Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוד זוכר את הבחור שקנה סובארו לגאסי 1.8 אוטומטית גיר 4 הילוכים שעשה לו בעיות בראשית שנות התשעים. הוא העמיד את הרכב מול הסוכנות עם מדבקות בגנות הגיר. גם ברכב זול כשיש בעיות והיבואנים בצדק או שלא בצדק מסנן את הלקוח זה יוצר לפעמים תגובה חסרת פרופורציות. מזל שאני לא יכול להרשות לעצמי מרצדס!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ברורה לי מטרת השירשור,

ללמד שגם למרצדס יכולים להיות לקוחות לא מרוצים?

ללמד שגם לכלמוביל יכולים להיות לקוחות לא מרוצים?

ללמד שגם בב"ש יכולים להיות לקוחות לא מרוצים?

מבלי לפגוע, ללא אינפורמציה אמינה אודות מהות התקלה\ות והסיבה לכך שאותו לקוח ממורמר זה התר'ד אחד היותר מיותרים שנפתחו כאן לאחרונה, יש בו "מידע" שלא ניתן להסיק ממנו דבר.

למה מיותר, הנה נפתח לו דיון שדן בשאלות גם של אחריות, גם של מיתוג, גם של מיצוב כלכלי, גם ניתוחון פסיכולוגי על מנהגים של עשירים. מה שלא ברור הוא הכעס של חלק מהחברים כאן על העדר הראיות החותכות המצדיקות הנחת שלטים של חוסר נחת על מרצדס ועוד S קלאס חדשה, מול פרצופו הנבוך של היבואן. גם אם קיימת אפשרות שהלקוח הוא עשיר משועמם חובב פרובוקציות, או סתם פיינשמקר שצבע המצית באוטו לא תואם את ההזמנה, עדיין המראה של אוטו כזה שהוא גם יקר וגם נתפס כחף מתקלות וגם כזה שמצמיח חיוך מתמיד על פרצופו של הלקוח, שווה איזכור וזה מה שקיבלנו כאן.

פורסם (נערך)
מה זה משנה לך כמה כסף יש לו?

לדעתי האישית ...

ספרתי כסף למישהו? הגבתי לשירשור, עם ציון דעה אישית שלי, בדיוק כמוך.

עריכה אחרונה על ידי ReifA

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

אני מכיר מקרה בו לקוח הגיע לקבל E-קלאס חדשה שלא הניעה במעמד המסירה. הרכב נגרר למוסך בו לא הצליחו לעלות על מקור הבעיה (כבר שמעתי לא פעם ממכונאים מנוסים וותיקים שנתקלים בתקלות חדשות שלא נראו קודם). היצרן ציין שמוכן לקבל את הרכב חזרה רק בתנאי שיעלו קודם על התקלה. הרכב פורק לגורמים, התקלה אותרה, והרכב הורכב והוחזר לגרמניה. הלקוח קיבל רכב חדש.

קשה לי להאמין שS-קלאס דנדשה שעולה הרבה יותר מ-E-קלאס לא תקבל טיפול ראוי. אני בהחלט מבין את הדיכאון שברכישת רכב בעלות שכזו ולקבל מוצר פגום, אבל ברכב עמוס טכנולוגית שכזה זה בהחלט משהו שיותר מסביר שיקרה.

פורסם (נערך)
למה מיותר, הנה נפתח לו דיון שדן בשאלות גם של אחריות, גם של מיתוג, גם של מיצוב כלכלי, גם ניתוחון פסיכולוגי על מנהגים של עשירים. מה שלא ברור הוא הכעס של חלק מהחברים כאן על העדר הראיות החותכות המצדיקות הנחת שלטים של חוסר נחת על מרצדס ועוד S קלאס חדשה, מול פרצופו הנבוך של היבואן. גם אם קיימת אפשרות שהלקוח הוא עשיר משועמם חובב פרובוקציות, או סתם פיינשמקר שצבע המצית באוטו לא תואם את ההזמנה, עדיין המראה של אוטו כזה שהוא גם יקר וגם נתפס כחף מתקלות וגם כזה שמצמיח חיוך מתמיד על פרצופו של הלקוח, שווה איזכור וזה מה שקיבלנו כאן.

אבל איך אתה יכול לקיים דיון כשאין לך שום מושג למה בעצם המכונית עומדת עם השלטים האלה?

אחריות? אחריות של מי? אתה יכול להסיק מהתמונות האלה אם החברה עומדת באחריות שלה למוצר או לא?

מה לגבי מיתוג? מובן לגמרי שרכב מכל סוג יכול לסבול מתקלות, בין אם הוא סובארו ובין אם הוא פגאני.

מה לגבי מיצוב כלכלי?

למה רכב כזה נתפס כחף מתקלות? על ידי מי רכב כזה נתפס כחף מתקלות? איך רכב כל כך עמוס טכנולוגית יכול להיות חף מתקלות?

הוא יקר בגלל שהוא יוקרתי, יש לו רשימת איבזור שיכולה להכיל ספר של רם אורן והרכב למרות משקלו ישנע אותך בזריזות ובשקט מופתי לכל מקום.

אמינות מוחלטת אינה נמנית על האיבזור שלו.

אם היה מדובר במקרה בסין הייתי אומר ניחא, יש שם המון כסף חדש, כלומר המון מתעשרים חדשים.

במדינת ישראל אין הרבה מתעשרים חדשים ולכן יבואני מותגי היוקרה זקוקים מאוד ללקוחות חוזרים ותלויים בהם הרבה יותר מאשר במדינות גדולות (ובכל מקרה במותגי היוקרה מאוד נפוץ שלקוחות דבקים במשך שנים ארוכות במותג מסויים).

מה אתה יכול להבין מזה?

כלום פרט לזה שיש לקוח מאוד עצבני מצד אחד ומצד שני יש יבואן שאמור לצאת מגדרו כדי לרצות לקוח על מנת שזה יחזור לקנות ממנו רכב נוסף בעתיד כשיצא דגם חדש ו\או כשיהיה לו עוד מליון שקל מיותרים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

לפיסקה האחרונה שלך התכוונתי

היבואן חייב לעשות הכל כדי שהלקוח ייצא מרוצה וזה תקף גם ליבואנים אחרים

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

תגדיר מה זה "הכל". נניח שהלקוח אינו מרוצה מהספרה החמישית בלוחית הרישוי שהיבואן נתן לו - האם לשיטתך זה מצדיק מהלך שכזה?

נניח שבאמת יש תקלה כלשהי ברכב והלקוח דורש מהיבואן כפיצוי שתי מכוניות כאלה, חדשות מהניילונים, על חשבונו. האם היבואן צריך להסכים לדרישה הזאת רק כדי לרצותו?

זה מאוד קל לשבת מול המחשב ולכתוב. ליישם זה קצת יותר מסובך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא התכוונתי שאם הלקוח לא מרוצה מהמיספר שהיבואן יחליף לא את הרכב

יש הרבה יבואנים שלצערנו אחרי שהלקוח רוכש רכב חדש ויש תקלות או שהלקוח לא מרוצה ורוצה להחליפו

היבואן מתנער מהלקוח (תודעת שרות)

עד שהלקוח כותב מיכתב לייצרן והפלא ופלא ברוב המיקרים הלקוח יוצא מרוצה

למה היבואן לא כותב מייל ליצרן מסביר לייצרן את הבעייה עם הלקוח ותאמין לי הייצרן ידאג דרך היבואן

שהלקוח ייצא מרוצה

ה

פורסם
לפיסקה האחרונה שלך התכוונתי

היבואן חייב לעשות הכל כדי שהלקוח ייצא מרוצה וזה תקף גם ליבואנים אחרים

ממש לא מסכים עם המילה המודגשת בהקשר לתוכן המשך המשפט.

זה שהיבואן צריך לעשות השתדלות אמיתית כדי שהלקוח יהיה מרוצה- מסכים.

לעשות הכל? ממש לא.

לפעמים לאנשים עם יותר מדי כסף בכיסים יש דרישות מגוכחות שלא עומדות בשום מבחן של הגיון והכי קל להעמיד מרצדס של מליון שקל עם שלטים ״סוחטים״, הרי זה לא שבעל הרכב הולך להתנייד בתקופה הזאת באוטובוסים, הוא כנראה יעשה זאת בג׳יפ של אישתו (מוכן לחתוך את ה-ז׳ פעם שניה אם אישתו לא נוהגת בג׳יפ, לא אופתע אם מתוצרת לקסוס או מרצדס).

חוזר ואומר, התמונות האלה לא מלמדות כלום.

פורסם

התכוונתי הכל במסגרת האפשרויות הסבירות אבל לצערנו היבואנים חלקם מזלזלים בנו

וחבל כי זה הורס את שמם

למה היבואן לא כותב מייל ליצרן מסביר לייצרן את הבעייה עם הלקוח ?

פורסם

צריך להפריד בין יבואנים של מותגי היוקרה לבין יבואנים של רכבים עממיים, אלה של מותגי היוקרה בהחלט "בונים" על לקוחות חוזרים ולכן מצפים לקבל מהם שירות ברמה טובה מאוד, בייחוד שמדובר ברכבים עם תג מחיר גבוה.

כמובן שגם אצלהם לא הכל מושלם וגם אצלהם יש פיקשושים, זה תוצר של תודעת שירות נמוכה באופן כללי בחברות ישראליות אבל גם תוצר של לקוח ישראלי טיפוסי שנוטה לחשוב שבעת רכישת מוצר הוא גם הופך לסמנכ"ל (שלא לומר מנכ"ל או בעלים) של החברה, מה שנקרא- זה נבלה וזה טרפה.

אצל המותגים האחרים מתרחש בכלל משחק אחר, שם הלקוח הפרטי אף מצטייר כסוג של מטרד כי הם בכלל מוכווני מכירה בסיטונאות לשוק הליסינג וההשכרה ופתאום נתקע להם מר ישראל ישראלי שקנה מהם רכב ב-100K שקל ובטוח שמגיע לו פיצוי על תקלה שולית ובכלל מגיע לו שירות טוב יותר מזה שהם נותנים לחברת הליסינג שזה עתה רכשה מהם 50 רכבים בשווי 4 מליון שקלים.

תשקלל את זה עם העובדה שאף אחד לא עושה משהו במטרה לשפר את איכות השירות של ספקי השירותים\מוצרים בישראל ותבין למה זה כנראה לעולם לא ישתנה.

כמו שצחקתי עם אבא שלי שהתארח אצלנו לפני 3 שבועות, רציתי לבדוק עלות משלוח ימי לישראל אז התקשרתי בשעה 1 בלילה שבין שבת לראשון לשירות הדואר ותוך 5 שניות קיבלתי מענה אנושי.

זה לא תוצר של שעת השיחה המאוחרת ומיעוט הפניות לשירות הדואר, זה תוצר של שירות דואר שאכפת לו מהלקוחות שלו ולכן מעמיד לטובתם מענה אנושי 24/7 לעומת המענה האנושי ה"יעיל" מאוד של שירות הדואר בישראל.

לגבי למה היבואן בישראל לא שולח מייל אל היצרן בשם הלקוח?

שאלה מצויינת.

פורסם
חפש ברשת מה עשה איזה סיני שלא היה מרוצה מהשירות של למבורגיני.

ומה לגבי תודעת השירות של אנזו פרארי בכבודו ובעצמו שגרם לפרוציו למבורגיני לייצר מכוניות ספורט?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...