Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

איזה שמן ונוזל קירור מומלץ לסיאט איביזה 1.2 tsi 2014?

רוב הנסיעה שלי היא בשטח בין-עירוני כ-500 ק''מ בשבוע.

אשמח להמלצה חברות איכותיות-מוכן להשקיע

תודה מראש

פורסם

נוזל קירור G13

שמן מנוע 5W-40

אני לא זוכר את התקן של VW שאתה צריך, אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לך איזה תקן צריך להיות רשום על השמן.

פורסם

אני רק שאלה ... למה צריך להתעסק עם שמן ונוזל קירור לרכב חדש ? או שלא הבנתי ואתה עושה טיפול לבד בבית ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אתה רוצה להחזיק בתא מטען או לטיפול?

א.רכב חדש לא אמור לצרוך שמן ומים ואם מידה והוא צורך אתה צריך מקסימום ליטר משני הנוזלים.

ב.בכל מקרה כמו כל לקוח של שהיבואן אתה תעשה טיפול בשנתיים הראשונות במוסכי היבואן שבדר"כ לא ירשו להביא חומרים מבחוץ.

פורסם
לפי דעתי אתה צריך שמן עם תקן 507. כדי להיות בטוח, פתח את ספר הרכב ותראה איזה תקן היצרן ממליץ ולאחר מכן ניתן להמליץ לך על דגמים ומותגים.

שמן מנוע בתקן VW502 או VW504 מתאים למנועי בנזין כאשר מפרטי שמן בתקן VW504 מתאימים לרכבים עם מרווחי טיפולים ארוכים.

שמן בתקן VW507 פותח במיוחד עבור מנועי דיזל עם מסנן חלקיקים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני רק שאלה ... למה צריך להתעסק עם שמן ונוזל קירור לרכב חדש ? או שלא הבנתי ואתה עושה טיפול לבד בבית ?

אין שום קשר. גם רכב חדש צורך שמן וגם מאבד נוזל קירור למרות שבתאוריה מערכת הקירור נחשבת מערכת סגורה חשוב לבדוק לפחות אחת לחודש את מפלס הנוזלים או בזמן תדלוק הרכב.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

אכן כל שמן שעומד במפרט של VW 502, יתאים למנוע הנ"ל.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, לפני כשנה בטיפול הקודם ברכב של הוריי (פולו 2007 ידנית 1.4 80 כ"ס) מילאו במוסך המורשה שמן סינטטי מלא 5w30 ולא 5w40.

כששאלתי מה פשר ההחלפה אמרו לי שהיו שינויים בהנחיות (לא שזה משנה לי, המחיר שלו היה בסדר וראיתי איזו חברה של שמן מילאו והוא היה מחברה מוכרת). האם אתה מכיר זאת? האם בעצם שמן יכול להיות מצמיגות שונה אבל לעמוד באותו התקן?.

תודה רבה.

• תוכן חדש...