Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה רוצה לומר שאותם אנשים שכתבו לך פה ביקורות נוקבות גם שלחו קורות חיים?

חבל שאי אפשר לגלות מי, כדי לדעת לא להתייחס ברצינות להודעות אחרות שלהם בפורום.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 308
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות 5.

אחד מהם חצי נכה שמחפש עבודה.

אחד סטודנט.

אחד חיפש משהו קליל כי גם עובד בלילה.

וזה רק חלק מהדוגמאות, לכל אלה זה התאים... אז

היום הם בליגה אחרת.

יש להם "מנהל" לא ראש צוות.

פורסם

אני לא מבין את ההתלהמות על פותח השירשור.

בזמן שאתם כותבים פה בפורם יש המון אנשים שעובדים יותר קשה מהתפקיד הזה ומרויחים מינומים.

במיוחד בפריפרייה, יש המון שהיו שמחים לעבודה כזאת עם אפשרות קידום, במקום העבודה שלהם שלנצח ירוויחו מינימום פלוס אחוז כל שנה בעומס דומה.

מי שאמר שאי אפשר לחיות עם 9 אלף, נו באמת, אוליי לא בתל אביב, אני מכיר דיי הרבה אנשים שהזוג ביחד(!) מרויח סכום כזה, והם מצליחים לחיות, אפילו עם רכב ודירה.

המשרה הזאת מן הסתם לא מתאימה לרוב משתמשי הפורום, שניכר שהם במעמד גבוה בהרבה.

פורסם (נערך)

אחד חיפש משהו קליל כי גם עובד בלילה.

.

נו, והבהרת למר בחור ש "מדובר בעבודה דורשנית,תובענית,הרבה שעות נוספות,הרבה תסכולים".[ציטוט של מר מנהל]

ולא תתאים למי שמחפש חיים קלילים בעבודתו?

אגב למגיב מעליי:אני איתך ,אני התחלתי בעבודתי [ארז קירור והנדסה]ב7500 ברוטו כטכנאי שטח,והיום אחרי כמעט שנתיים אני מקבל 11500 ברוטו שזה באיזור ה9500-10000 לאחר ניקויים כראש צוות.ואני חיי בסדר גמור עם המשכורת,מספיק להחזיק 2 מכוניותדירה 3 חדרם,הוצאות בילויים קצת לחסוך ובקרוב ילדה.ובאמת היו תקופות שאני ואישתי ביחד סגרנו נטו 9000 ועדין הצלחנו להתקיים בכבוד.אבל המשכורת שלי באיזור גוש דן לא תחשב גבוהה ובטוח ארגיש את על בשרי ,ופה קבור הכלב..

עריכה אחרונה על ידי asafay1

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי שעובד קשה בעבודה ללא קידום ומרוויח מינימום נמצא במצב הזה מ 3 סיבות:

-הוא ממש אוהב את העבודה.

-הוא גר בחור בלי תחבורה ציבורית ואין רכב פרטי.

-הוא טיפש.

כמובן שאם מדובר בתחנה זמנית בחיים זה נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
נו, והבהרת למר בחור ש "מדובר בעבודה דורשנית,תובענית,הרבה שעות נוספות,הרבה תסכולים".[ציטוט של מר מנהל]

ולא תתאים למי שמחפש חיים קלילים בעבודתו?

ממש לא,הייתי מאופק יותר והסברתי לו שעובד שעובד בלילה ובמהלך היום יצטרך לנהוג ולהתנהל מול לקוחות ממש לא מתאים לי.

כמו שהייתי מאופק מספיק כדי לא לקטול אנשים שהגיבו פה בשרשור אבל שכחו שדיברו אתי גם טלפונית וחלק גם פנים מול פנים בנוגע למשרה.

אגב, רוב השפיצים על המקלדת... שפה מצטיירים כגיבורים בשיחה פנים מול פנים הרבה יותר אדיבים ונחמדים.

אבל היי, העיקר גדל לכם בס"מ או 2....

פורסם (נערך)

ילדים חביבים, באחת ההודעות נפל המצחיק. האם תוכלו לסייע לmaxizem למצוא אותו?

דרוש נציג/נציגת שינוע לצי רכבים איכותי,גדול, באיזור פארק המדע.

שכר מינימום ואפשרות לשעות נוספות.

מחפש נציג או נציגה עם זיקה לתחום הרכב.

בפרטי אמסור טלפון.

אהלן לכולם,

דרוש נציג/נציגה למחלקת רכב גדולה,בחברת היי-טק בפארק המדע.

פחות מתעסקים בנהיגה אלא יותר בתחזוקה שוטפת+ התנהלות מול לקוחות.

מה חשוב לי?

× זיקה לתחום הרכב- לא צריך להיות מומחה גדול (אלא רק לרצות לעשות את המקסימום)

× לא מעניין אותי כמה השכר שתקבלו (הדרישות שלי לא ירדו בהתאם).

מדובר בצוות של 4 אנשים (2 נציגים,אדמינית ומנהל צי).

וקצין רכב (שפיץ) שיושב באותו המשרד.

לקורות חיים- [email protected] - מדובר בעבודה דורשנית,תובענית,הרבה שעות נוספות,הרבה תסכולים.

תחילת עבודה?

דיי מיידית, מי שרוצה לברר פרטים מוזמן בפרטי לקבל את הנייד שלי ולדבר אתי.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מקס, רוב התגובות פה היו מאוד ענייניות. רק כשהשתן השפריץ לך כבר מהאוזניים אנשים כאן הפכו לציניים.

תבין, ברור שיש אנשים שיקחו משרה כזו בתנאים כאלה (עובדה שיש לכם עובדים) אבל אנשים שעובדים במינימום ומגיעים הביתה עם 4300-4500 עם שעות נוספות תמיד יפזלו לחפש את זה שיאפשר להם להביא הביתה 4700-4800 כי ה 200 שקל האלה בשבילם זה הרבה כסף וזה ההבדל אם יהיה עוף בשבת או לא יהיה עוף בשבת. רמות ההכנסה האלה אנשים מסתלים מה נכנס בסוף החודש ולא השכר השעתי כי הם צריכים להתקיים.

כאן הבוסים שלך צריכים להחליט אם הם רוצים אנשים שיעבדו כמה שנים ובתמורה לשלם קצת יותר או שתמשיך עם תחלופה גבוהה שתגבר ככל שהיחס יהיה פחות טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה למה אמרתי שבמקופ הספציפי הזה- יש לי קצת יותר כח ומעמד ולא בזכותי אלא בזכות קצין הרכב מטעם החברה שעושה הכל בשביל העובדי קבלן שלו.

בקיצור יש כאלה שמשתינים עליהם ואוהבים לשמוע שיורד גשם,ויש כאלה שאוהבים שקיפות.

כמובן שכנראה ניחנתי בפתיחות יתרה פה בפורום כי הרגשתי בנוח- וכי לעובד האומלל הייתי חוסך את מסכת המשאבי אנוש ודואג להכניס אותו ישירות לצוות שלי.

זה בסדר, הפקתי לקחים .

תודה לכולם, נמצא עבד אומלל ומסכן שיצליח להניח על צלחתו עוף בשבת ואפילו פת לחם כל עוד ישרת את רחבעם הנורא.

פורסם

maxiaem לא הבנתי למה עדיין משעשע אותך הרעיון של להיות בוס רודה ונוגש.

נכון שכל עובד צריך לעשות את עבודתו נאמנה ומבלי קשר לשכר שלו, לא מתאים לו השכר שיעזוב ושילך למקום אחר, אך מכאן ולתיאורך המרחק ארוך.

פורסם

תודה לכולם,

למדתי,טעיתי,שגיתי, הלך לי לאיבוד הפוליטיקלי קורקט.

תודה בעיקר ל derish שנורא רוצה להיות מנטור!

הצלת אותי מעצמי! ובזכותך צפויה לי קריירת ניהול מרחיבת אופקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שבכתב זה מטעה כי אין אפשרות לדעת באיזו נימה נאמרים הדברים.

בתכלס אם אני אציע לחבר משרה במקום מסריח שאני עובד בו, גם אני אספר לו שזה לא מציאה גדולה אבל אשאיר לו להחליט אם זה טוב לו. אחרי הכל מדובר במקום שיש בו אופציית קידום ויש אנשים שמתעניינים בתחום הזה (לא שאני אבין פעם למה)

פורסם

אני למשל סיימתי הנדסאי רכב, מסיים שמאי רכב, וממשיך לקצין בטיחות בתעבורה.

נותן לך להכיר את פניי השטח יותר טוב,לדעת איך מתנהל באמת העסק ולא בפרסומות "פוליטיקלי קורקט" של מוסכים.

נותן לך ללמוד, לראות איך הרבה דברים רצים במערכת.

לכן אמרתי, מי רוצה לבוא ולדבר על הגה מתקשר (אצלי זה רק בהפסקה) - בפועל?

דואגים לתקינות של הרכבים ככל הניתן, את השיחות על רכבים עצמם נשאיר להפסקות.

איפה אותו עובד מקארס -פורום שהיה אצלי שבועיים ולא יכל להתסכל לי בעינים כשעזב כי הוא בא מומחה גדול בטכני מלצטט אחרים באינטרנט.

ובפועל לא יודע אפילו לבדוק שמן בגטס ליסינג .

• תוכן חדש...