Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי, אתה ממליץ לו לקנות את שני המגדשים, להתקין, לבצע מדידת דינו לכל אחד מהם ולהשאיר את הטוב יותר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם יש כסף אז למה לא? :lol:

שיבצע בדיקה בסטאפ קיים כי להוציא יותר מ180 , אם VL36 וקופסה חיצונית, זה דיי אופטימי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ערב טוב חברים, ידוע למישהו על קיט טורבו, עבור מנוע אטמוספרי. ראיתי בחול שזה אפשרי. הכיצד?( הכוונה למנוע עם קרבורטור)

עריכה אחרונה על ידי מיכאל לאוה
פורסם
חזי היקר, תבצע מדידה בדיינו בלי להסתמך על מידע שקרי ואופטימי.

אני בספק אם הנתונים של SCARA73 הם שקריים. זאת לא סדנא מוכרת לכם, אבל זאת סדנא מאוד מוכרת באירופה לבעלי אבארת'ם / אלפות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם לי הייתה מיטו 155 וכן גם אני רציתי להגיע איתה לאיזור ה-240 כ"ס אך בסוף ויתרתי מעצם זה שפשוט בארצנו הכל פי 2 יותר יקר לאיטלקיות. (לבסוף מכרתי ורכשתי ואגית......)

לעניין, אתה יכול לסמוך על SCARA73, גם מניסיון שלי וגם משל עוד אנשים, הנתונים שלהם לא שקריים.

אני נסעתי על המיטו עם תוכנה של אפסולוט, אין ספק שזה לא מה שאתה מחפש זאת תוכנה אגרסיבית שנותנת בום, יותר מתאים לקו ישר ולא לנהיגה טכנית.

אבל התוכנה ביחד עם קיט יניקה מהטמבון ייעודי למיטו 155 שהזמנתי מחו"ל והתקנתי, הביאו אותי לאיזור ה-190 כ"ס.

הרכב נסע ממש טוב, לא מעט אנשים התרשמו לטובה מאיך שהרכב נוסע ומגיב.

המלצה שלי אליך זה קודם כל גם לדאוג לקיט יניקה, שאתה יכול להזמין אם אני לא טועה מ-SCARA73, אני אישית הזמנתי ממישהו אחר.

בקשר לטורבו, בואגיות לפחות טורבו הייברידי נחשב טורבו חזק יותר אך בדרך כלל סיני והרבה פחות אמין ולכן בדרך כלל מי ששם הייבריד זה מישהו שחוסך בכסף, כמו לנסוע עם טורבו גדול על מנוע סגור כי אתה חוסך בטלטלים או משהו דומה עד שיום אחד משהו נשבר מהחסכנות.

אני לא יודע כמה זה תקף לגבי איטלקיות, אבל הייבריד זה הייבריד, קח בחשבון ותבדוק את זה.

פורסם

היי חברה מתפרץ לשרשור שאלה:

האים לגולייטה 1.4 170 כ"ס יש את אותו המגדש טורבו כמו באבארט 500 או יותר גדול

או לאיזה דגמים במנועי 1.4 של פיאט אלפה יש מגדשים יותר גדולים ???

פורסם

יש לך נציגות של אי טיונרס למה שלא תיגש אליו לייעוץ?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...