Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רונן שחפ, אני מניח שאתה כותב את הדברים הללו לאחר שלמדת את פרטי המקרה על בוריים ונוכחת לדעת מעבר לכל ספק סביר שליבואן מרצדס בישראל אין שום תודעת שירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא צריך הרבה לדעת על המקרה הלקוח קנה מותג של חברת מרצדס והשקיע ממיטב כספו לא זול אני מבטיח לך

והלקוח מגיע למצב שאחרי 3 חודשים הוא מזמין שלטים כנגד המותג מעמיד את הרכב מפסיד זמן ןמפסיד כסף זה אומר דרשני גדול מאוד ליבואן

דרך אגב זה לא המקרה הראשון יש נהג מונית בת"א שמטפל במוסך המרכזי שעשה הפגנה מול המוסך וגם הלך איתם למישפטים וזכה הכתבה נקראת "הטראבל מייקל של מרצדס" אתה מוזמן לקרוא

זה לא רק מרצדס גם בפולסוואגן הבחור עם פסאט חדשה אחרי 3000 ק"מ התחילו בעיות שלא נגמרו

הלך גיר הרכב נתקע כמה פעמים בדרך ועוד תקלות

הלקוח עשה לפולסוואגן תרגיל העמיד את הרכב ליד הסוכנות בת"א והציע אותה למכירה פומבית

פולסווגאן ראו נבהלו לקחו מימנו את הרכב בחזרה ונתנו לא רכב חדש כולל פיצוי

למה צריכים להגיע למצב הזה ?

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

כמה קשה בשביל מולטימיליונר להשבית מכונית של מיליון ש"ח? כמה כבר עולים השלטים האלו?

למעשה קשה יותר לשכיר עם שכר ממוצע שהמוסך התעמר בו להשבית את המאזדה מודל 2008 שלו.

תזכור את מה שאיינשטיין אמר.

פורסם
לא צריך הרבה לדעת על המקרה הלקוח קנה מותג של חברת מרצדס והשקיע ממיטב כספו לא זול אני מבטיח לך

והלקוח מגיע למצב שאחרי 3 חודשים הוא מזמין שלטים כנגד המותג מעמיד את הרכב מפסיד זמן ןמפסיד כסף זה אומר דרשני גדול מאוד ליבואן

לא דרשני ולא נעליים - אם ידועות לך העובדות אז אתה מתבקש לציינן בפנינו, ואם לא - תפסיק לבלבל לנו את המוח עם ביטויים מפוצצחפ כמו "דרשני גדול מאוד ליבואן". עם כמה שהיבואנים יכולים להיות לפעמים כולירות, עדיין הלקוח הישראלי עוד יכול ללמד אותם כמה שיעורים בנוכלות ובפרסום מגמתי.

אני מאמין רק למה שאני רואה, ועד שאינני רואה עובדות אינני קונה את גירסתו של אף צד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)
כמה קשה בשביל מולטימיליונר להשבית מכונית של מיליון ש"ח? כמה כבר עולים השלטים האלו?

למעשה קשה יותר לשכיר עם שכר ממוצע להשבית את המאזדה מודל 2008 שלו.

תזכור את מה שאיינשטיין אמר.

נראה אותך קונה רכב מאזדה חדשה נתקע איתה אחרי 3 חודשים איך אתה ההית מתנהג ?

איך אתה רוצה שהלקוח יתנהג עם רכב שעולה מיליון שקל ?

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

אני חושב שבן אדם שיש לו יותר ממיליון שקל לרכב ,יודע לספור כסף ולא לבזבז זמן, אחרת הוא היה עם מזדה 3 2008.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

צריכים לתת לו שירות דחוף לפני שזה יגיע לגרמניה ולכל מיני מיילים אדומים של אתרי החדשות, אני לא מבין את השיקול של כלמוביל.

מצד שני אם זה התנכלות מבעלי אינטרס אז שיתבעו מהעירייה\משטרה\גורם אחר להזיז את הרכב.

פורסם

את הבחור עם הפורשה מישהו זוכר?

מיררו לו את החיים במשך כמה חודשים טובים עד שזה הפך לסנסציה באינטרנטים, וזה בארה"ב, איפה שיודעים איך לשרת לקוח.

מה גורם לכם לחשוב שמישהו בארץ יחליף לו רכב לפני שזה יגיע לבית משפט?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני חושב שבן אדם שיש לו יותר ממיליון שקל לרכב ,יודע לספור כסף ולא לבזבז זמן, אחרת הוא היה עם מזדה 3 2008.

מה זה משנה לך כמה כסף יש לו?

לדעתי האישית, אם הוא הוציא סכום כזה על S-Class אז אני מניח שהוא יודע לעשות כסף אך (כרוב האנשים עם הרבה כסף) הוא לא ממש אוהב להפסיד כסף. כל חודש שהרכב אינו שמיש לו עולה לו לפחות 15 אש"ח (ירידת ערך+ביטוח) וזאת לפני העלויות המוספות של רכב חלופי.

ד"א, בארה"ב תוקנו ללא תשלום מנועי ML272 של מרצדס (ה V6 בנפח 3.5 ליטר) משנתונים 2006-8 עם 100K ק"מ גם לאחר תום תקופת האחריות עקב תקלת תיכנון, הנציגים/מרצדס העולמית לקחו אחריות כדי לשמור על שם המותג. (ראה מה התדמית שנוצרה לרכבי VAG בפורום בגלל התנהגות היבואן)

פורסם

אני לא התפלא שכל הבעיות שסובבות את הרכב, הן בגלל המתקין החאפר שהתקין את הקודן(:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לא ברורה לי מטרת השירשור,

ללמד שגם למרצדס יכולים להיות לקוחות לא מרוצים?

ללמד שגם לכלמוביל יכולים להיות לקוחות לא מרוצים?

ללמד שגם בב"ש יכולים להיות לקוחות לא מרוצים?

מבלי לפגוע, ללא אינפורמציה אמינה אודות מהות התקלה\ות והסיבה לכך שאותו לקוח ממורמר זה התר'ד אחד היותר מיותרים שנפתחו כאן לאחרונה, יש בו "מידע" שלא ניתן להסיק ממנו דבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...