Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי מה הקשר בין המשרה ל״חברת הייטק גדולה״

ארוחות מסודרות,ימי כיף עם החברה עצמה,הטבות וצ'ופרים בחגים.

וכן,גם לקבל מתנה בחג זה נחמד... זה בטח לא מה שיעשה לי אותי עשיר,אבל זה באמת נותן תחושה טובה.

אגב,קיבלתי סט מצעים + קומקום חשמלי...

אותו עובד פנסיונר קיבל את זה.

יודע מה?

הוא התלהב מזה,בטח כי הוא מסכן שעובד בשכר מינימום,ומכריחים אותו לעבוד שעות נוספות כדי להרים לעצמו את השכר.

• תגובות 308
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את כל השרשור ואז חזרתי להודעה הראשונה. לדעתי, אמנם המודעה רשומה בצורה די פלצנית (ויסלח לי מקסיזם), אבל נראה לי שהגזמתם עם התגובות והתחלתם קצת לרדת לרמה אישית.

להבנתי, הוא ניסה להסביר שבעבודה הזאת לא מלקקים דבש. אני בעד שקיפות.

שבת שלום.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בהתחלה חשבתי שיהיה מעניין מה לשלויימה שש יהיה להגיד בנושא, אבל אז נזכרתי שמדובר בשלומו סיקס, חברה עם מוניטין שמיישר קו עם הגישה ה"ניהולית" של מקסים.

יש לי הרבה מה לכתוב בנושא, אני בטוח שכך גם לחברים אחרים עם ניסיון ניהולי רב ואמיתי אך חוששני שאבזבז את האנרגיות שלי לשווא על אדם שישאר בדעתו.

החלק העצוב הוא שאני נתקל במנהלים וותיקים שמאמצים גישה כמו של פותח השירוש, כך שגם לא אאיים עליך ב"כפה מהמציאות" מכיוון שבמציאות של שוק העבודה השיראלי יש הרבה מקרים משעשעים (כל עובד במטה הבננות של הוט יכול להעיד).

בקיצור, אני נגד לתת לזה לשקוע, זה משעשע מדי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וגם הסברתי למה,מי שבא ללקק דבש יש מספיק משכורות מינימום יותר קלות.

גם אם בדרך אליי,העובד יעבור במשאבי אנוש ויסכם על שכר של 8000 שקל לחודש.

זה לא אומר שאני יבקש ממנו להנדס רכבים/בדיוק כמו שב4400 אני לא יגיד לו "בוא תחרבן לי על הראש" כי השכר שלך מינימום.

אולי בגלל בעיה אישית שלי זה יצא בניסוח אגרסיבי מעט-אבל אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי.

לטוב ולרע.

פורסם
בהתחלה חשבתי שיהיה מעניין מה לשלויימה שש יהיה להגיד בנושא, אבל אז נזכרתי שמדובר בשלומו סיקס, חברה עם מוניטין שמיישר קו עם הגישה ה"ניהולית" של מקסים.

יש לי הרבה מה לכתוב בנושא, אני בטוח שכך גם לחברים אחרים עם ניסיון ניהולי רב ואמיתי אך חוששני שאבזבז את האנרגיות שלי לשווא על אדם שישאר בדעתו.

החלק העצוב הוא שאני נתקל במנהלים וותיקים שמאמצים גישה כמו של פותח השירוש, כך שגם לא אאיים עליך ב"כפה מהמציאות" מכיוון שבמציאות של שוק העבודה השיראלי יש הרבה מקרים משעשעים (כל עובד במטה הבננות של הוט יכול להעיד).

בקיצור, אני נגד לתת לזה לשקוע, זה משעשע מדי.

מטה בננות של הוט?

אתה מודע לזה שאותו מטה בננות מפרנס כמה משפחות בישראל?

אגב,זה לא קשור לשלמה או לאלבר אן לאלדן.

עובדי ההיטק למיניהם שרגילים לנהל אנשים משכילים, אותם משכילים שבמשבר הגדול בשור ההייטק קפצו מבניינים

ע"ע Nice .

מישהו פה עבד בחברת השכרה / ליסינג וקיבל נסיון אחר ממה שציינתי?

כי עד עכשיו מלבד התלהמות,אני רואה פה רק תגובות ולא מנסיון דומה.

"כפה מהמציאות" ?

מי שמטבעו עצלן,יהיה עצלן גם ב4400 ,5400 וכן הלאה.

ועבדתי אגב,גם ב "הייטק" עם מנהל גדול,שדיבר הרבה כמו כמו מנטור בכוכב נולד,והתנסח יפה...

ובפועל התברר כסמרטוט רצפה- שרק ידע לנגוח ולא להחמיא - וגם זה רק בהודעות כתובות,כי הנסיון האנושי היחיד שלו היה בקורס מפולצן שלקח במדעי החברה.

פורסם

הוט מפרנסת משפחות, אבל לא בכבוד, מטה בננות קלאסי.

שכר נמוך מאוד יחסית לתפקידים זהים בשוק וניצול מקסימלי של העובד ללא שום תגמול שבתמורה מספק ללקוח חווית שירות מאוד ירודה.

בזמנו היה איזה בחור שניסה להקים וועד עובדים ופוטר ללא שום סיבה מוצדקת.

ולכן החברה נראת כמו שהיא נראת, רק בארץ דואופול שכזה יכול להצליח, בשוק אחר כבר מזמן היו מעלימים אותם עם כל הפרסומות היפות שלהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עבודה שקשורה ישירות בטכנולוגיה עילית.

פיתוח, איפיון , בדיקות , הטמעה , תמיכה טכנית ברמות גבוהות...

זה שאתה יושב בחברה שעוסקת בזה לא ממש נחשב.

גם תפקידים כאלו בחברות שהן לא בהרבה מקרים זה גבולי (כמו תפקידי אייטי בבנקים...)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המושג הייטק מאוד פרוץ היום. אני עובד בחברת שמתעסקת בהגירה ויש לי "הייטק-זון", או בשמו הרשמי - כרטיס ההטבות המיותר ביותר על פני כדור הארץ.

בקשר לשרשור,

אני יכול להגיד שהמודעה מאוד כנה. היא אולי לא מנוסחת באופן מקצועי, אבל לפחות היא כנה. אתם תופתעו לדעת שזה קונה אנשים.

אני אישית חושב שהעבודה היא ח*א, כי היום אפשר להרוויח הרבה יותר כסף בהרבה פחות מאמץ, אבל יש אנשים שאשכרה נהנים מזה, אז למה לא.

אני מאוד אוהב מכוניות, אבל לא הלכתי לעבודה דומה, כי אין בינה לבין אהבת רכבים שום קשר. אוהב מכוניות? אז בוא תעביר כל היום רכבי ליסינג שטיפות וטסטים - שמחת זקנתי בראש חוצות. הגשמת חלום מוטורי של ממש.

יחד עם זאת, הירידה לגופו של אדם ממש לא במקום בעיניי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עבודה שקשורה ישירות בטכנולוגיה עילית.

פיתוח, איפיון , בדיקות , הטמעה , תמיכה טכנית ברמות גבוהות...

זה שאתה יושב בחברה שעוסקת בזה לא ממש נחשב.

גם תפקידים כאלו בחברות שהן לא בהרבה מקרים זה גבולי (כמו תפקידי אייטי בבנקים...)

ספר לי מה אתה יודע על טכנולוגיה עילית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אגב,

ומי מצמיד לאנשים אקדח לראש ללכת.למטה בננות?

ניקו,

ברמה האישית- מדובר פה בפורום,מקום חברי למדי.

אז מתנהלים בחופשיות.

שכחתי מכל המתחסדים ומתנדבים בזכויות אדם.

פורסם
רק בארץ דואופול שכזה יכול להצליח, בשוק אחר כבר מזמן היו מעלימים אותם עם כל הפרסומות היפות שלהם.

יש בארה"ב חברה בשם COMCAST, שהיא המודל לחיקוי עבור הוט.

http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Comcast

בהרבה מקומות במדינה החזרה הזאת היא פשוט מונופול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בפעם הבאה שתהיו באינטראקציה עם אחד מעובדי חברת ההשכרה/ליסיניג/וכדומה והיחס שתקבלו יהיה קריר עד פושר, תזכרו שהוא גם מרוויח שכר מינימום גם דורשים ממנו שעות נוספות גם דברים שלא בדיוק קשורים לתפקידו וגם יש לו בוס מהגיהנום.

אז על תכעסו עליו הוא לא אשם, תחייכו עליו מכיון שאת החיוך הבא הוא יקבל אולי רק מאישתו והילדים בערב.

פורסם

או,

שתזכרו שאולי המנהל שלו פחות טוב באינטראקציה אינטרנטית- וטיפה יותר חזק ביחסי אנוש ויחס אנושי אמיתי.

אני לא חייכן גדול, אני גם לא צוחק מזויף .

אני שקוף לטוב ולרע.

מהמודעה הקודמת ,הפשוטה והחביבה שלי- יצא לי רק רע.

אבל יש משאבי אנוש שהם ישברו את הראש- כאן טעיתי.

• תוכן חדש...