Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה ראיתי תמונות בפייסבוק על בעלים של מרצדס s קלאס שהוא כנראה לא מרוצה מהרכב.

לפי התמונות הרכב חונה ליד סוכנות מרצדס בבאר שבע וכול האוטו מלא בשלטים שמזהירים לקוחות פוטנציאליים מלרכוש מרצדס.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם בירושלים הסתובבה איזה A קלאס לבנה עם שלטים על כל הרכב שמזהיר אנשים מלקנות מרצדס.

הוא היה מעמיד את הרכב מחוץ למוסך שלהם וליד הסוכנות ופשוט משאיר אותו שם.

בבירור קצר התברר שהייתה לו תקלה במגבים שמרצדס סירבו לתקן במסגרת האחריות (אאל"ט בטענה של פגיעה מכוונת\רשלנות תורמת)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

מעניין אם כל החניות באיצטדיון רמת גן יספיקו כדי להכיל את כל בעלי הוואיגיות הלא מרוצים :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

כבעלים של מרצדס ML350 ו S550 וויטו.

אני חייב לציין שהאנשים האלה פשוט שקרנים! על פי מדיניות מרצדס אם לא נמצאה התקלה ברכב כל עוד הוא באחריות, אתה מקבל רכב חדש!

יש לי חבר שהרכב שלו פשוט נשרף הבעיה נמצאה וקיבל רכב חדש ! ודוד שיש לו רכב נכים מרצדס שהיה לו בעיה ברכב שחזרה על עצמה אז קיבל רכב חדש!

אם היבואן פוגע בשם מרצדס ניתן לעקוף אותו ולפנות ישירות לגרמניה ותאמינו לי הם נותנים בראש ליבואן.

אלה אנשים שרוצים להחפיש את שם מרצדס בלי סיבה.

עריכה אחרונה על ידי Hi5687
פורסם
אלה אנשים שרוצים להחפיש את שם מרצדס בלי סיבה.

ברור שישנה סיבה, אף אחד שפוי לא יזמין שלטים כאלה ויעמיד רכב מול אולם התצוגה בלי סיבה - כדי להיכנס לאופרציה הזו (שלטים, וויתור על הרכב, הזמנת מונית וכו') נדרשת סיבה.

לא ברור מה הסיבה ומאיזה תקלות הרכב סובל ומכאן שבכלל לא ברור אם הסיבה מוצדקת, גם לא ידוע אם ניתנה ליבואן הזדמנות סבירה לתיקון התקלה ואם מדובר בתקלה חוזרת - אבל כאמור סיבה ישנה, אם היא מוצדקת זה עניין אחר.

פורסם
על פי מדיניות מרצדס אם לא נמצאה התקלה ברכב כל עוד הוא באחריות, אתה מקבל רכב חדש!

אם לא - אכלת אותה!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אז הבחור השבית רכב של מליון שקלים בגלל בעיה במגבים?

נראה לי שמשהו לא בסדר אצלו בראש...

או שתשקיע את הכוחות שלך בלפתור את הבעיה או שתמכור את הרכב ותמשיך הלאה... להעמיד אותו ככה זה טיפשות לדעתי. אם הבעיה שלו היא נכונה וצודקת מספיק שהיה פונה לאחד מאתרי החדשות ווינט או וואלה והם היו עושים כזה רעש שהיבואן היה טס לתקן את הבעיה ומסדר לו בינתיים רכב חלופי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אם הבעיה שלו היא נכונה וצודקת מספיק שהיה פונה לאחד מאתרי החדשות ווינט או וואלה והם היו עושים כזה רעש שהיבואן היה טס לתקן את הבעיה ומסדר לו בינתיים רכב חלופי.

גם אם הטיעונים שלו צודקים וגם אם הוא היה מוצא עיתונאי שיתעניין בסיפור, הוא רק יצא רק רע מכל הסיפור.

"קבלן עשיר רכש מרצדס במיליון ש"ח ונאלץ להשביתה על רקע תקלות חוזרות ונשנות שלא מקבלות מענה מהיבואן"

עכשיו שים את הכותרת הזאת, רצוי עם תמונה של אותו רכוש ממורמר מאחורי ההגה של ה-X6 של אשתו, על רקע כל הכותרות של דו"ח העוני, הגדלת פערים וצניחה במדדי הצריכה הפרטיים. הוא הולך לחטוף מאות תגובות ארסיות שיטביעו כל טיעון צרכני שעשוי להיות לו.

פורסם

מדובר בפצצת טכנולוגיה על ארבע גלגלים. אני משוכנע שאין מכונאי רכב אחד בארץ שיודע לתקן כמו שצריך מכונית כל כך מתקדמת.

פורסם

אני מוכן לגאול את הבעלים המסכן של המרצדס מצרותיו ולקחת את המרצדס ללא כל תמורה מצידו או מצידי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אז הבחור השבית רכב של מליון שקלים בגלל בעיה במגבים?

נראה לי שמשהו לא בסדר אצלו בראש...

או שתשקיע את הכוחות שלך בלפתור את הבעיה או שתמכור את הרכב ותמשיך הלאה... להעמיד אותו ככה זה טיפשות לדעתי. אם הבעיה שלו היא נכונה וצודקת מספיק שהיה פונה לאחד מאתרי החדשות ווינט או וואלה והם היו עושים כזה רעש שהיבואן היה טס לתקן את הבעיה ומסדר לו בינתיים רכב חלופי.

חפש ברשת מה עשה איזה סיני שלא היה מרוצה מהשירות של למבורגיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

תקשיבו הרכב בן 3 חודשים

אם אני ההיתי יצרן מרצדס בגרמניה ההיתי לוקח את היבוא מהיבואן בארץ

לא יכול להיות לקוח שהשקיע את מיטב כספו שקנה מותג יקר יגיע למצב שבוא הוא שם שלטים על הרכב כדי שאנשים לא יקנו את המותג

אם יש תקלות ברכב וייש על היבואן לסדר ולעשות בכל כדי שהלקוח ייצא מרוצה

הבעייה שאין בארץ אצל היבואנים שום תודעת שרות

אני חושב שאם היבואן בארץ היה מעדכן את הייצרן בגרמניה לגבי התקלות ברכב הייצרן היה נותן ליבואן אור ירוק לסדר את הרכב או להחליפו ברכב חדש הכל כדי שהלקוח יצא מרוצה

פשוט בושה ליבואן שהלקוח מגיע למצב כזה וכמו שאני יודע הוא לא הראשון

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם
גם בירושלים הסתובבה איזה A קלאס לבנה עם שלטים על כל הרכב שמזהיר אנשים מלקנות מרצדס.

הוא היה מעמיד את הרכב מחוץ למוסך שלהם וליד הסוכנות ופשוט משאיר אותו שם.

בבירור קצר התברר שהייתה לו תקלה במגבים שמרצדס סירבו לתקן במסגרת האחריות (אאל"ט בטענה של פגיעה מכוונת\רשלנות תורמת)

אני ראיתי אותה ואת הבחור, בתלפיות בירושלים,רחוב הסדנא, ליד מוסך מרצדס. איש מבוגר, שטוען שיש בעיה בגיר שלא טופלה, מכות,נקישות וכו'.

לא זכור לי מגבים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...