Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי עכשיו את מה ששודר בצינור לילה, ואני נוטה יותר לכיוון שעידן מתאר, שהוא סתם נכנס לפינת "אבו עלי",

ורוצה שיקחו את הרכב, "כי לא בא לו עליו", ולא באמת רוצה שיתקנו אותו.

לגמרי - זו בדיוק התחושה האינטואיטיבית שהרגשתי כשצפיתי בוואחש הזה בצינור-לילה.
  • תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה הסיפור הוא כזה באס קלאס החדשה ישנה תקלה של רעידות בהגה בסביבות 100 קמ"ש הבעיה היא שמרצדס לא הודיעה על ריקול רשמי ולכן כל מוסך למעשה מתקן על סמך מה שהוא חושב שהתקלה,כלומר מחליפים צלחות,לגבי המקרה הנ"ל לאדם טיפלו בתקלה פעמיים והיא חזרה שוב והוא ביקש רכב חדש והיבואן כמובן סירב.

לגבי התקלה אני מכיר את הנושא מחבר שגם לו ישנה התקלה הזו ולקחו לו את הרכב ונתנו לו במקום E קלאס עד שהרכב יחזור מהמוסך.

זה שקנית רכב במיליון שקל לא מבטיח שלא יהיו תקלות אבל לצפות שיחזירו לך מיליון שקל זה מוגזם.

פורסם
אז ככה הסיפור הוא כזה באס קלאס החדשה ישנה תקלה של רעידות בהגה בסביבות 100 קמ"ש הבעיה היא שמרצדס לא הודיעה על ריקול רשמי ולכן כל מוסך למעשה מתקן על סמך מה שהוא חושב שהתקלה,כלומר מחליפים צלחות,לגבי המקרה הנ"ל לאדם טיפלו בתקלה פעמיים והיא חזרה שוב והוא ביקש רכב חדש והיבואן כמובן סירב.

לגבי התקלה אני מכיר את הנושא מחבר שגם לו ישנה התקלה הזו ולקחו לו את הרכב ונתנו לו במקום E קלאס עד שהרכב יחזור מהמוסך.

זה שקנית רכב במיליון שקל לא מבטיח שלא יהיו תקלות אבל לצפות שיחזירו לך מיליון שקל זה מוגזם.

אתה ההית מוכן לשלם על רכב מיליון ש"ח וכל שני וחמישי הרכב במוסך ? אני לא

אם טיפלו פעמיים בתקלה ולא הצליחו לפתור אותה .

עד שהיבואן לא יחתום ללקוח שאם הייצרן לא יצליח לסדר את התקלה אז הרכב ילקח בחזרה לסוכנות , זכותו של הלקוח להפגין ובצדק

פורסם

לא מבין את בעל הרכב, משקיע בשלטי בד מודפסים, בגרר שכור, אולי עוד משהו ומשאיר את האוטו מול הסוכנות בבאר שבע. באר שבע, עם כל הכבוד ועיר הבה"דים הנבנית בסמוך, לא ממש המקום הטבעי למלחמות של לקוחות עשירים מול יבואנים עשירים לא פחות.

פורסם (נערך)
אז ככה הסיפור הוא כזה באס קלאס החדשה ישנה תקלה של רעידות בהגה בסביבות 100 קמ"ש

יש לך קישורים לדיונים או כתבות מסודרות בעניין?

אני מאמין שהנושא הזה היה כבר מתפוצץ בגרמניה, שם מוכרים יותר S ונוהגים בהן הרבה יותר מהר באשר בישראל.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לא דיונים ולא כתבות אני פשוט כתבתי את מה שנאמר לחבר עם האס כשהוא התלונן על הבעיה,ואמרו לו שזה מוכר והוא לא הראשון עם הבעיה ולכן גם ישר הביאו לו רכב חלופי עד שיחזירו לו את הרכב מהמוסך.

לגבי זכותו להפגין,זכותו לעשות מה שהוא רוצה במגבלות החוק הוא קנה את הרכב במיטב כספו אבל לחשוב שזה שקנית רכב במיליון שקל זה ממש לא חסינות לתקלות,למה לא היו תקלות בפרארי,פורש וכדו' ? בשביל זה ישנה אחריות .

פורסם (נערך)
לא רשמתי שה-S לא אמינה

כן רשמתי שחוסר אמינות, אם קיים, בדגם הזה לא מקובל ולא משנה מה התירוץ.

נתתי דוגמאות למצבים בהם מוצר פרימיום (לא מרצדס) עשוי להיות לא אמין.

מערכת ראיית לילה פחות מורכבת מבחינה הנדסית ממנוע ארבע בוכנות מודרני שמותקן ביונדאי הזולה ביותר, החידוש בה הוא בעיקר תוכנתי והיא צריכה לעמוד בהרבה פחות עומסים. לא דוגמא טובה.

ממש, אבל ממש לא נכון. הכנסת מערכת ראיית לילה לרכב - כל רכב - זה אתגר עצום, יותר ממנוע (שאת התוכנה שלו אפשר אפילו לקנות סתם כך).

בתכלס מה שנראה לי שקרה - הוא ראה את התמונה הזו רק לאחר שקנה את האוטו

2014_Mercedes_Benz_S-Class_Steering_Wheel_Clown.jpg

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מצטער לתקן אותך.

הבחור הנ"ל שאתה מדבר עליו פנה למרצדס לגבי רעידות ברכב בזמן בלימה.

הבחור במוסך אמר לו שזה נגרם בלגג שריטה מיקרוסקופית בדיסק - החליפו

לאחר כשבוע-שבועיים המצב חזר. ואז אמרו לו שלא יודעים מה זה.

לאחר קצת רעש ובלאגן הוחלט לשלוח את החלק לגרמניה.

הבחור אמר שאין לו בעיה להמתין כמה שיצטרך.. ושישלחו מה שהם רוצים, הוא מבחינתי רק רוצה התחייבות שהבעיה לא תחזור

מרצדס מבחינתם התנערו ואמרו שהם לא מוכנים להבטיח כלום.

אני מצטער אבל ברכב של מליון + ש"ח צריכה להיות ההבטחה הזאת.

חוץ מזה שעד הפרסום.. החס שלהם היה זוועה.. בקושי התייחסו..

רק לאחר הפרסום נזכרו שהוא קיים בכלל!!

אז לפני שאתה משמיץ.. בדוק את העובדות

כבעלים של מרצדס ML350 ו S550 וויטו.

אני חייב לציין שהאנשים האלה פשוט שקרנים! על פי מדיניות מרצדס אם לא נמצאה התקלה ברכב כל עוד הוא באחריות, אתה מקבל רכב חדש!

יש לי חבר שהרכב שלו פשוט נשרף הבעיה נמצאה וקיבל רכב חדש ! ודוד שיש לו רכב נכים מרצדס שהיה לו בעיה ברכב שחזרה על עצמה אז קיבל רכב חדש!

אם היבואן פוגע בשם מרצדס ניתן לעקוף אותו ולפנות ישירות לגרמניה ותאמינו לי הם נותנים בראש ליבואן.

אלה אנשים שרוצים להחפיש את שם מרצדס בלי סיבה.

פורסם

תראה, מבלי להצדיק את כלמוביל או את הבחור - להתחייב על תיקון תקלה שאתה לא יודע מהי נשמע לי בלתי סביר.

מילא אם בוודאות היו יודעים שהבעיה היא בגלל ששטוכס שכח לחזק איזה בורג אז סבבה, אפשר להתחייב. אבל הם אפילו לא יודעים מה התקלה! יכול להיות שבסופו של דבר יתברר שהתקלה מזערית לחלוטין ואז הוא יוצא 1) אידיוט 2) מגעיל. הם מציעים לשלוח את הרכב לגרמניה - שיתן להם. כרגע נראה לי שהוא מנסה לכופף אותם להחזר כספי ולא מצליח ובסוף זה יעלה לו יותר (השכרת גרר + נהג + שומר + חוסר אפשרות למכירה עתידית, כי המספר הגלוי ואף אחד לא ישלם אפילו עשירית מחירון אחרי פרסום כזה).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)
ממש, אבל ממש לא נכון. הכנסת מערכת ראיית לילה לרכב - כל רכב - זה אתגר עצום, יותר ממנוע (שאת התוכנה שלו אפשר אפילו לקנות סתם כך).

יש המון אתגרים עצומים בפיתוח כל רכב. פיתוח מכונית מוצלחת ולו תהיה זאת גם סופר-מיני ב-10 אלף יורו, הוא אתגר גדול ויקר.

הטכנולוגיה של המצלמה עצמה היא מאוד וותיקה ומגיעה "מהמדף". כל מי ששרת שירות צבאי "בשטח" יודע שהטכנולוגיה הזאת פותחה לשימושים צבאיים לפני עשרות שנים והשתכללה במהירות. היום היא פשוט מוזערה והוזלה באופן שניתן לשים אותה ביותר שימושים.

עיבוד תמונה, זיהוי דמויות ומעקב אחריהן - טכנולוגיה "מהמדף" שפיתוחה החל לפני יותר מ-20 שנה והואץ מאוד בשנים האחרונות.

ממשק של חיישנים היקפיים שונים עם ההגה והבלמים - קיים כבר המון זמן. מערכות חניה אוטומטיות קיימות כבר (בחו"ל) במכוניות משפחתיות עממיות לחלוטין.

מכוניות אוטונומיות לחלוטין - עשרות שנים, הפיתוח הואץ בשנים האחרונות.

מבלי חו"ח לזלזל במאמץ ובהישגים של מהנדסי מרצדס וביכולת של ה-S החדשה שטרם יצא לי לנהוג או לנסוע בה, לא מדובר בפריצת דרך אדירה, אלא באינטגרציה של טכנולוגיות המתקדמות ביותר שיש היום.

בנוסף - בתכנון מכונית פאר יש למהנדסים אתגר אחד פחות מאשר בעת תכנון מכונית משפחתית זולה. יש להם הרבה יותר תקציב לעבוד איתו על "האקסטרות". אני אמנם לא מהנדס, אבל בהחלט יודע שעמידה במסגרת תקציבית היא אחד האתגרים הגדולים, אם לא הגדול ביותר, בעת תכנון מוצר חדש לשוק.

אני מאוד מעריך את מהנדסי מרצדס על ה-S הזאת. אבל (לדוגמא) צורך בגאונות אמיתית ואתגר עצום זה מה שעמד בפני אלק איסיגוניס בעת שתכנן את המיני (שלמרות מה שחשבו בפורד אחרי שפרקו אותה, הייתה רווחית - עוד סימן למהנדס מוצלח).

אפילו הפריוס בעיני מכונית משמעותית יותר מבחינה הנדסית (והיסטורית) - המכונית ההיברידית המודרנית הראשונה (קצת לפני ההונדה אינסייט דור ראשון שנראתה יותר כרכב קונספט שבטעות הגיע ליצור), נמכרה במחיר סביר ועם אמינות מופתית.

הוא מבחינתי רק רוצה התחייבות שהבעיה לא תחזור

מרצדס מבחינתם התנערו ואמרו שהם לא מוכנים להבטיח כלום.

אני מצטער אבל ברכב של מליון + ש"ח צריכה להיות ההבטחה הזאת.

זאת הבטחה שאף אדם עם שכל לא היה נותן לו.

ד"א - אם אקנה מהקבלן הזה דירה, תהיה דליפה באחד הצינורות ואני אדרוש ממנו שאם אחרי שהוא יתקן אותה, אם יהיה עוד ליקוי בבית - אני רוצה את התחייבות שהוא יתן לי את מלוא כספי חזרה! מה את חושבים שהוא יגיד לי (אם בכלל אני אצליח להשיג אותו)?

הוא פשוט היה צוחק לי בפרצוף!

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
workers-destroy-a-lamborghini-gallardo-pic-afp-getty-images-885436248.jpg

כך יעשה לרכב שבעליו לא מרוצה מהשירות.

אתה מתכוון שכך יעשה לרכב סיני עם הרבה יותר מדי כסף בכיסים ויותר מדי עצבים על כך שהוא קיבל את הרכב חזרה מטיפול עם מכה בשילדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אני מכיר כמה אנשים שקנו רכב עממי והפגינו עם שלטים על הרכב מול הסוכנות (בישראל)

נראה אתכם במצב שבוא הייתם קונים רכב במיליון שקל וכל שבוע הרכב היה במוסך, מה אתם הייתם עושים ?

ההיתם נותנים עוד ועוד צ"נסים ליבואן שיתקן את הרכב ?

אני לא

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

רונן אתה סתם מגזים, הרכב לא היה כל יומיים במוסך, סה"כ היה פעם אחת במוסך וכשהבינו שהתקלה לא נפתרה הציעו לערב את היצרן.

לא אומר שזה בסדר שרכב בן כמה חודשים נכנס למוסך בגלל תקלה אבל מפה ועד "כל יומיים".

גם רכבים במליון שקל מתקלקלים, זה לא איזה חידוש.

תפתח קצת את הראש חבר, אתה מאוד מקובע במחשבה.

אגב, מישהו פה ציין שיש כבר המון שמתלוננים על תקלות ב-S החדשה, בכנות נראה לי בולשיט, אני גר במדינה ש"צורכת" הרבה S קלאסים ויש פה הרבה כאלה שנעות בכבישים כולל כמה ששייכות לחברים שלי ובתור אחד שמעורה פה היטב בברנז'ה המוטורית ומעורבב עם לא מעט בעלי רכבים כאלה- לא מכיר תקלות נפוצות ב-S החדשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...