Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לגבי קניה של רכב פעם ראשוני

התקציב עומד על עד 55K

זוג צעיר,עיקר השימוש ברכב נסיעה מחולון לפתח תקווה כ 32 ק"מ סה"כ ביום

אנחנו רוצים רכב סופר מיני,ולא מיני מסיבה שאולי עוד שנה שנתיים המשפחה תתרחב

ואני לא רואה סיבה להחליף רכב כל כך מהר.

יונדאי I20 ,פורד פיאסטה ,סוזוקי סוויפט, ופתוחים להצעות.

מה שחשוב לנו ברכב שיהיה חסכוני בדלק,ושכמה שפחות יראה מוסך.

עיקר העניין פה הוא חיסכון.

בנוסף מתלבטים אם לקנות דרך אדם פרטי ממודעות באינטרנט,או בחברות הליסינג

בהם אנחנו זכאים להנחות בהצדעה.

אשמח לעזרתכם

תודה.

פורסם

אתם מחפשים רק אוטומט או ידני גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מתמקד ביונדאי ובפורד,כיוון שרשמתם שהמשפחה תתרחב,יש להם תא מטען גדול משל סוזוקי,הייתי נותן מבט גם בקליאו 3,פעם אחרונה שבדקתי יש רכבים עם נסועה לא גדולה במחירים טובים.

לליסינג יתרון בדמות מבחר גדול באותו מקום,אחריות,ותנאי מימון,אבל הנסועה לרוב גדולה.

תבדקו מה יש ביד2 לעומת הליסינג,אולי תמצאו מציאה מאדם פרטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה בקליאו זה מנוע 1.6 לא חסכוני בשילוב עם גיר אוטומטי לא אהוד במיוחד בפורום DP0/AL4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפיאסטה ויונדאי מנועי 1.4 עם גיר אוטומטי פלנטרי כך שהם לא יהיו יותר חסכונים.

פורסם

אם גיר רובוטי בא בחשבון, הייתי בודקת גם את הפונטו איבו.

הבגאז' קצת יותר קטן מהיונדאי (275 ל') אבל הרכב מרווח בצורה מפתיעה גם במושב האחורי. בנוסף הוא גם בטיחותי (7 כ"א גם בדגם הבסיסי), מאובזר ונוח.

בתקציב שלכם אפשר לבדוק שנתונים 2010-2011 מידיים פרטיות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

נניח שאנחנו מניחים את הi20 ואת הפיאסטה אחד מול השני מה עדיף?מבחינת דלק אני בין שלא יהיו יותר מדי הבדלים,אבל מבחינת מכירת רכב בעתיד,פחות תקלות,וכו מה עדיף?מה יותר אמין

תודה

פורסם

שניהם אמינים,ככה שזה יותר למה אתם מתחברים.

• תוכן חדש...