Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איחוליי לרגל העובד החדש ובנימה רצינית,מאחל לך בהצלחה בתפקידך,אם באמת הבנת את הטעות שלך בתחילת השרשור, אז לדעתי הרווח כולו שלך.

וכמובן בהצלחה לעובד החדש שנימצא .וזכור שגם הבורג שמוברג הכי גבוה היה והתחיל מאותה קופסא של ברגים .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 308
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אספי,כל השרשור הזה נולד מתקרא 2 תגובות אחורה שלי.

על אותו עובד שבא מהאתר- בא לדבר הרבה לקשקש הרבה,ובפועל לא יודע להחליף מנורת חנייה.

זה הכל,אולי צדתקם במבט שטחי.

במבט הכולל? בטוח שלא טעיתי,אולי בניסוח.

פורסם
מי שעובד קשה בעבודה ללא קידום ומרוויח מינימום נמצא במצב הזה מ 3 סיבות:

-הוא ממש אוהב את העבודה.

-הוא גר בחור בלי תחבורה ציבורית ואין רכב פרטי.

-הוא טיפש.

כמובן שאם מדובר בתחנה זמנית בחיים זה נורמלי.

בוא נוסיף כמה תרחישים:

-אין לו השכלה על תיכונית/אקדמאית.

-אין לו כסף להשכלה.

-ההורים שלו לא עוזרים לו כלכלית.

-אין לו זמן לחשוב, כי הוא צריך כסף.

רגע אז בטוח שהוא יכול להחליף את כל המהנדסי כימיה מהטכניון שמרויחים 6000 ש"ח נכון?

-יש אפשרות קידום, עבודה מעניינת שתורמת לך בניסיון לרזומה לא עדיף על פני עבודה במפעל/נקיון?

אתם בבועה, כשתהיי מהנדס מכונות במפעל, ותראה פועלים שעובדים יותר שעות ממך, יותר קשה ופיזי ממך, ומרויחים 4אלף תבין שיש אנשים שזה הברירה שלהם.

נ.ב. אני יודע עד כמה קשה זה ללמוד ושעבדת קשה בשביל זה וכל זה, זו לא הנקודה, גם אני סטודנט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בוא נוסיף כמה תרחישים:

-אין לו השכלה על תיכונית/אקדמאית.

-אין לו כסף להשכלה.

-ההורים שלו לא עוזרים לו כלכלית.

-אין לו זמן לחשוב, כי הוא צריך כסף.

רגע אז בטוח שהוא יכול להחליף את כל המהנדסי כימיה מהטכניון שמרויחים 6000 ש"ח נכון?

-יש אפשרות קידום, עבודה מעניינת שתורמת לך בניסיון לרזומה לא עדיף על פני עבודה במפעל/נקיון?

אתם בבועה, כשתהיי מהנדס מכונות במפעל, ותראה פועלים שעובדים יותר שעות ממך, יותר קשה ופיזי ממך, ומרויחים 4אלף תבין שיש אנשים שזה הברירה שלהם.

נ.ב. אני יודע עד כמה קשה זה ללמוד ושעבדת קשה בשביל זה וכל זה, זו לא הנקודה, גם אני סטודנט.

כשאתה מצטט, לפחות תתייחס למה שכתוב: עבודות בשכר מינימום שאין בהם קידום או רכישת מקצוע.

כמובן שאם מדובר בתחנה זמנית בחיים זה נורמלי.

כמובן שאם מדובר בעבודת שמתחילה בשכר מינימום אבל לומדים בה מקצוע תוך כדי ויש בה עתיד תעסוקתי שמאפשר להתפרנס בכבוד זה לא נחשב.

1. כשמדובר במשהו זמני כי צריך כסף זה סבבה, אבל למה לך להישאר בתחום עבודות המינימום לכל החיים?

2. מה הקשר למהנדסי כימיה ולתארים בכלל? לא כולם מסוגלים וצריכים תואר אקדמי, יש אופציות אחרות כמו קורסים מקצועיים.

3. אפשרות קידום במקומות כאלה זה בד"כ פי 2 יותר עבודה ואחריות בתוספת 2 ש"ח לשעה.

4. כבר הייתי פועל במפעל, אתה לא צריך להטיף לי. אם היה לי קצת יותר שכל אחרי הצבא הייתי עף משם מיד אחרי שקיבלתי מענק עבודה מועדפת ולא ממשיך עוד שנה כמו מפגר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול רק להעיד שמוסר עבודה זה מוסר עבודה.

עם בשביל 23 שקל בשעה ועם בשביל 25.

סביבת עבודה נכונה, מנהל שתומך בך ואולי לא נותן לך עוד שקל או שניים לשעה כרגע מסיבות בירוקרטיות ,אבל כן נותן לך הזדמנות ללכת וללמוד משהו שיאפשר לך לדרוש שכר גבוה יותר בלי טובות מאף אחד- זאת מגמה נכונה.

אגב, גם כשאני רציתי לעזוב את העבודה נוכחית- באתי והצפתי בשקיפות את המנהל שחי בלי יותר מדי חרטות.

ובלי להכנס לרמת השקל- אלא נתתי סיבות מוצדקות ללמה מגיעה לי תוספת,ולמה אני מעז לבקש אפילו כשבגדול המגמה היא לא לתת.

אגב, ניחוש פרוע?

אמר לי אני אחשוב, חשב, ואמר לי "קיבלת" .

פורסם

סלואורייד, מצטער אם קיבלת זאת כהטפה, באפן כללי התגובה שלי מתייחסת לתגובה שלך ולכל השרשור באופן כללי, אחרי קריאת השרשור היה לי רושם חזק של "בועה".

אנשים עובדים במינימום כי יש כאלה שזה הברירה היחידה שלהם, אני לא הייתי מגדיר אותם כטיפשים, הם מהווים חלק גדול מהאוכלוסייה שלנו,ולא היינו יכולים להתקיים בלעדיהם(מסיבות מגוונות).

קורסים מקצועיים זה השכלה שדורשת זמן ובסיס קודם.

פורסם
אני יכול רק להעיד שמוסר עבודה זה מוסר עבודה..

הגעתי למסקנה שמוסר עבודה בישראל זה משהו שאפשר להתנגב איתו - כי לא יעריכו את זה וינצלו אותך עד שתהפוך להיות עצלן ותחמן כמו כולם.

במקרה שלך מוסר עבודה השתלם לך, במקרה שלי, עם כל המוסר עבודה שבעולם, נשארתי באותו מקום כמה שנים (בגלל מנטליות סובייטית מפגרת של להיות נאמן למקום עבודה, אפילו שמחרבנים עליך בקשת, כי צריך כסף) עד שיום אחד קמתי ולא חזרתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים עובדים במינימום כי יש כאלה שזה הברירה היחידה שלהם, אני לא הייתי מגדיר אותם כטיפשים, הם מהווים חלק גדול מהאוכלוסייה שלנו,ולא היינו יכולים להתקיים בלעדיהם(מסיבות מגוונות).

קורסים מקצועיים זה השכלה שדורשת זמן ובסיס קודם.

משרד התעסוקה מממן קורסים כאלה למובטלים.

מי שעובד מתוך אילוץ בעבודת שכר מינימום זה משהו אחר לגמרי (עולים חדשים שלא יודעים מילה בעברית, זקנים בודדים ללא פנסיה).

מי שיש לו הזדמנות לשפר את מצבו והוא לא משתמש בה, הוא כנראה טיפש.

בכל אופן, בעבודות שכר מינימום ללא עתיד אין סיבה "לקרוע את התחת". פשוט אין. עושים את המינימום כדי לא להיות מפוטרים וממשיכים הלאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה בעיקר ל derish שנורא רוצה להיות מנטור!

הצלת אותי מעצמי! ובזכותך צפויה לי קריירת ניהול מרחיבת אופקים.

אני בספק אם צפוי לך עתיד מזהיר, אם תמשיך כך בוודאי שלא.

אסתפק בכך שאולי הדברים שאני כותב פה יעזרו לאחרים.

אני יכול רק להעיד שמוסר עבודה זה מוסר עבודה.

או שבגרת והחכמת עם השנים, או שיש לך שגיאה קשה בהבנת המונח הזה. כשאומרים לך לעשות משהו שלא מוצא חן בעיניך בצבא ואתה רץ לקב"ן/נפקד/מאיים להתאבד - זה מוסר עבודה סלקטיבי, אם בכלל.

בינתיים נשמע שחמים ונעים לך אצל שלמה, אך אני תוהה מה תעשה ביום בו יצמידו לך בוס פחות "שפיץ" שלא תסתדר איתו - האם תנסה למצוא דרך לגרום לזה לעבוד בכ"ז, תלך לחפש עבודה אחרת או אולי שוב תתחיל להוציא גימלים ולנסות לגרום לו לפטר אותך. יש לי תחושה שאני יודע מה התשובה.

כשאני רציתי לעזוב את העבודה נוכחית- באתי והצפתי בשקיפות את המנהל.

אם אתה הולך להשתמש בשפה גבוהה שלא מתאימה למשלב הדיבור הרגיל שלך, לפחות תלמד אותה כמו שצריך. מציפים בעיות, לא אנשים. "הצפתי את הבעיה בפני המנהל".

תכל'ס, ניסוח מטומטם לחלוטין (לא באשמתך). מונח שהגיע מהצבא למיטב זכרוני, ושם גם ביצעו באמצעותו שורה של מעשים מגונים בשפה והמציאו ביטויים כמו "להציף פערים". בואו ננסה רגע לדמיין את הפעולה הזאת...

פורסם

אחד מהם חצי נכה שמחפש עבודה.

לכל מי שכתב לי בפרטי...זה לא אני. :nono::puppydoge

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

Derish

לצערי אני כותב מהנייד כך שיש סיכוי שברחה לי מילה פה ושם.

בוא תקח אותי עוד יותר אחורה מתקופת הצבא- קח אותי לגנון... שם שולה הגננת שמה אותי ב ך כשאתה שפיץ אתו.

לא מצפה ממך להבין מה זה שפיץ.

יודע מה ההבדל בינינו? רק על סמך הפורום כמובן.

כן הייתי נער די תזזיתי ודי תוסס- אבל זה עדיף על משועמם חסר חיים.

תרוויח 10,000 יותר ממני- אני מבטיח לך שהתקשורת בינך ובין העובדים שלך לא תשתווה לשלי אל העובדים שלי.

שקיפות חביבי, שקיפות.

לא מנהל פוליטיקלי קורקט שכמותך- שבמקום להתמודד עם עובד, בטח שולח אותו עם המלצה "חמה" למנהל שמעליו.

חבל שהבחור שעבד אצלי פה מהאתר- לא מתוודה.

מזכיר אותך מילה במילה בהתנסחות, מקצוען אמיתי, בעל נסיון חיים.

ברגע שלקוח הכניס אותו לפינה- התחיל לגמגם וברח לשירותים.

וכן,הייתי חייל בעייתי ושומו שמיים אפילו ישבתי בכלא 4.

וכן, יצא לי לשתות וודקה רד-בול על בגאז" של מכונית.

וכן, יצא לי להזרים בנות לדייט לוהט בחוף הים.

ועדיין?

הייתי מעדיף את עצמי בתור מנהל,במקום חציל מקובע שמדבר הרבה ויודע מעט.

אגב,אותו עובד פה מהאתר- משתמש מוכר,הרבה הודעות,פילוסוף גדול... ממש כמוך.

אבל העיקר יצאת גדול מהחיים,אתה מנטור מלידה!

שפי

פורסם

שרשור מרתק.

כתור אחד שעבד בעבר בעבודה המדוברת (בחברה מתחרה) אני מבין את התסכול של מקסים.

החלפתי בחיים הרבה עבודות (לא מקצועיות) אבל זו העבודה היחידה שיש לי עדיין חברים שאני בקשר אתם.

כפי שציינו לפני, מי ששורד בעבודה הזו יותר מכמה חודשים הם רק חסרי הברירה או בעלי האהבה לתחום.

מקסים, כתור בנאדם שאני מניח שראה מספיק בחיים הייתי מצפה להבנה הבסיסית שבכל מקום שבו תדרוך יש מגוון סוגים של אנשים.

כאלה שמדברים, כאלה שעושים, מפונקים, קשוחים וכו'.

לבוא ולצחוק על זה שמשהו עושה פה דאווינים בפורום אבל במציאות הוא דג רקק זה שקול לכך שאני אסיק מהשרשור הזה שלכל המנהלים בחברת שלמה "עלה השתן למוח".

המלצה שלי, קצת צניעות ודרך ארץ לא תזיק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד,זה ממש לא הנקודה.

ממש לא עלה לי השתן לראש,להפך.

לעבודה מהסוג הזה - לרוב אנשים באים חבשנים רק מתוקף היותו נהג.

אז אצלי הוא לא נהג- הוא עושה הכל! משרות ללקוח, עד החלפת מנורות/פיוזים/מגבים וביקורות למינהן.

ככה אני מסנן חבשנים, הם פשוט נמנעים מראש.

ההבדל במספרים? בוא נדבר מספרים.

בפעם הקודמת מודעה עדינה יותר- 45 קורות חיים, 14 ראיונות, 1 התקבל ,התקפל,וברח.

הפעם? 16 קו"ח , 3 ראיונות, 1 התקבל.

פשוט מאוד,נחסך לי הרבה זמן יקר של משכורת מינימום.

הרבה 23.12...

פורסם

חבר יקר.

אני מעריך את העובדה שאתה מדבר תכלס, אני גם מאמין שבגדול אתה כן דואג לעובדים שלך.

אבל צורת ההתבטאות שלך משדרת בגדול ובזלזול עמוק : "העובד שלי מבחינתי הוא 23.12 לשעה. לא פחות ולא יותר"

תקפיד לברור את המילים שלך, כול שכן כאשר העובד שלך קורא כול מה שאתה כותב.

כמו שכתבו מעליך : קצת צניעות ודרך ארץ.

• תוכן חדש...