Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רוצה למכור. תעזבו אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה - אני ממליץ להמציא/להוציא טופס של "נסיעת מבחן לפני קנייה" ולהחתים את הקונה הפוטנציאלי... :wink:

אין ספק שקיום נסיעת מבחן (מוצלחת) לקונה הפוטנציאלי, תקדם בהרבה את יכולת המכירה של רכב שאתה רוצה למכור.

אם ניתן חוקית וביטוחית לאפשר נהיגת מבחן לקונה - אני מאמין שהרוב בסופו של דבר היו מאפשרים זאת, על אף הסיכון שתארתם לקיום תאונה חו"ח.

מאידך - אם הביטוח אינו מכסה כל נהג - ברור שהוא בבעייה במידה ורוצה לתת למישהו אחר לנהוג.

איני יודע איך הייתי מתנהג.

אני כן יודע שהמוכר כן איפשר לי בזמנו לנהוג ברכב (לפני הקנייה) ויש לזה חלק דיי משמעותי בזה שהרכב נרכש לבסוף.

alfa 156 2.5.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר כל שטיפה משאירים לי פתק אם אני מוכר את הרכב :) רואה את זה בתור מחמאה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

במידה והיו מציקים לי בשאלות קנייה על בסיס יומי, הייתי מוכר את המכונית וממשיך הלאה.

זה לא שאין לי מכוניות סקסיות במחשבות, אבל בסופו של יום, מאוד הייתי רוצה מאזדה 3. אני לא אוהב למשוך תשומת לב והתעניינות מאף אחד.

פורסם

לא חייבים לקנות רכב ספורטיבי עם צבע בוהק והרבה בלינג בלינג, אפשר למקד את החיפוש ברכב בצבע שאינו מושך תשומת לב מיוחדת (מהמשטרה ומאזרחים לא תמימים), קח את רוב הרכבים הספורטיביים בצבע כסף, לבן, כחול כהה, שחור והם יראו די אנונימיים.

שים אותם בצבע צהוב בוהק, אדום, כחול בהיר וכו' והם יהיו הראשונים שהממל"ז מתאפס עליהם, כנ"ל אותם אזרחים לא תמימים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שוב תודה לכל המגיבים.

לא רציתי להיות קשה, רק ניסיתי להבהיר ש60000 ש"ח שמתנדפים מהר אינם מהווים תחליף לא לכספים ושעות העבודה שהשקעתי ברכב, לא לזכרונות ממנו, ולא לחווית הנסיעה בו.

לא יודע מאיפה נכנס כל הדיון על האם לתת לקונים לנהוג ברכב. זה באמת לא רלוונטי כי אני לא מוכר :-D. אני דווקא כן מאפשר לפעמים למכרים לנהוג ברכב, רק בנוכחותי כמובן.

גם הדיון לגבי סוג הרכב ולמה אני לא רוצה למכור לא ממש העיקר. העניין הוא רמת ההטרדה וחרדה מסויימת לביטחון, הן האישי וגם שלא ייגנב הרכב.

אני רואה רק שני דרכי פעולה אפשריות:

1. להמשיך להשתמש ברכב יומיום ולהתמודד עם ההצקות האלו. בנתיים אני ממשיך כך.

2. לאחסן את הרכב במקום נסתר ולרכוש רכב נוסף לשימוש יומיומי. אמנם זה לא למכור אבל זה חצי להרוג את הרכב. נהנים ממנו כשהוא בשימוש, ודווקא כשזה כל יום ולא פעם בכמה זמן באיזה טיול מיוחד. מעבר לכך, הרכב "תפור לפי מידה", כל רכיב בו בחרתי לפי טעמי, הבאתי בעצמי מחו"ל והרכבתי במו ידי. לכן אין שום רכב אחר שמהנה אותי לנהוג ברמה כזאת.

אני חושש,שיום אחד, תוך מספר שנים, אצטרך להפעיל את אופציה 2.

לגבי הפחחות, קיבלתי הצעת מחיר לצבע ופחחות כללית ב6500 ש"ח לפני מע"מ, והסיבה העיקרית שאני לא עושה את זה כרגע היא שהרכב יהיה עוד יותר בולט ממה שהוא עכשיו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לא חייבים לקנות רכב ספורטיבי עם צבע בוהק והרבה בלינג בלינג, אפשר למקד את החיפוש ברכב בצבע שאינו מושך תשומת לב מיוחדת (מהמשטרה ומאזרחים לא תמימים), קח את רוב הרכבים הספורטיביים בצבע כסף, לבן, כחול כהה, שחור והם יראו די אנונימיים.

שים אותם בצבע צהוב בוהק, אדום, כחול בהיר וכו' והם יהיו הראשונים שהממל"ז מתאפס עליהם, כנ"ל אותם אזרחים לא תמימים.

אני עדיין מחזיק בדעתי, אבל עדיין מסכים איתך:).

פורסם

וואו רכב מדהים ושמור , מוכר ? (:

ועכשיו ברצינות , עדיף לא להתעסק איתם יותר מדי פשוט תגיד שלא מעוניין ותמשיך הלאה תיקח את זה כמחמאה

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

הצחקת אותי בטירוף. ואני חשבתי שמדובר פה על איזה מרצדס sls או משהו בסגנון..

אבל אני מכיר את ההרגשה ועוד איך.. מדי פעם מציעים לי למכור אבל תמיד נאלץ לסרב באדיבות.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תגיד משטרה עוצרים אותך מדי פעם לביקורות עם רכב כזה??

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

רגע, אז איפה אתה גר, עמוס?

:lol:

עידן, גם אני רוצה לקבל יותר ממה שדרשתי מלכתחילה:shock:. איך זה יצא ככה?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

עידן, גם אני רוצה לקבל יותר ממה שדרשתי מלכתחילה:shock:. איך זה יצא ככה?

אחד העובדים שלי פרסם עבורי את הרכב באתר יד 2 סיני עם מחיר מבוקש 70k.

מאחר ולא היה לי זמן להתעסק עם המכירה ונאלצתי לשלם על חנייה נוספת לרכב הזה (כי כבר קניתי את ה״חדשה״) אמרתי לעובד שלי לערוך את ההודעה ולשים תג מחיר 65k.

עוברות כמה שעות ואותו בחור (שקנה את הרכב) יצר קשר, חברה שלו דיברה איתי וקבענו לאותו ערב.

אחרי שהם סיימו להדליק את עצמם על הרכב שאלו מחיר (הכל מתנהל בשפת הסימנים, הם לא מבינים מילה באנגלית), תיקתקתי 65k במחשבון בנייד, הם ביקשו שאוריד אז תיקתקתי 63k.

הם בתגובה תיקתקו לי 66k, עשר שניות לוקח עד שאני מבין שהם לא ראו שהמחיר התעדכן והם מכירים רק 70k....

אמרתי להם שניה, אני אתייעץ עם אישתי, עשיתי שיחת טלפון לעובד שלי שהתנצל על כך שלא הספיק לערוך את ההודעה, אמרתי לו שטויות, תשאיר אותה ככה :lol:

חזרתי אליהם, תיקתקתי 70k.....סימנו לי עם היד להוריד קצת, תיקתקתי 68k והושטתי יש, לחצו אותה.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הזכרת לי נשכחות: בזמנו היתה ברשותי סיאט איביזה 1994, שזה הדגם "הגרמני" הראשון של האיביזה. רכשתי את הרכב בשנת 1997, ובערך פעם בשבוע היו שואלים אותי בצמתים ובתחנות דלק אם אני רוצה למכור. קיבלתי זאת כמחמאה לרכב. יש לך רכב יפה, ואם אתה לא מעוניין למכור אך רוצה להיפטר ממטרידנים, תנקוב במחיר הזוי.

• תוכן חדש...