Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתייחסות שלי לסמים היתה בהקשר של דברים שאנשים לעיתים עושים בשעות הפנאי שלהם וזה משפיע על התפקוד שלהם בעבודה, לא אמרתי שאתה עושה סמים.

שמח שקיבלת יותר מיילים מתעניינים מאשר מספר ההודעות פה בשרשור, עם זאת, המדד האמיתי זה לא כמות המיילים המתעניינים שתקבל אלא כמה זמן ישרוד מי שיתקבל לעבודה.

נוכח העובדה שכנראה לא מדובר בשכר אטרקטיבי, כנראה גם לא מנהל עבודה אטרקטיבי אלא אחד קשוח שמחפש "יס מן" אתה צפוי לאייש את התפקיד עם עובד בעל מוטיבציה ששואפת לאפס ולויאליות שאף נמוכה מזה.

מתכון מעולה למשרה זונה, הרבה עובדים מתחלפים ואפס מקצועיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 308
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקס, בהצלחה עם המועמדים.

מצד שני, קח את הביקורות שנאמרו פה ברצינות, כי גם יש בהן הרבה תוכן - וזה שמכירים אותך שנים זה יתרון לא חיסרון אפרופו התגובה של דריש, וגם כי יש תמימות דעים לגבי אופי ההודעה הראשונה וההתפתחות אח"כ.

באופן אישי, לא הייתי פונה להצעת עבודה כזו שמנוסחת כך, אבל שוב - בהצלחה...

פורסם

ואדים,

שתי התגובות שלך כאן הן הטובות שלך EVER!!!

אני חותם על כל מילה בהן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואדים,

שתי התגובות שלך כאן הן הטובות שלך EVER!!!

אני חותם על כל מילה בהן.

ססססאמו. למה כפול למה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

בוקר טוב לכולם! :-)

maxizem אני אתן לך טיפ, בהכרות אישית עם לא מעט מנהלים (בוא נקרא לילד בשמו, במקרה הזה מדובר בראש צוות של...4 אנשים, אבל ככה זה בישראל לא? יש 7 מיליון מנהלים

:lol:) שהגיעו טיפה יותר רחוק ממך, בכל פרמטר כלשהו, תהיה עם הרגליים על הקרקע וקח את הדברים בפרופורציה, עם כל הכבוד לטייטל המפוצץ שלך בעבודה אל תהיה פוץ. מניסיון, ככה תפרסם פחות מודעות דרושים.

אל תקח את זה כהתנגחות, אלא כביקורת בונה :wink:, פשוט ההודעות שלך צרמו לי בעין וגירדו לי בגוף.

שיהיה המשך יום מקסים!

עמית.

עריכה אחרונה על ידי amit_a

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

היי,

שלחתי מייל בנוגע למשרה, יש לי ניסיון רב בעבודה

בשכר של דמי כיס.

יש לי ניסיון בעבודה תחת מנהלים תובעניים,

יש לי ניסיון בתסכולים.

מקווה לשמוע מכם בקרוב!

מביאים סנדוויץ' מהבית או שיש ארוחות?

Gn'f'R

פורסם

חברי קארזפורום מנסים להציל את הבחור מעצמו... ניסיון הירואי משהו.

יש פה אנשים עם כוונות טובות, מקס. באמת, בלי סרקזם.

כדאי להקשיב, לפחות. אולי בהמשך ליישם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סך הכל ביקשו ממני לחפש עובדים,אז אמרתי אוקיי.

פרסמתי מודעה- מי שבא ברוך הבא.

ומי שיבוא?

ראה רק את החלק הלא יפה של הבניין- בסוף יתברר לו שמודעה כזאת נועדה לסנן מפונקים שרק יודעים לדבר על הגה מתקשר בפורום,ובפועל לא יודעים להחליף אפילו נורה .

אגב,אותו עובד שעזב... אותו המנהל הפוץ שלו-דאג לו למשרה אחרת (כי הוא לא מפונק אלא עובד מהנשמה).

פורסם

מנסיוני עם עבודה שבה אתה מתחיל בשכר מינימום ואז מתקדם: נכון להיום אני מרוויח את השכר הגבוה ביותר בסניף שלי. מעל למנהל (ואני סגנו). מי שמרוויח שכר גבוה יותר משלי הם אנשי המטה. השכר הזה הוא תוצאה של התקדמות של שנתיים בחברה שגם בה ״תתחיל ממשכורת בזיון ואז תתקדם ותרוויח יותר״ ואגיד לך את האמת. את השכר שאני עושה כרגע, חבר שעובד בסטימצקי (בטח שלא משרה ניהולית) עושה ואף יותר.

אם אתה בא בדרישות תובעניות (לא אגיד שזה דבר רע, זה הולך קצת יותר רחוק מרע או טוב) אתה צריך לציין שהשכר לא יהיה מינימלי או לציין את השכר שאתה נותן עבור עבודה כזאת. עבודה תובענית תבוא עם שכר בצידה.

היה ולא, לא אגיד לך שלא תמצא עובד. לכל בגד יש לובש, אבל:

-אתה צפוי למצוא אנשים לא איכותיים במיוחד

- כמו כל עסק שרוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה עם דרישה גבוהה ושכר נמוך- אתה צפוי לתחלופת עובדים של מקדונלדס.

בהצלחה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אגב מנהל שמוכן לבגוד דווקא עם הפקידה -זה חוסר מקצועיות לשמה...

חכה שתעצבן את הפקידה ואז היא תתבע אותך על ניצול יחסי מרות. על עבירה כזאת קודם כל מאבדים את העבודה ואח"כ משלמים קנס כבד (או הולכים לכלא, תלוי בנסיבות). כמובן שכל זה לא יעצור את גיבורנו העשוי ללא חת, זה שיודע להנות מהחיים.

האמת שכל הסיפור הזה הזכיר לי חבר פורום אחר שמבליח פה אחת לתקופה ומפרסם מודעות רכב ודרושים בנוסח דומה, טיפוס די משעשע שאף טרח וייצר לעצמו דף בוויקיפדיה כאילו היה אישיות בעלת עניין לציבור. וכמובן שבהקשר של יחס לעובדים קשה שלא להיזכר באמיר שליט ועוזרת הבית המסכנה שלו, עוד פרק נחמד בפולקלור של הפורום. (למרות שדווקא אותו הייתי שמח לראות פה יותר, אחד האנשים הרציניים שאיבדנו לדעתי.)

פורסם

עוד נקודה על שכר מינימום אם יורשה לי. למקרה שלא שמת לב, שכר המינימום פה לא מספיק לשום בסיס מחיה לאדם מבוגר. מצד שני אתה כנראה לא מגייס ילדים לפני צבא. צעיר בתחילת חייו שצריך לחסוך ללימודים, בטח ובטח שאיש משפחה, לא יכולים להתקיים מהשכר הזה. כל עוד זה מה שתציע, אתה צפוי (שים לב סעיף שלישי!) לקבל פניות של תלמידי תיכון.

אני אמנם רחוק מאוד מנישואים אבל אם הייתי אומר לאשתי שמצאתי עבודה חדשה בשכר מינימום כנראה שהיא הייתה בועטת אותי לספה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שוב פעם, ציינתי כבר.

אני הסתדרתי עם השכר הזה בהתחלה, ניצלתי את הזמן הפנוי כדי ללמוד.

ולאט לאט להתקדם בשכר, ברגע שאסיים אני את לימודיי המקצוע השניים שלי- אבוא גם אני בדרישה למנהל שלי לקידום או תוספת שכר.

ואבוא מלא בבטחון- כי כבר שנה וחצי מהתפקיד הנוכחי שחי שלא הוצאתי מילה בנוגע לשכר.

ואת כל ה "תקנים" להעלות שכר- ניצלתי כדי לתת לצוות שלי להתקדם בעוד 300 שקל נטו לשכר.

אבל זה דברים שמקיימים- לא דברים שמבטיחים במודעת דרושים.

• תוכן חדש...