץ התפוצץ מיכל שמשות מהקור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניתקלתי מספר פעמים במיכל שמשות סדוק/נוזל הסיבה לא ידועה.

לא קרה לך אף פעם שמים קפאו לך על השמשה גם באיזור מישור החוף ? לי זה קרה כמה פעמים.

פורסם
אני לא חושב שזה מהווה בעיה, היות שמיכל המים יושב בסמוך למנוע והמקום מתחמם מהר מאוד לאחר הנעה,

כך ש0 מעלות לא בהכרך יהיו לך שם, מה שכן המים שמוכרים בחנויות, הם מים רגילים עם חומר ניקוי , לא פורמולה ייחודית כלשהי

ואם הרכב עומד כול הלילה באיזור קר מאוד שבו הטמפ' יורדות מתחת ל-0 ?

פורסם
ואם הרכב עומד כול הלילה באיזור קר מאוד שבו הטמפ' יורדות מתחת ל-0 ?

באותו רגע ברור שיש סיכוי , אך היות שאתה לא משפריץ מי ניקוי שהמכונית כבויה, הגיוני כי האדם הסביר יעשה זאת לאחר הנעת הרכב וחימומו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לא הבנתי את איך התגובה שלך קשורה למה שכתבתי.

בכול מקרה אם רכבך נמצא באיזורים קרים שבהם הטמפ' יורדת כ-2 מעלות מתחת לאפס רצוי ומומלץ למלא נוזל שמשות שלא ייקפא במיכל.

פורסם

מסיבה בלי ידוע, ככה קיבלתי את הרכב עם סדק במיכל.

RTV והסיפור נגמר.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...