Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דיסק קשיח ב KSP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס? שיטת מצליח. כותב מכתב באנגלית, מסביר בלה בלה בלה, החשבונית לא נמצאת עקב החלפת כרטיס אשראי ומעבר דירה, יש לי את הכונן שלכם ביד. אני שולח לכם אותו להחלפה ורוב הסיכויים שהכונן יוחלף ושלום על ישראל במידת הצורך.

כל השאר זה סתם כסתח ונהלים שגרתיים.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור שעבד ב KSP

ניתן לקבל חשבונית על ההחלפה?

המסמך שחתמתי עליו כשקיבלתי את המוצר נמצא אצלי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אני לא צעקתי שם אף פעם, תמיד הוחלפו מוצרים תקולים.

הנה, שבוע שעבר שלחתי לוח אם תקול, היום הלכתי לקחת - קיבלתי לוח אם חדש.

כל הכבוד לך, זה בהחלט אומר שהסיפור שלי וגם של מאות האנשים ברשת שמתלוננים על מדיניות ההתעלמות מאחריות של KSP לא נכון

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לבחור שעבד ב KSP

ניתן לקבל חשבונית על ההחלפה?

המסמך שחתמתי עליו כשקיבלתי את המוצר נמצא אצלי.

לא ניתן.

האחריות על סמך החשבונית קנייה.

פורסם
כל הכבוד לך, זה בהחלט אומר שהסיפור שלי וגם של מאות האנשים ברשת שמתלוננים על מדיניות ההתעלמות מאחריות של KSP לא נכון

זה עובד כבר עשרות פעמים, זה שיש אנשים שמחפשים הרבה פעמים להחליף מוצרים או להתלונן על דברים שרשומים בתקנון שלהם זה בעיה שלהם.

(להלן השרשור הנ"ל שמתלונן על כך שקיבל מוצר לא חדש, למרות שנהלי KSP לא מחייבים למסור מוצר חדש)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה לא ברור במה שאמרתי, הזכרון שמכרו לי היה תקול והם (בהתחלה) לא הסכימו להחליף אותו בתקופת האחריות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
זה עובד כבר עשרות פעמים, זה שיש אנשים שמחפשים הרבה פעמים להחליף מוצרים או להתלונן על דברים שרשומים בתקנון שלהם זה בעיה שלהם.

(להלן השרשור הנ"ל שמתלונן על כך שקיבל מוצר לא חדש, למרות שנהלי KSP לא מחייבים למסור מוצר חדש)

זה שיש תקנון- לא אומר שהוא הוגן.

פורסם
זה שיש תקנון- לא אומר שהוא הוגן.

ואצל מי מהמתחרים שלהם רשום בתעודת האחריות שבמהלך כל התקופה המוצר שקנית יוחלף בחדש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אף אחד לא הכריח אותי.

הבחירה שלי הייתה או KSP או איבוריי.

במקרה הזה העדפתי את KSP כי בזמנו היה להם אותו במלאי.

ואצל מי מהמתחרים שלהם רשום בתעודת האחריות שבמהלך כל התקופה המוצר שקנית יוחלף בחדש?

אגב רשום שזה נתון לשיקול דעתם.

אתה יכול לקבל חדש ואתה יכול לקבל מחודש- תלוי במה יש באותו רגע במלאי.

פורסם

לא תקבל אף פעם מוצר חדש כי בכל חברות הקש האלו 90 אחוז מרכיבי המחשב מחודשים. (כן, גם כשאתה קונה מחשב "חדש")

פורסם

בולשיט.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אלא אם כן הם אורזים מחדש דיסקים קשיחים.

פורסם

WD/Hitachi מגיעים באריזות חד פעמיות, אטומות עם תאריכי ייצור ואריזה מהיצרנים, אין שום אפשרות לפתוח ולארוז מחדש.

סיגייט אוטמים עם מדבקה מתפרקת שנקרעת בקלות אם מתעסקים עם האריזה.

ובכל מקרה יש הטבעה של תאריכי יצור וכו על כל דיסק, מחודשים מסומנים בתור refurbished עם מדבקות/ברקודים שונים לגמרי.

פורסם
לא תקבל אף פעם מוצר חדש כי בכל חברות הקש האלו 90 אחוז מרכיבי המחשב מחודשים. (כן, גם כשאתה קונה מחשב "חדש")

ואל סמך מה אתה כותב את שכתבת ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...