Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סקודה לפני כמה זמן (פאביה 2011- 1.4 ידני)

הגיע הזמן לעשות לה טיפול 45 אלף, אני מחפש מוסך אמין ולא יקר באזור חיפה/קריות/צפון,

ואני לא רוצה לעשות טיפול במוסכי שרות של היבואן (המספנות/מיכאל) כי האוטו כבר לא באחריות וחבל על הבזבוז כסף

כמו כן למישהו יש מושג כמה צריך לעשות טיפול 45 אלף?

קראתי שבטיפול 45K מחליפים שמן מנוע ומסנן שמן

תודה מראש

פורסם

טיפול לרכב שלך מבצעים כל 15000 ק"מ או שנה, הקודם מבניהם.

צריך לבדוק מה החליפו בטיפול הקודם ועל כן אני ממליץ לך לבדוק עם המוסך מה צריך להחליף (אם הרכב טופל במוסך מורשה יבואן תוכל לבדוק עם אחד המוסכים המורשים מה בוצע בטיפולים הקודמים).

יש לבדוק מתי החליפו רצועת טיימינג ובמידת הצורך להחליף.

בספר הרכב אמורים להיות הנתונים הללו.

פורסם

אני נסעתי כבר שנתיים למוסך רון, זה בת"א אבל יצא לי משהו כמו 80 ק"מ לכל כיוון. בשביל פעם בטיפול זה לא נורא וקיבלתי שירות מצוין וגם המחיר היה טוב.

פורסם

אני מאזור הקריות, אני לא אסע לתל אביב בשביל טיפול רכב

אין מוסך אמין באזור חיפה?

המוסך המורשה של סקודה רוצה על הטיפול הזה 660 שקל..!! פקינג החלפת שמן ומסנן שמן... אם נלך לזאפ שמן מנוע של קסטרול ממוצע עולה 130 שקל

מסנן שמן 55 שקלים..

נניח שעת עבודה 200 שקל בהגזמה...

איך הגענו (ואני מוסיף מע"מ) ל 660 שקל???

דיברתי עם בעל מוסך אחד שלא בקיא ברכבים של סקודה והוא לקוח על ביצוע החלפת שמן+פילטרים ובדיקה כללית 450 שקל כולל מע"מ

פורסם

יש לי סקודה פאביה ועשיתי לה טיפול לפני שבועיים אצל מוסך רוברט בקרית אתא אחלה בן אדם לקח לי 400 שח על שמן סינטטי מלא שמומלץ יבואן +פילטר שמן +פילטר אוויר

פורסם

המוסך נמצא בקרית אתא אם אתה בא מקרית אתא לאיזור איקאה אתה נכנס לכיוון וזה נמצא מצד שמאל מאחורי החשמלאי אוזר קטן של מוסכים ושמן מומלץ לפאביה לפי יצרן זה 5w-30 פול סינטטי לא יודע איזה חברה זה היה מה שהוא שם אבל היה על הבקבוק אפילו סמל של סקודה סיאט ואאודי בכל אופן אחלה אנשים יש שם איזה אבא ובן ממש נחמדים שעושים עבודה מהלב

פורסם

בעפולה יש מוסך מורשה צ'מפיון שנקרא מוסך הצפון והוא ידוע ביחס הוגן לחברי קארס-פורום, שווה לברר איתו כמה זה יעלה אצלו.

מוסך הצפון בנצרת לא מטפל בסקודה (לפחות ככה אמרו לי בטלפון)

גם מבחינת מכירות הם מתעסקים רק באודי/סיאט/ופולקסווגן.

פותח השרשור - עדיף לך להשקיע ולסוע למרכז,מהקריות לת"א זה סביב השעה לכל צד,לא כזה נורא.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...