Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אציג את עצמי בקצרה, שמי אורי, קורא זמן רב בפורום אך זו הודעתי הראשונה.

ולמקרה שקרה לי היום:

במהלך נסיעת הבוקר השגרתית לעבודה נסעתי על כביש עוקף קריות (22) לכיוון דרום במהירות שיוט של בערך בנתיב השמאלי100 (בכל זאת יש תנועה בבוקרוהכביש מלא רכבים, אי אפשר להאיץ יותר מזה...)

במהלך הנסיעה מהגגון של הרכב שלפני נפלה חבילה קטנה, ללא יכולת לבלום או לסטות לנתיב השני (כפי שאמרתי יש תנועה) עליתי על החבילה, כתוצאה מהמקה צמיג קדמי צד נהג התפוצץ במקום והג'אנט התעקם - ג'אנט אחורי צד נהג חטף מכה קלה... הצלחתי להאט בהדרגה ולעבור לנתיב הימני ולאחר מכן נכנסתי לכביש ההשתלבות של הרכבים היורדים ממחלף קריות לכיוון דרום נעצרתי בשול הכביש 4 וינקרים משולש אזהרה אפוד זוהר ויציאה מהרכב חצייה ששל גדר הבטחון ועמידה במקום בטוח... ביצעתי שיחה למוקד 100 של המשטרה וכעבור 20 דקות אכן הגיעה ניידת תנועה שחסמה את התנועה ואיפשרה לי להחליף את הגלגל המפוצץ, על הגלגל ספייר הגעתי למשרד ושם כבר קצין הרכב (מדובר ברכב ליסינג) דאג להחלפת 4 צמיגים + 2 ג'אנטים.

קודם כל אשמח אם למישהו מהנהגים המנוסים בפורום יש הערות לגבי אופן הפעולה - תמיד אשמח להחכים עוד.

דבר שני אני רוצה לשבח את המשטרה במקרה הזה, השוטרים טענו שזה חלק מתפקידם לאבטח את הנהגים ולמנוע תאונה אפשרית ולקרוא לכל מי שנתקע בכביש מהיר לקרוא למשטרה... יכול לקחת קצת זמן עד שהם יגיעו אבל בהחלט שווה את החיים שלנו

המשך יום נעים לכולם!

אורי

עריכה אחרונה על ידי Uri Dvir
פורסם

ביצעת הכול כמו שצריך,גם אפוד+משלוש ועמדת מאחורי הגדר למען הביטחון שלך,יפה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהגת בדיוק כפי שצריך לנהוג וגם טוב לשמוע שהמשטרה הגיעה לאבטח אותך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל הכבוד לך וכל הכבוד למשטרת ישראל, שניכם נהגתם כמצופה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הלוואי וכולם היו מתנהגים כמוך, כל הכבוד לך על האיפוק בלרדת מהכביש עד שהדרך בטוחה. וכמובן שאר האביזרים הנלווים.

במצב הנהיגה של היום כשכל שבוע לפחות אני רואה מקרה של נהג "גולש" לשוליים (בגלל התעסקות בטייפ, כפתורים בקונסולה, מכשיר נייד, סתם להוריד את הראש להדליק סיגריה)אני קורא למה שעשתה המשטרה משימת התאבדות ובמיוחד שהשוליים צרים כל כך. לא תמיד מגיע, אבל "שאפו" למשטרה.

פורסם

לזכות כביש 22 יש לציין שוליים רחבים מאד לרוב אורכו, אלמנט בטיחותי מאד.

וד"כ - גם אני כנראה פגעתי היום באיזה חפץ קטן שפגע בתחתית הרכב והרעיש מאד. אין לי מושג מה החפץ, אני מניח שאבן קטנה שלא ראיתי

פות"ש - אל תתנצל על נהיגה במהירות החוקית או על עקיפה בנתיב השמאלי, גם אם הכביש מזמין מהירות יותר גבוהה, למעשה באתר היה מצויין לפני פתיחתו כי המהירות המותרת תהיה 110 קמ"ש, ואיכות הכביש מאפשרת הרבה יותר. על מה שכן צריך להתנצל הוא נהיגה בנתיב השמאלי, או האמצעי, שלא לצורך עקיפה. היום סבלתי מאד מדי הרבה מתנחלים, בעקר באמצעי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי שאלה אולי לא קשורה,

חשבתי שהליסינג אחראים על החלפת צמיג במקרה וצמיג התפוצץ, וזהו חלק מהשירות אותו הם מספקים, לכן אנשים מעדיפים ליסינג בין היתר, האם אני טועה?

מה דינ של אדם עם רכב פרטי שנקלע למצב שכזה, אין שום סיבה שהתשלום על התיקון יצא מכיסו, האם מאתרים את הנהג שחבילה נפלה מרכבו לפי המצלמות ואז תובעים אותו + תלונה במשטרה? (אם אני לא טועה הרשיעו אדם שנפל כורסא מהגג של רכבו בהריגה ברשלנות כאשר רכב נכנס בספה וההמשך ידוע?)

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני חושב שזה תלוי חוזה... אצלי בחוזה הצמיגים הם באחריות החברה שלי ולא חברת הליסינג אבל יכול להיות שבחברות אחרות יכול להיות שזה שונה...

פורסם

אם אין לך מספר רכב, מה הסיכוי שלך לאתר את אותו בנאדם? וגם אז - מה הסיכוי שלך לראות שקל מתביעה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה נוהל מקובל במשטרה "לסמן" מכניות שתקועות בשוליים. הם הפנימו שהתפקיד שלהם הוא לתת שרות ולשמור על חיי הנהגים ולא רק לתקתק דוחו"ת מהירות. זה לא מאהבת מורדכי חלילה אלא בגלל שהקצונה הבכירה מנסה להילחם בסטטיסטיקה של תאונות דרכים. מדגיש, בסטטיסטיקה כי חיי הנהגים אצלם לא חשובים כמו ההזדמנות לרוץ לתקשורת ולהגיד שהצליחו להוריד את מספר ההרוגים.

פורסם

מקרה מאתמול, נסעתי לי בכביש 784 לכיוון צפון, מישהי מבוגרת עפה מהכביש לתעלה, מימין לגדר ההפרדה. למיטב הבחנתי לא נפצעה כיוון שלא היה אמבולנס במקום, רק רכב משטרה, ואני חושב שזיהיתי גם את הנהגת עומדת מחוץ לרכב. לא נעים, אבל קורה.

עכשיו, בנקודה הספציפית הזו יש שוליים שמאפשרים לעצור יחסית בבטחה. מן הסתם פנו למשטרה ששלחה ניידת טויוטה אוונסיס של משטרת התנועה. איפה השוטר עוצר את מכוניתו? בשוליים? במקום הגיוני? ממש לא. בכביש. בנתיב הנסיעה, כשיש נתיב אחד לכל כיוון. יצר שם פקק של שעה, על שום דבר. מה גם שאם היה צריך להגיע אמבולנס, איך הוא היה מגיע אם יש פקק מטורף כזה? אם מחכים לגרר/מנוף, כמה זמן ייקח לגרר אם יש פקק מטורף כזה?

לפעמים אני באמת לא מבין את הנוהג של "לסמן", כמו שהוא מתבצע. כשאין ברירה, ויש סכנה שצריך להאט בשבילה את התנועה אני מבין. כשזה סתם, כמו שהיה אתמול - אז אני ממש לא מבין. כמו שנראה, במקרה של פותח השרשור אכן בוצעו דברים כמו שצריך. חבל שלא תמיד זה ככה.

פורסם

אם זה באיזור מסוכן (כביש מהיר, כביש ללא שוליים וכו') - רצוי מאוד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אשכרה אפשר לקרוא למשטרה שתוודא שלא ידרסו אותך כשאתה מחליף צמיג?! :shock:

אנשים שכחו שאחד התפקידים של המשטרה היא לשמור על בטחון האזרחים. עצוב. :-(

• תוכן חדש...