Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלים לא מרוצים של מרצדס s class

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עושה לי רושם שאתה מגן על הייצרן .

הרכב היה במוסך פעמיים פעם אחת גילו שריטה מיקרוסקופית על הצלחות ותיקנו.

ובפעם השנייה שזה קרה לא ידעו איך ליפתור את הבעייה ורצו לערב את הייצרן לגיטימי .

וגם לגיטימי מהלקוח שהיבואן בארץ יתחייב שאם לא תיפתר הבעייה אצל הייצרן הלקוח לא רוצה את הרכב הנ"ל.

מתסכל לדעת שקנית רכב חדש ולא משנה הסכום, ואתה לא יכול להנות מהרכב.

מה ההית עושה במקום הלקוח נותן ליבואן עוד צ"נסים?

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
  • תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא שופט את הסיטואציה מנקודת מבט אובייקטיבית, בניגוד לכמה אנשים פה שהולכים ראש בקיר נגד כלמוביל ולא משנה כמה עובדות בשטח נגד בעל הS.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני יודע דבר אחד אם אני ההיתי קונה רכב חדש ולא משנה בכמה כסף ,והרכב היה כמה פעמים במוסך והתקלה לא הייתה מסודרת.

ההיתי דורש מהיבואן להחליף לי את הרכב.

מה אתה ההית עושה ?

פורסם

[...]

מתסכל לדעת שקנית רכב חדש ולא משנה הסכום, ואתה לא יכול להנות מהרכב.

מה ההית עושה במקום הלקוח נותן ליבואן עוד צ"נסים?

יש לך טביעת עין חדה! - מין המפורסמות בפורום שעידן מחזיק חבילת מניות כבדה של דיימלר-בנץ ולמעשה הוא בעל עניין בקונצרן... :evil:

חבר, אתה מכיר את ההרגשה שפגשת בכוסית על - אחת כזו שגורמת לך לגלי חום כל הלילה - שאחרי חיזור ממושך והשקעת אנרגיה לא מבוטלת מגיע הרגע הגדול ואתה נותן בראש - ואז, מה זה? התחושה פחות טובה מ"הסטנדרטית" שהיית אתה ובכלל אתה יוצא בתחושה של "זה הכול?"...

יש לי הרגשה שהקבלן שם מיליון ₪ ובתמורה קיבל את "הזה הכול?" המבאס - לא נותר לו אלא לנסות לקבל בחזרה את כספו בתירוץ כזה או אחר.

פורסם (נערך)
אני יודע דבר אחד אם אני ההיתי קונה רכב חדש ולא משנה בכמה כסף ,והרכב היה כמה פעמים במוסך והתקלה לא הייתה מסודרת.

ההיתי דורש מהיבואן להחליף לי את הרכב.

מה אתה ההית עושה ?

אתה יכול לדרוש עד כסלמבר, כל עוד אין בארץ חוק שמקביל ל lemon law אתה תקבל יוק. (גורנישט)

כמות הרכבים שהוחלפו בצורה שאתה רוצה מאז הפסקת החרם הערבי אפשר לספור בשתי ידיים.

למה? כי רוב האנשים יודעים להבדיל בין דרישה סבירה לחלומות בהקיציס.

ומה שאבו אלי מבאר שבע דורש זה ממש לא סביר, בהתחשב בזה שלא נותן ליבואן/יצרן הזדמנות לתקן.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

לפי דברכם הלקוח ימשיך והתנייד ברכב חילופי ,וכל שבוע יטורטר בטלפון מהיבואן שהרכב "מוכן" .

ממש כל הכבוד ליבואן .

פורסם

אז על בסיס ניסיון אחד של היבואן לסדר את הבעיה אתה מנבא שהם ייכשלו בכל ניסיון נוסף, אפילו אחרי שיבקשו את עזרת היצרן?

כל הכבוד לדני רופ

פורסם

אם בספקולציות עסקינן - מה צריך לעשות לקוח אחרי מסע ההכפשה במידה והתקלה תטופל?

האם יתנצל בפומבי? בעיתונות? יפרוס שלטים שמהללים את רכבי היצרן הבווארי מול כל סוכנות? ישלח זר פרחים ושוקולד הביתה לכל עובד כלמוביל?

פורסם
לא ניסיון אחד שני ניסיונות.

אשאל אותך שאלה אם התקלה חוזרת שוב אחרי שהייצרן תיקן, מה צריך לעשות הלקוח ?

לנהל מו"מ לפיצוי ו/או ביטול העסקה והשבת הרכב, או לתבוע אם לא יצליח. זה, כמובן, אם הוא רוצה תכל'ס. מי ששם שלטים וכו' לא רוצה לפתור בעיה, הוא רוצה צומי. מי שמצדד בו סתם אוהב לראות דם ולא באמת מבין על מה מדובר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לעניות דעתי, מדובר בבריון/ערס/נובוריש.

טוב יעשו כלמוביל, אם יתעלמו מהפרובוקציה הזו, ברם.

מרבית הסיכויים, שהוא יקבל את מבוקשו, היות ובמדינה הזו.

רק אנשים כוחניים, משיגים את מבוקשם.

פורסם (נערך)
אם בספקולציות עסקינן - מה צריך לעשות לקוח אחרי מסע ההכפשה במידה והתקלה תטופל?

האם יתנצל בפומבי? בעיתונות? יפרוס שלטים שמהללים את רכבי היצרן הבווארי מול כל סוכנות? ישלח זר פרחים ושוקולד הביתה לכל עובד כלמוביל?

אתה רציני ?

אולי הלקוח צריך להודות ליבואן שהסכימו למכור ללקוח מרצדס ?

מי שצריך להיתנצל זה היבואן כלפי הלקוח שאחרי שהרכב היה פעמים במוסך ולא סודר ,ופעם שלישית אצל היצרן הרכב סודר (נקווה).

היבואן חייב לתת שרות ללקוח אם היבואן לא מצליח לטפל בתקלה שחוזרת שוב ושוב הוא צריך להתנצל כלפי הלקוח ולקחת את הרכב חזרה.

פורסם
אף אחד עוד לא ענה מה אתם ההיתם עושים אם המכונית החדשה שרכשתם זה עתה היתה נמצאת במוסך פעמיים על אותה תקלה ולא היו מצליחים לפתור אותה ?

שולחים מטעני נפץ לבתים של קודקודי היבואן, מז'תומרת?!

אני מתנצל אם פספסתי פה משהו בשרשור הזה, אך אלא אם כן יש לך קשר לאותו לקוח "מסכן" ואז גילוי נאות לא יזיק פה - ככה שנדע מול מי אנחנו עומדים, מאין לך בכלל לדעת מה מתרחש שם?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...