Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני תמיד חשבתי שנחירות זו רק עילה להרוג מישהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת, מה נסגר עם השעועית על הבוקר?

זו מדינה עם תחבורה ציבורית לא מאווררת!

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם
א. בשר חזיר הוא מלא טעם, בניגוד לחלקי בקר שונים ועוף.

ב. סטייק צוואר חזיר, ספריבס על הגריל, סטייק לבן עם רצועת שומן, צלעות עשוים בצלייה איטית - מי שלא טעם עד היום שיתבייש בעצמו וילך לעשות עם זה משהו.

ג. ראיתי פעם תוכנית תיעודית על גידול חזיר באנגליה, בגידול המתועש, החזירים חיים בתוך מבנה ע"ג פלטות פלסטיק מנוקבות (גודל הנקבים תואם את גודל ההפרשות כך שהסביבה די נקיה) ומנגד הראו את הגידול ה"אורגני" שבו החזירים מתרוצצים בחוץ בבוץ ובהפרשות שלהם.

צוואר זה מצויין, גם ספריבס זה אחלה, סטייק חזיר מנה מיותרת לטעמי (נופלת מסטייק בקר בכמעט כל פרמטר).

שב ומדגיש, לטעמי.

פורסם

סטייק לבן הוא נתח בעייתי במובן שקל מאד לייבש אותו, אבל, אם נפל לפניך נתח שיש לו רצועת שומן בריאה (1-2 ס"מ לרוחב), תחרוץ אותו (כי בזמן העשיה הוא מתכווץ ודוחף את המדליון (החלק הפנימי) החוצה) ותדאג שהשומן יקבל השחמה כך שיהפוך לקריספי, ביס אחד טוב של השומן עם הבשר משנה את דעתך על הנתח הזה לתמיד.

פורסם
אני סטרייט, נוהג באאודי טורבו ולא מחמיא לגברים אלא אם כן הם לבושים בחוטיני.

:lol::lol:

אגב לגבי ספריבס, אבא שלי נהג לאכול בארה"ב בתקופה שגרנו שם, הייתי ילד בן שנתיים אז מהתקופה ההיא לא זכור לי דבר.

היום נקנה קצת מטיב טעם איזה כמה מאות גרמים של בייקון, ואעשה לי חגיגה בייתית, אשתדל להעלות תמונות במידה והנ"ל צלח לי :p

יש איזה בייקון מיוחד שצריך לבחור בטיב טעם? או שיוליה (שם בדוי) תדע לתת לי בדיוק מה שצריך?

Opel Adam S 2017

פורסם

חכמי הפורום יכולים להמליץ על מעדניה שמוכרת בייקון באזור חיפה עם עדיפות לעיר התחתית?

אין בכלל שאלה, לך למעדניה של זילבר (נתנזון 12, ממש קרוב למעיין הבירה), ללא ספק, הבייקון הטוב בישראל, מגיע בארוזות של קילו, פרוס בוואקום, פתח את האריזה, חלק לכמה שקיות סנדויץ ותקפיא, בייקון מתנהג מושלם בהקפאה וכמופשר הוא בדיוק כמו טרי, על הדרך קנה גם נקניקיות צוריסו משובחות.

פסטרמות חזיר מדהימות ופסטרמת בקר להתעלף!!!1!

השאלה שלי האם זה טעים כמו שנראה בסרטים?

יש בספרד אזור גידול לחזירים איכותיים מאוד, עושים ממנו תוצרת, ללקק את האצבעות!

הסלוגן שלהם (של אזור הגידול, לא של חברה מסוימת) הוא שהם גרמו ליותר מומרים לנצרות מאשר האינקויזיציה הספרדית!" :wink:

כן.

אני אוהב בייקון שרוף, והכי טוב? לקחת ולדחוף לתנור ולפזר עליו סוכר חום, להוציא, להפוך ולפזר שוב.

ממממ אלוהי.

נסה לעשות קריספי בייקון לקרר ואז לטבול אותו בשוקולד מריר מומס ולתת לו להתקרר שוב.

תאמין לי, אורגזמה יותר טובה מאשר עם חברה שלך! :wink:

למי שלא מעוניין לטגן בייקון, מחממים תנור ל 180 מעלות, מניחים על תבנית אפיה דף אפיה, מסדרים עליו את רצועות הבייקון, פורסים על הבייקון עוד נייר אפיה ומעל תבנית אפיה זהה.

מכניסים את צמד התבניות לתנור.

לאחר כרבע שעה מתקבלים בייקונים שטוחים, ישרים (לא מסולסלים כמו במחבת),קריספיים, טעם גן עדן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
באמת, מה נסגר עם השעועית על הבוקר?

זו מדינה עם תחבורה ציבורית לא מאווררת!

זו מדינה שבה הליכה ברגל היא פשוט תענוג.

סליחה על הבוטות.

קח ת'ארוחת בוקר הישראלית הכי מפוארת ודחוף אותה למקום שבו השמש לא זורחת.

תן לי א.בוקר אנגלית/אירית(לא שיש כזה הבדל)בכל יום נתון.

יש מצב שאחרי חודשיים יאמרו עליי קדיש.:-D

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

עזוב אותך מהשעועית הדוחה הזו, אתה רוצה להגיד לי שאתה גם אוכל את העגבניה הצלויה המגעילה שבארוחת בוקר האנגלית?

המטבח האנגלי המסורתי (והלא מסורתי) ידוע בחוסר הטעם וחוסר המעוף שלו, אוכלים בכדי לשבוע, לא בכדי להנות מהאוכל וארוחת הבוקר האנגלית לא ממש יוצאת דופן.

פורסם

ומה עם "בלאק פודינג"? גם זה מעדן?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין במטבח האנגלי שום הברקה, אפילו לא אחת.

ובבקשה, לא לשאול מה עם סקוץ אגג, זה דוחה, זה קלופס פולני, אבל אפילו עוד יותר לא טעים.

פורסם
תאמין לי, אורגזמה יותר טובה מאשר עם חברה שלך! :wink:

זה לא ממש אתגר. חברה שלי כרגע היא יד ימין...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש דברים שאנחנו לא חייבים לדעת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן מטבח טפל בעיקרו אבל יש נקודות אור. בלאק פודינג זה להיט, וסטייק אנד קידני פאי עשוי כהלכה הוא בהחלט הברקה.

בתחום הקינוחים, סטיקי טופי פודינג הוא התמכרות שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...