Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר, הם עמוסים בטכנולוגיה (מצויינת יש לאמר, אין ספק) אבל עובדתית לא אמינות. חוץ מזה, סתם שאלה, למה אתם קונים רכב במיליון שקל? אני מסתפק ברכב ב140 אלף שקל. ואני לא מדבר על האגו ועל הפוזה, אלא סתם חבל על הכסף, סתם רכבים כאלו סביר להניח שכבר יהיו על הכוונת של הפלסטינים, וכל נזק קטן הלב נשבר...

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאנשים שרוכשים רכב במיליון - המיליון הזה שווה פחות משלך שווה ה-140 אלף ש"ח.

באותה מידה אני יכול לרכוש רכב ב-20 אש"ח ולהגיד את אותו הדבר על רכב של 140 אש"ח.

ראיתי עכשיו את הסרטון בצינור לילה - לא השתכנעתי שאיש העסקים הזה באמת רוצה פתרון. הוא רוצה את הכסף חזרה. כנראה שהכוחניות שלו עובדת לו בד"כ. נראה מה יהיה...

פורסם

רכבים גרמניים וצרפתים עמוסים ברכיבים אלקטרונים ובשיכלולים ,שהיפניות לא שמעו אליהם וזה גורם לפעמים לתקלות.

יש בהודעות שלך בעיה לוגית חמורה כי, מצד אחד אתה טוען ששכלולי הרכב גורמים לתקלות ומכאן שתקלות בכלי הרכב האלה זה עניין סביר מצד שני אתה טוען שצריך להחליף לקבלן את הרכב בשל אותן תקלות - אולי תחליט?
פורסם (נערך)

ידעתי שתגיב.

אני לא אמרתי שברכבים עמוסי טכנולוגייה אין תקלות ,אבל זה לא אומר שהלקוח צריך להתמודד עם התקלות שוב ושוב.

תפקידו של הייצרן והיבואן להתמודד איתם.

ואם הם לא מיתמודדים אז הם צריכים לפצות את הלקוח.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם (נערך)

רכבים גרמניים וצרפתים עמוסים ברכיבים אלקטרונים ובשיכלולים ,שהיפניות לא שמעו אליהם וזה גורם לפעמים לתקלות.

אפשר לקבל כמה דוגמאות של רכיבים אלקטרונים ובשיכלולים שהיפניות לא שמעו עליהם ?

שמעת פעם על חברת DENSO היפנית שמייצרת חלק גדול מהמכלולים המודרנים הקיימים ברכבים חדשים ובחלקם מותקנים גם ברכבים גרמניים ?

שמעת על החברה היפנית AISIN המייצרת עבור קונצרן VAG חלק גדול מהתיבות האוטומטיות המודרניות ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

Aisin, לא Asian.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שמעת פעם על חברת DENSO היפנית שמייצרת חלק גדול מהמכלולים המודרנים הקיימים ברכבים חדשים ובחלקם מותקנים גם ברכבים גרמניים ?

שמעת על החברה היפנית ASIAN המייצרת עבור קונצרן VAG חלק גדול מהתיבות האוטומטיות המודרניות ?

אתה לא מתבלבל בשם? יכול להיות שהתכוונת ל-AISIN? להבנתי אין להם שום קשר ל-DSG שהחליף את התיבות שלהם ב-VAG לפחות באירופה.

אופס, הקדימו אותי.

פורסם
אתה לא מתבלבל בשם? יכול להיות שהתכוונת ל-AISIN? להבנתי אין להם שום קשר ל-DSG שהחליף את התיבות שלהם ב-VAG לפחות באירופה.

אופס, הקדימו אותי.

AISIN מייצרת עבור קונצרן VAG את התיבה מסוג 09G המותקנת גם בגולף דור 6 עד שנת 2012.

לא כתבתי כלום לגבי DSG.

פורסם
התכוונתי שחלק מין המערכות לא קיימות ברכבים יפניים שנמכרים בארץ.

ככה גם ברכבים הגרמנים שנמכרים ברמת איבזור גבוהה יותר בחו"ל.

פורסם
AISIN מייצרת עבור קונצרן VAG את התיבה מסוג 09G המותקנת גם בגולף דור 6 עד שנת 2012.

לא כתבתי כלום לגבי DSG.

פשוט כתבת מודרניות, חשבתי התכוונת למכוניות שנמכרות כיום עם גירים שלהם.

פורסם

שמעת על החברה היפנית AISIN המייצרת עבור קונצרן VAG חלק גדול מהתיבות האוטומטיות המודרניות ?

DSG, כפי שנאמר וכידוע לך, מיוצר ע"י חברה גרמנית והוא הגיר העיקרי שקיים ברוב המוחץ של כלל הרכבים מתוצרת VAG. אני בספק שהאירופאים יודעים משהו שהיפנים לא, אך היפנים שמרנים למדי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היפנים מפציצים בעיקר במכוניות קצה. ה-GTR-ים של ניסאן, לדורותיהם, הם דוגמא טובה לכך. גם מערכות ה-4X4 באיבו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
DSG, כפי שנאמר וכידוע לך, מיוצר ע"י חברה גרמנית והוא הגיר העיקרי שקיים ברוב המוחץ של כלל הרכבים מתוצרת VAG. אני בספק שהאירופאים יודעים משהו שהיפנים לא, אך היפנים שמרנים למדי.

לא מבין בשמרנות :shock:.

רכבי ניסאן עמוסים בטכנולוגיות חדשות לא פחות מרכבים אירופאים.

הידעת שניסאן הייתה הראשונה שהכניסה תאורת לדים בפנסים האחוריים ובאור ברקס עליון כבר בשנת 1985-86.

פורסם (נערך)
עושה לי רושם שאתה מגן על הייצרן .

כמו שידידי דורקי כתב- עלית עלי.

למי שלא יודע, נעים מאוד, אני עידן, מחזיק ב-51% ממניות דיימילר-בנץ. (בחלומות...).

וברצינות רונן,

עד עכשיו היו בבעלותי רכבים מתוצרת פז׳ו, ב.מ.וו וכרגע מרצדס, אפשר להסיק מכך שאני לא איזה גרופי של יצרן כזה או אחר, אני קונה את הרכב שמתאים לצרכי ודרישותיי ובהתאם לתקציב, אני לא פוסל שהרכב הבא שלי יהיה פרארי בדיוק כמו שאני לא פוסל שזה יהיה לקסוס או רנו.

אני לא מגן על היצרן כי הוא לא בחר בי להיות סנגורו, ככל הנראה כיוון שמעולם לא סיימתי או למעשה התחלתי לימודי משפטים.

מה אני כן?

בדיון שהתפתח פה הייתי נייטרלי וכתבתי שהתמונות לא מלמדות דבר על המקרה אולם כאשר צפיתי בכתבה ובראיון עם בעל הרכב תחושתי השתנתה ולדעתי יש טעם והגיון בתגובת היבואן.

תחושתי היא שזו המרצדס הראשונה של הבעלים שבנה לעצמו הרים וגבעות של ציפיות עוד כאשר רק חלם שתיהיה לו מרצדס וכשזה התאפשר כלכלית הוא הלך על הטופ וכמו שאומרים- כגודל הציפיה גודל האכזבה.

המרצדס הזאת מכונה מדהימה אבל כנראה שלא ענתה על כל הציפיות והתקלה למרות שלא צריכה להתרחש משמשת כמנוף מצויין לבעל הרכב שרוצה כספו בחזרה ולכן מרים מסע יחסי ציבור שלילי בתקווה שהיבואן פשוט ״יקיא״ אותו מהמערכת.

אני ראיתי בסרטון וזה גם השתמע מדבריו של בעל הרכב- יש שם יבואן שמציע דרך טיפול הוגנת מאוד בתקלה ולוקח עליה אחריות ומנגד יש שם בעל רכב שיעשה הכל כדי לקבל את המליון שקלים שלו חזרה.

רוצה לומר- אני סבור שאם היבואן היה מסכים לתת התחייבות להחלפת הרכב בחדש אם התקלה לא תפתר- בעל הרכב היה מחפש מנוף אחר לביטול העיסקה.

האישיות הכובשת והלבבית של בעל הרכב שיוצא למסע פרסום כזה מושקע (100k שקלים לדבריו.....כן בטח) רק מחזקים את דעתי.

אושריקו,

מה ז״א ״למה בכלל לקנות אוטו במליון שקל״?

כי אפשר כלכלית, כי זה סמל סטטוס, כי זה נוח, כי זה מפנק, כי זה מהיר, כי זה שקט (גם כשזה מאוד מהיר), כי הבת שלך נוסעת ברכב של 150k שקלים ואפשר להמשיך עוד הרבה.

יש לבנאדם מספיק כסף, למה שלא יקנה רכב באיזה תקציב שבא לו?

אפשר לשאול גם למה צריך וילה 3 מפלסים בהרצליה פיתוח כשאפשר דירת 3 חדרים בדרום ת״א?

למה 3 חדרים בדרום ת״א כשאפשר 2 חדרים בפרויקט עמידר בג׳ואריש?

למה פאביה ספורט ולא פרארי?

למה מנגו ולא שסק?

למה חלב 3 אחוז ולא חלב דל שומן?

למה מאמרים בקארזפורום ולא פייביש?

למה ישראל ולא אוגנדה?

למה מיאטה ולא סטרייט?

;)

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...