Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מסכים איתי שתודעת השרות בארץ גרועה ? ולא רק ברכבים

לא מסכים איתך.

לקוח שבא כמו בן אדם, מבקש דברים סבירים ובגובה העיניים - מקבל לפי נסיוני שירות טוב.

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש לא מסכים עם המילה המודגשת בהקשר לתוכן המשך המשפט.

זה שהיבואן צריך לעשות השתדלות אמיתית כדי שהלקוח יהיה מרוצה- מסכים.

לעשות הכל? ממש לא.

לפעמים לאנשים עם יותר מדי כסף בכיסים יש דרישות מגוכחות שלא עומדות בשום מבחן של הגיון והכי קל להעמיד מרצדס של מליון שקל עם שלטים ״סוחטים״, הרי זה לא שבעל הרכב הולך להתנייד בתקופה הזאת באוטובוסים, הוא כנראה יעשה זאת בג׳יפ של אישתו (מוכן לחתוך את ה-ז׳ פעם שניה אם אישתו לא נוהגת בג׳יפ, לא אופתע אם מתוצרת לקסוס או מרצדס).

חוזר ואומר, התמונות האלה לא מלמדות כלום.

בלי קשר למקרה.

אני מצפה שיבואן יעשה הכל ובמידה שהלקוח לא מרוצה ומפיץ שקרים, אני עדיין מצפה שהוא יעשה הכל, גם אם זה אומר שיתבע את השקרן בבית משפט.

אם הוא מתלונן דרישה מגוחת ועל זה הוא אומר שהיבואן שקרן ונוכל, אני מאמין שכל שופט בישראל יבעט בלקוח מכל המדרגות ויחייב אותו על בזבוז הזמן של היבואן.

פורסם

פסיקת ההוצאות בארץ מגוכחת, כפי הנראה לא היית בבית משפט מזמן, אם בכלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לצערנו לקוח שבא ומסביר בגובה העיניים בדרך כלל לא מקבל כלום

עובדה למשל בתחום הרכב רק אחרי התערבותו של הייצרן הכל נפתר וכולם מרוצים

חסר באינטרנט מקרים שהגיעו לעיתון על לקוחה שרכשה אם זיכרוני אינו בוגד בי רנו קליאו ואחרי תום האחריות הלך הגיר וקרסו סירב להכיר

רק אחרי שהלקוחה פנת לייצרן וסיפרה את הסיפור שאומנם פגה האחריות אבל הרכב עבר 50000 ק"מ הייצרן הורה ליבואן להרכיב גיר חדש

למה הלקוחה היתה צריכה לפנות לייצרן אחרי טירטורים חוזרים ונשנים עם היבואן ?

אם היבואן היה במקום להתנער מהלקוחה פונה לייצרן כולם היו מרוצים

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

רונן שחפ

הישראלים הם גם לי פראיירים. לא חסר מקרים של ניסיון "לדפוק" את בעל העסק בצורה זו או אחרת.

יבואן הוא סך הכל יבואן, אין לי סמכות לקבוע אם ניתן או לא ניתן לתקן במסגרת אחראיות אחרי שהאחראיות פגה. בסופו של דבר זה עסק שהמטרה שלו היא למקסם רווחים והוא מקבל הנחיות מהיצרן.

אז לא, השירות בארץ הוא חרא לא בגלל שזה ככה, אלה גם בעזרת התרומה של "הישראלי המכוער" ששילם 50 שקל לבית קולנוע וחושב שהוא קנה אל מכונת הפופקורן, את הקופאית ואת אולם ההקרנה יחד עם כל הצופים.

למען הסר ספק: אין לי שום קשר לסוכנות זו אחרת, אני לא עובד ולא מקבל משכורת משום סוכנות רכב זו או אחרת.

פורסם

הדוגמא שנתתי לך אם היבואן חשב שלא מגיע ללקוחה גיר חדש כי נגמרה תקופת האחריות (צודק לא ?)

אם הוא היה שולח מייל לייצרן ומגולל את הסיפור הכל היה נגמר אחרת

הלקוחה היתה מרוצה מהיבואן וסביר להניח שהיתה רוכשת שוב רכב מאותו מותג וגם מספרת הלאה

היבואן היה יוצא גדול בעיני הלקוחה והייצרן

וכולם היו מרוצים

ומה היה לנו אחרי טירטורים חוזרים ונשנים של הלקוחה עם היבואן ואחרי שהלקוחה מאסה כתבה מיכתב לייצרן וגוללה את הסיפור

הייצרן כתב ליבואן להחליף ללקוחה גיר חדש ללא עלות

פורסם

לא מזמן היה כאן יוזר שתלונן על יבואן ולאחר מסכת ארוכה היבואן הלך לקראתו וספג החלפת חלק יקר מאד. לאחר מכן אותו יוזר המשיך בדבריו כנגד אותו יבואן. לא הכל שחור ולבן. יכול להיות שבמקרה זה היבואן התרשל, יכול להיות שהרכב לימון, ויכול להיות שהבעלים אבו-עלי. מתמונות הרכב והשלטים (100K ש"ח? באמת? my ass) אי אפשר לדעת כלום חוץ מזה שהבעלים קנה S-קלאס והוא מבואס תחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בארה"ב יש מה שנקרא LEMON LAW, לכל יצרן יש נפילות ובמיוחד במכוניות עתירות טכנולוגיה.

הניסיון האישי שלי עם יבואנים בארץ היא גישה מאוד חאפרית.

זה לא שבארה"ב אין תקלות, יש, אבל גם יש מודעות, חבר לא מזמן תבע את פורד על מכונית לימון שהוא רכש לאשתו, פורד אדג' מאובזר למשעי שהיה עושה בעיות, מזגן שחדל לעבוד, אי רצון להניע וכל ביקור במוסך נגמבר בחזרה למוסך, הוא שכר רכב (שברולט טראוורס) פורד החזירו לו את הכסף כולל פיצוי כספי על הרכב המושכר ועוגמת הנפש, תהליך שלקח ארבעה חודשים.

לפני מספר שנים הייתה לי בעיה עם X5 חדש, הרכב פשוט כבה וסירב להניע, באמצע הלילה, פחות מ1000 ק"מ על השעון.

הם שלחו גרר תוך שעתיים, זה ממש באסה עם רכב חדש ויקר, מכרתי אותו שלושה ימים אחרי שהוא יצא מהמוסך.

ברמת העקרון זאת טעות של היבואן במקרה הזה, אני לא כועס על הלקוח ולא מאשים אותו בכלום, רוב הסיכויים שזאת אינה המרצדס הראשונה שלו אבל למה שזאת תהיה האחרונה? זה נזק תדמיתי ועם כמות הרווח של היבואנים בארץ זה לא אמור להגיע למצב שבן אדם מתבאס עד כדי כך.

למען הסר ספק, אין לי שום דבר נגד מרצדס, ברשותי S500 וE350.

haters will hate

פורסם

קשה לי לומר שאני מופתע.

על פניו משתמע מדברי בעל הרכב וכן מתגובת כלמוביל שדווקא היבואן מתנהל בצורה ראוייה והציע לטפל בתקלה כולל עירוב היצרן אך הלקוח משום מה מסרב למהלך.

ההתחייבות השלקוח מבקש נראית לי מיותרת בשלב זה, תן ליבואן לטפל לך ברכב תוך עירוב היצרן, היה והתקלה לא נפתרה תיהיה לך לגיטמציה לדרוש כספך חזרה (או החלפת הרכב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

הרכב כבר היה במוסך סידרו את התקלה לפי הכתבה והתקלה חזרה

היבואן רוצה לשלוח את החלקים הפגומים לייצרן לגיטימי

הלקוח הסכים ודרש שאם התקלה לא תתוקן או שתחליפו לי רכב או שתחזירו לי את הכסף

זהו רכב שהלקוח קנה במיליון ש"ח אתה יודע איזה נזק תדמיתי זה יעשה למותג אחרי שהרכב ינדוד בכל הארץ ?

אתה היית מוכן שהרכב שלך יכנס וייצא מהמוסך כמה וכמה פעמים ?

אחרי הכתבה בצינור לילה בטוח שהמנכ"ל יפגש איתו והמקרה יפתר

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

מה הבעיה בשירות היבואן?

ניסה לפתור את התקלה נקודתית, כשהסתבר שהתקלה לא נפתרה היבואן הציע לערב בהליך התיקון את היצרן על מנת לפתור התקלה במלואה בו זמנית שהוא מספק ללקוח רכב חילופי (אלה דברים שהלקוח אמר בעצמו).

נראה לי שירות הוגן לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...