Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סך הכל ביקשו ממני לחפש עובדים,אז אמרתי אוקיי.

פרסמתי מודעה- מי שבא ברוך הבא.

ומי שיבוא?

ראה רק את החלק הלא יפה של הבניין- בסוף יתברר לו שמודעה כזאת נועדה לסנן מפונקים שרק יודעים לדבר על הגה מתקשר בפורום,ובפועל לא יודעים להחליף אפילו נורה .

נתקלתי ביותר מדי חבר'ה צעירים שמתעייפים מנסיעה בת חצי שעה ברכב מודל 2014 עם 60 ק"מ על הספידומטר.

מודעה כזאת מסננת יופי, קיבלתי 16 קו"ח למייל מתוך נניח 40 בפעם שעברה שפרסמתי.

לכן אמרתי, מי רוצה לבוא ולדבר על הגה מתקשר (אצלי זה רק בהפסקה) - בפועל?

דואגים לתקינות של הרכבים ככל הניתן, את השיחות על רכבים עצמם נשאיר להפסקות.

איפה אותו עובד מקארס -פורום שהיה אצלי שבועיים ולא יכל להתסכל לי בעינים כשעזב כי הוא בא מומחה גדול בטכני מלצטט אחרים באינטרנט.

ובפועל לא יודע אפילו לבדוק שמן בגטס ליסינג .

אספי,כל השרשור הזה נולד מתקרא 2 תגובות אחורה שלי.

על אותו עובד שבא מהאתר- בא לדבר הרבה לקשקש הרבה,ובפועל לא יודע להחליף מנורת חנייה.

Derish

אגב,אותו עובד פה מהאתר- משתמש מוכר,הרבה הודעות,פילוסוף גדול... ממש כמוך.

Derish

מרוצה לראות דוגמא חיה מהפורום לפוליטיקלי חרטא?

יש משתמש שכל שני וחמישי שואל על הרנו מגאן המתפרקת שלו,ואז פותח תחת משתמש אחר מודעת מכירה.

מה שאתה למעשה אומר בהודעות שלך שיש הרבה חרטטני מקלדת אשר צופים בסרטים ביוטיוב ומשחקים אותה מכונאים ? ויש כאלה שוקוראים מבחני דרכים ולאחר מכן מצטטים את הכתבה עם קצת שינויים ומשחקים אותה ידעניים גדולים ?

קצת קשה לי להאמין שהמצב כול כך גרוע.

איזה כייף לי :)

• תגובות 308
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל אם אין ספק שלסוע בתור נהג ברכבי ליסינג , לדעת להחליף נורה ולבדוק שמן ברכב שלא היה שלך מעולם קשורים ישירות לפורום רכב והיכולת להבין מה זה הגה מתקשר :)

ממש גן עדן לחובבי רכב אמיתיים :)

כמו שנאמר מקסים, הסגנון הזה מתאים לצבא ואולי לרדות באנשים שאפשר להחליף אותם כי תפקידם לא באמת דורש שום הכשרה.

גם ניהול נמוך הוא כזה אגב.

כשתגיע לתפקידים שונים שבהם ההכשרה הניסיון והמשכורות בספירות אחרות תבין שהתפקיד העיקרי של מנהל הוא להסיר חסמים בפני העובדים שלא שיוכלו לעשות את תפיקידם בצורה הטובה ביותר ולהתקדם כמה שיותר.

כל השאר זה גננות.

ליביו , שנהנה מאוד מהשרשור

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ניהלתי אגב בעברי גם תחנת דלק קטנה, 8 עובדים סך הכל.

והכל רץ יפה.

וזה לא משנה הרי שהם רק מתדלקים,הם צריכים גם לשטוף שרותים,גם להסתכן במשמרות לילה, גם לספור כסף,וגם לשטוף חלונות של לקוחות מזדמנים.

אז מה?

אז עובד היה בא ואומר לי, אני לא מנקה שרותים בשכר מינימום?

מה שאתה עושה-תעשה הכי טוב שאתה יכול.

הכוונה בשרשור בפורום- באמת ובתום לב! למנוע פדיחות לעצמי מול משאבי אנוש כמו פעם שעברה.

נקודה.

מרק 10- אני מופתע שאתה היחידי שהבין.

אגב, לבדוק שמן ולהחליף נורה ברכב לא שלך?

זה חלק מהעבודה.

ללמוד להכיר ולזהות תקלות קטנות כגדולות.ברכבים,לעבוד מול ספקים למיניהם ולזהות את ה

הבדל בין שחור ולבן?

פורסם

כל העובדים שניהלת - אם יתפטרו מחר בבוקר תקופת ההכשרה שלך דוגרי לעובד חדש תהייה משמרת אחת והניסיון הקודם שלהם צריך להיות דופק בערך. כל השאר זה בונוס. כשלא מתעסקים במשכורות מינימום או חיילים וגם ממך בתור מנהל מצפים להובלה טכנית ומורלית - תראה שהגישה הזו לא מחזיקה מים.

לגבי מה שכתבת - אין קשר בין הדברים האלו להיות חובב רכב, נהיגה ספורטיבית או כלום בסגנון. זו הכוונה שלי.

האם מין הראוי שמשהו שחושב שמבין קצת טכנית ברכבים ידע? כן.

Then dying is forgetting

פורסם

העובדים הנוכחיים שלי- יודעים שאני נותן את הלב ונשמה עבורם.

למה? כי אני מכבד,לא מתנשא מעליהם, ותמיד מדבר בכנות,שקיפות תקרא לזה איך שתרצה.

עבד תחתיי פנסיונר בן 64 יהיה זכרו ברוך- שפיץ על!

וכן הוא איטי יותר,רואה פחות טוב,מסתבך עם ווייז וגוגל, לא כל כך יודע לשלוח sms כשצריך דווקא את זה.ץ

אבל מה?

עובד מכל הנשמה, וכששכר מעט הפריע לו כי רצה לממן לנכדה רשיון-אז קיבל אישור חריג לעשות שעות נוספות בציים אחרים,במוקד לילה...

תמיד יש פתרון לעובד טוב!

אבל להבטיח את זה מראש? במודעה מסוגננת היטב? ממש לא הסגנון שלי כרגע.

אולי כשאסיים את המקצוע השני שאני לומד ואתקדם מעט- זה יבוא לי בטבעיות.

פורסם
לפחות 5.

אחד מהם חצי נכה שמחפש עבודה.

אחד סטודנט.

אחד חיפש משהו קליל כי גם עובד בלילה.

וזה רק חלק מהדוגמאות, לכל אלה זה התאים... אז

היום הם בליגה אחרת.

יש להם "מנהל" לא ראש צוות.

לא יפה לקרוא ללוקו חצי נכה.

הוא נכה מלא.

haters will hate

פורסם

כמה אפשר לקרוא על המלצות סרק לצמיגים

Goodyear efficientgrip

צמיגים שהיו לי בדייהו נובירה, ונשארו גם אחרי שהאוטו שפך ראש מנוע וגיר.

זאת ההמלצה היחידה והאחרונה שאתה צריך לצמיגים, וככה חסכתי לך אלפי שעות קריאה של ביקורות של כל מיני אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם [emoji146] [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עובד תחתי פנסיונר יותר מבוגר, מפתח, לא צריך אישור חריג לקרוע את התחת כדי לממן לילדה שלו כלום. בתחום חדש אגב מהרמה שנים האחרונות.

(וכשכל צריך שעות נוספות אף אחד לא קופץ באוויר. אבל קורה רק כשצריך ולא כדרך חיים ובהגדרת משרה , סטארטאפ בישראל... )

גם פיתרון טוב לא?

כל המדבר בכנות ושקיפות זה לא משהו מיוחד שצריך לחזור ולציין, זה מה שמצפים מלעבוד עם בני אדם נורמאלים. מה שגם מצפים זה לעבוד בצורה נורמאלית ולא הבטחה מראש ש״יקרעו״ אותם והתמורה היא מינימום פלוס שעות נוספות.

עניין הפרסום משרה אם זה לא הסגנון שלך - תן לכח אדם לעבוד בשבילך. כמובן שזה יותר ויותר קשה ככל שיש לך פחות דרישות דוגרי חוץ מ״שיסכימו לעבוד קשה בשכר נמוך״ שכאמור ברוב המקרים יביא רמה נמוכה או תחלופה גבוהה.

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

2 תחומים שונים.

אני הנדסאי מכונות- כשרציתי לעבוד באינטל,אז שכר הבסיס היה כפול בלי טובות מיוחדות אז מה?

אגב,שקיפות נטו מעובדים בקבוצת הגיל שלי זה לא משהו מובן מאליו.

או כנראה שזה רק בתחום החלפת הנורות...

סך הכל?

מנסה לתת פן נוסף לעבודה,לתת קצת מההנאה שאני מקבל גם לצוות.

עובד שחושב שמגיע לו להרוויח יותר? ושיחליפו לו מנורות ולא להפך?

1. לך תלמד- בטוח שתצליח,עד כמה שתלוי בי "ראש הצוות" אם אתה עובד טוב אני אלחם לשחרר אותך כך שתוכל ללמוד בשקט,בלי ליסוע בשוליים כדי לא לאחר לשיעורים.

2. חושב שמגיע לך יותר? תעשה יותר- תבקש יותר (אהה שכחתי שמדובר בשכר מינימום)

3. אני רואה שיש הרבה משרות בשכר גבוהה ,עם מנהלים אמיתיים, ומשרדים מפנקים, ואנשים פוליטיקלי קורקט ... נסה את מזלך שם.

ואם לא?

אל תעשה טובה שאתה בא לעבוד בשכר מינימום- אלא צא לאבטלה,כי אני לא מכיר מישהו שהצמידו לו אקדח לראש לבוא לעבוד בשכר מינימום.

מעניין איך מישהו מחברי הפורום יגיב כשבמוסך מישהן מהעובדים לא יטפל נכון ברכבו -ויבוא המנהל עבודה ויגיד... "עזוב אחי.. הוא בשכר מינימום"

פורסם

עובד מכל הנשמה, וכששכר מעט הפריע לו כי רצה לממן לנכדה רשיון-אז קיבל אישור חריג לעשות שעות נוספות בציים אחרים,במוקד לילה...

וואו. אני מתרשם. את כל הטוב הזה הרעפת עליו בחסדך כי רב?

קבל עצה, תן לשרשור הזה לשקוע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כן,כי אני לא הבעלים של החברה ולא סמנכ"ל ועובד צריך להבין נכוו- חברה גדולה,בירוקרטיה ארוכה.

אולי בתפקידך יותר קל לעזור לעובדים- הצלחת בחיים (רק מקווה שאתה עוזר...)

פורסם

הצלחתי? לא יודע. בטוח לא כמוך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

+1

בן אדם, צריך לדעת מתי לשחרר.

שחרר.

פורסם

~

עד שתשחרר, אני רואה שאתה ממשיך להרים לי להנחתות. נמשיך את הסמינר אם כך...

מה שאתה עושה-תעשה הכי טוב שאתה יכול.

בוא ניקח לדוגמה את העובד ההוא שאתה כ"כ אוהב לדבר עליו, הפילוסוף. אני מבין שהוא לא הסתדר היטב בתפקיד שניתן לו, אך האם לדעתך זה פוסל אותו גם מתפקידים אחרים או באמת מגדיר אותו כבן אדם? כי לפי איך שאתה מתבטא לגביו זה נשמע כאילו הוא עשה דברים לאחותך.

הגיע, לא התאים, הלך... קורה. למה לקחת את זה קשה ולתקוף אותו אישית מעל דפי הפורום? זה רק מראה שאתה "מנהל" עם הלב ולא עם הראש, וזה מדרון חלקלק למדי. לא מקצועי בעליל.

מרק 10- אני מופתע שאתה היחידי שהבין.

מרק הוא לא היחידי שהבין, פשוט הסרקאזם כ"כ מוטבע באישיותו שלפעמים אנשים לא קולטים כשהוא מתבדח. כמו שאתה לא קלטת.

פורסם

שרשור הזוי קצת.

אני כמובן לא מחדש כאן הרבה, אבל מי שמצפה מאדם ממוצע להתאבד בערך עבור שכר מינימום, משלה את עצמו מאוד. גם אם לפלוני או אלמוני כזה אחר יצא להתקדם מעבודה כזו למשהו קצת יותר טוב, לבנות על זה סיפור קריירה שלם ולדבר על דרישות זה קצת מוגזם. בטח שזה מוגזם במדינה בה יש מאות או אלפי מקומות עבודה פנויים שאיש לא מחפש לאייש, בדיוק בגלל שהם לא מציעים דבר מעבר לשכר מינימום. באופן כללי לפעמים אנשים קצת מפריזים בדרישות התפקיד שלהם או ביחס שלהם למי שהם אמורים לנהל. כנראה שזה דבר טוב אחד שיוצא בכל זאת מתפקיד פיקודי כזה או אחר בצבא, והנאומים של פותח השרשור קצת מחזירים אותי איזה 10 שנים אחורה, לתקופת סוף שירות החובה שלי, תפקידים פיקודיים ראשונים וההבנה ההדרגתית איך באמת אמורים לנהל בני אדם.

עוד שלושה דברים קטנים:

אולי אנשים התייצבו לראיונות "כמו לגוגל", אני לא יודע, כי לא התראיינתי לא לפה ולא לפה. זה, בכל מקרה, לא מעיד על דבר, מעבר לתרבות גיוס אובר פלצנית שהתפתחה כאן בארץ (ובטח בכל מקום במערב) בשנים האחרונות, ושהמטרה העיקרית שלה לרוב היא הצדקת תקנים של HR.

אפשר להיות נהג על ולא לדעת להחליף נורה. אני לא נהג על וגם לא הנהג הכי גרוע בשכונה. אני לא יודע להחליף נורה (ניסיתי פעם ונתקעתי).

דריש, או שהחכמת מאוד בשנה האחרונה, או שאני סתם התחלתי להתחבר יותר לפוסטים שלך. בכל מקרה, כל הכבוד :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...