Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי אותך שאלה פשוטה: מה הקשר שלך לאיש הנואש לצומי?

לשאלתך, הייתי דואג שיסדרו אותן ע"י פניה לאינסטנציות השונות דרך הצינורות המקובלים. עד כה, לא השאירו אותי באוויר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האיש לא נואש לצומי .

מי קבע שהאיש לא בסדר, אולי היבואן לא בסדר?

לצערנו במדינה שלנו ולא רק במוסכים (ראה כבלים ,פלאפונים וכדומה)מטרטרים אותך הלוך ושוב על משהו שמגיע לך.

לצערנו עד שלא תעשה רעש לא תקבל כלום.

פורסם

טוב, אז על בסיס התעלמותך משאלתי הפשוטה, ניתן רק להניח כי לצורך העניין הנך מייצג את האיש (או שאתה הוא) בפורום זה. מכיוון שכך, טענותייך הן בגדר גרסה שמידת נכונותה מוטלת בספק, במקרה הטוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
תגיד לי מה אתה ההית עושה במקום הלקוח עם רכב חדש שעולה120.000 ש"ח שהתקלות חוזרות ?

לי קרתה תקלה שהאוטו החדש שלי(איביזה) משך שמאלה ובערך חודש רדפתי אחרי המוסך(4 פעמים נכנסתי למוסך) עד שמצאו את התקלה ותיקנו אותו.

אישית אני אחרי חצי שנה מכרתי את האוטו ולא נכנסתי יותר למוסך הזה והעברתי את כל רכבי הקונצרן שלנו למוסך אחר.

זאת אופציה נורמלית, נכנסים למוסך כמה שצריך , בסוף או שיפצו אותך או שהם יפסידו לקוח , אין צורך בשלטי חוצות.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

מר שחפ, מה שעושים אזרחים במצבים כאלו זה -

א. לקבל את הרכב לאחר התיקון + התחייבות מהיבואן לרכישת הרכב במחירון (או הערכת שמאי לרכב מקביל ללא אותה תקלה) בעוד 2-3 שנים.

ב. לקבל את הרכב לאחר תיקון + להסכים על פיצוי עם או בלי מעורבות עורכי דין.

ג. לחכות לקבל את פסק הדין הסופי משטוטגרט (שלא נמצאת בבוואריה אלא היא בירת באדן-וורטמברג), אולי הם יסכימו לקלוט את הרכב שלו חזרה.

ד. ללכת לבית משפט. כפי שעשו בעבר מאות אזרחים במצבו שעשו כן וגם קיבלו פיצוי הולם.

פורסם
אתה רציני ?

אולי הלקוח צריך להודות ליבואן שהסכימו למכור ללקוח מרצדס ?

מי שצריך להיתנצל זה היבואן כלפי הלקוח שאחרי שהרכב היה פעמים במוסך ולא סודר ,ופעם שלישית אצל היצרן הרכב סודר (נקווה).

היבואן חייב לתת שרות ללקוח אם היבואן לא מצליח לטפל בתקלה שחוזרת שוב ושוב הוא צריך להתנצל כלפי הלקוח ולקחת את הרכב חזרה.

היבואן לא צריך להתנצל בפני אף אחד, במיוחד לא בפני לקוח שמכפיש אותם על בסיס תקלה מינורית שהוא בעצמו לא נותן להם לתקן.

על ארה"ב שמעת פעם? מקום נפלא שבו אפשר להיכנס להום דיפו, לקנות מכסחת דשא, לחזור הביתה, לכסח דשא לכל תושבי השכונה שלך תמורת כמה גרושים ולמחרת לחזור להום דיפו ולקבל את כל הכסף שלך בחזרה, סתם כי היא לא מוצאת חן בעיניך.

אז האנשים הנאורים האלה (ספציפית מדינת ניו יורק) מגדירים רכב לימון כרכב שדווחה בו בעיה משמעותית/משביתה שהיצרן לא הצליח לתקן במשך ארבעה ביקורים במוסך.

בוא נגיד שמר מלך באר שבע חווה בעיה משמעותית כזאת (זיבי, רעידה קלה ב120קמש זה בטח לא משבית ולא משמעותי, אבל אתן לך ליהנות מהספק), הוא נתן ליבואן/יצרן ארבעה ניסיונות לתקן את הרכב? או שמה התחיל לסחוט אותם רגשית אחרי הפעם השנייה?

גם האמריקאים הנחמדים היו זורקים אותו מכל המדרגות על ההתנהגות הזאת, וסביר להניח שגם תובעים אותו על הוצאת דיבה והפסדים פוטנציאליים. (וגם מנצחים)

אז אתה יכול לשאול "מה אתם הייתם עושים?" עד מחרכך, כל העובדות נגדך/נגדו. יותר מזה - יש פה אנשים שבשום שרשור אחר לא היו מסכימים אחד עם השני ובנושא הזה כולם יד אחת נגד הקונה, אז מה זה אומר? שאתה השפוי היחיד בין משוגעים? או שצריך לעשות בדק בית?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

נכןן "היבואן לא צריך להתנצל ", הלקוח צריך להגיד תודה גדולה מאוד ליבואן שהסכים למכור ללקוח רכב במיליון שקל.

בית משפט : תיגרר חצי שנה בבית המישפט ואם אתה צודק תראה חלק מהכסף

לא יכול להיות שאחרי פעמיים תיקון תחזור התקלה.

זה שיש לערב את הייצרן לגבי התקלה אני מסכים .

אם במידה התקלה תחזור אחרי תיקון הייצרן יש להחליף את הרכב ללקוח,או לפצותו.

וזה מה שהלקוח ביקש בכתב,והיבואן לא רצה לחתום.

אתם תראו שאחרי הסיפור של צינור לילה מנכ"ל כלמוביל יתערב אישית והרכב יוחלף.

רק חבל שצריך לעשות הרבה רעש כדי שהסאגה הזאת תסתיים.

הערה: דרך אגב אין לי שום סלידה מהמותג אני אישית מחפש לקנות מרצדס e קלאס 2008 כרכב שני

יש לי בעייה אם יבואני רכב (רובם)שמטרטרים אותנו אחרי שיש תקלות והרכב עדיין באחריות

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם
לי קרתה תקלה שהאוטו החדש שלי(איביזה) משך שמאלה ובערך חודש רדפתי אחרי המוסך(4 פעמים נכנסתי למוסך) עד שמצאו את התקלה ותיקנו אותו.

אישית אני אחרי חצי שנה מכרתי את האוטו ולא נכנסתי יותר למוסך הזה והעברתי את כל רכבי הקונצרן שלנו למוסך אחר.

זאת אופציה נורמלית, נכנסים למוסך כמה שצריך , בסוף או שיפצו אותך או שהם יפסידו לקוח , אין צורך בשלטי חוצות.

ההית מוכן לספוג זמן,כסף,ועצבים עוגמת נפש ובסוף מכרת אחרי חצי שנה את הרכב כל הכבוד.

שכן שלי קנה מקרסו רנו אחרי שלוש פעמים שהרכב נכנס ויצא מהמוסך הבעייה לא נפתרה .

השכן ביקש להחליף את הרכב כמובן שלא הסכימו אז הוא ערך הפגנה קטנה עם שלטים ,וראה איזה פלא הרכב הוחלף לחדש + פיצוי.

פורסם
לנהל מו"מ לפיצוי ו/או ביטול העסקה והשבת הרכב, או לתבוע אם לא יצליח. זה, כמובן, אם הוא רוצה תכל'ס. מי ששם שלטים וכו' לא רוצה לפתור בעיה, הוא רוצה צומי. מי שמצדד בו סתם אוהב לראות דם ולא באמת מבין על מה מדובר.

לא מכיר את האיש, גם לא את האוטו ותקלותיו, גם יכול בהחלט להיות שמדובר בענין רגשי, אלא שבמישור הפרקטי, ציבורי כפרטי, יש לצעדים גרפיים מהסוג הזה אפקטיביות משלהם. משא ומתן זה נחמד, נעים, גם תרבותי יותר. אפקטיבי, כשהמדובר בצדדים שאינם בדיוק שווים כמו כאן, הוא לא. הדרך להתגבר על העדר אותו שיוויון היא אחיזת הצד החלש בנשק מטאפורי. הצגה כזו שעורך הלקוח שכולם כאן אוהבים לתעב, היא נשק שכזה. תביעה משפטית, גם טוב, אבל יקר, ארוך, תוצאות לא מובטחות וגם בשלב כזה או אחר צצה לה הסופיות.

פורסם

אף אחד לא מתעב אותו. פשוט מנסים להבין מה הend game שלו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה יש להבין, הרי בצד האפשרות הפחות סבירה שהוא גוייס נניח ע"י המתחרים מבוואריה או יפן בכדי להשחיר את פני היצרן הזה, או שזו דרכו המיוחדת והמרתקת לזכות לפיצוי על ילדות עצובה או משהו כזה, קיימת האפשרות המאוד הגיונית שהאוטו עושה לו להבנתו בעיות והוא רוצה אחר. השאלה אם זו הדרך, או אם בכלל מגיע לו, היא שאלה נכבדה אין ספק אבל ה end game, כהגדרתך ברור למדי.

פורסם
כבעלים של מרצדס ML350 ו S550 וויטו.

אני חייב לציין שהאנשים האלה פשוט שקרנים! על פי מדיניות מרצדס אם לא נמצאה התקלה ברכב כל עוד הוא באחריות, אתה מקבל רכב חדש!

יש לי חבר שהרכב שלו פשוט נשרף הבעיה נמצאה וקיבל רכב חדש ! ודוד שיש לו רכב נכים מרצדס שהיה לו בעיה ברכב שחזרה על עצמה אז קיבל רכב חדש!

אם היבואן פוגע בשם מרצדס ניתן לעקוף אותו ולפנות ישירות לגרמניה ותאמינו לי הם נותנים בראש ליבואן.

אלה אנשים שרוצים להחפיש את שם מרצדס בלי סיבה.

אני אגיד את זה בצורה ישירה, מה שרשמת פשוט לא נשמע אמין.

מה הסיבה שבן אדם שהשקיע 1 מ' ש"ח יעמיד את הרכב ויפוצץ אותו בשלטים ? ? אולי הוא לא אהב את המרקם של מושבי העור ?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

גם הרכבים היפנים לא חפים מבעיות . (ראה טויוטה , הונדה )

רכבים גרמניים וצרפתים עמוסים ברכיבים אלקטרונים ובשיכלולים ,שהיפניות לא שמעו אליהם וזה גורם לפעמים לתקלות.

• תוכן חדש...