Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רוצה למכור. תעזבו אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אעלה על דעתי לתת למישהו אחר לנהוג על הרכב, אלא אם מדובר במוסך בדיקו. הסיבה פשוטה: הביטוח שלי הוא לנהגים נקובים. הקונה פוטנציאלי אינו ביניהם.

מכל מקום - הרכב האחרון שמכרתי הודגם על ידי (עם הקונה והמכונאי שלו ברכב), זה שלפניו נמכר אפילו בלי להניע אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מוזר, אני לא יכול להעלות על הדעת לקנות רכב מבלי לנהוג עליו קודם.

הבעיה עם כל מיני נהגי מבחן, שהם סתם רוצים להתרשם על הרכב כדי להגיד לחברים: "נהגתי ברכב מיוחד". רוב מבלבלי מוח האלו לא באמת רוצים לקנות, סתם עושים את עצמם מתעניינים.

מישהו פעם הציע לי שתמורת 300ש"ח אני אתן לו רכב לשעה והוא ינהג בו. אני הצעתי לו טרמפ בבגז'. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מספיק קונה רציני אחד בשביל לסגור עסקה, ואם הברחת את האחד הזה אתה בבעיה.

כשחיפשתי מאזדה היו כאלה שלא הסכימו לתת לי לנהוג ברכב, להם אמרתי יפה תודה ולהתראות, בסוף קניתי מבחור שלא הייתה לו בעיה שאני אבדוק, אנהג ואקח לבדיקה במקום שאני רוצה. ככה סוגרים עסקה.

גמישות זה שם המשחק.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
נשמע כאילו אתה מתאר מצב כזה כלא הגיוני או מנותק מהמציאות.

ב60000 ש"ח אני לא מוכר

וואו אתם קשים...

התכוונתי שלכל אחד ששואל אותו אם הוא מוכר, שייתן מחיר גבוה, מחיר מהסרטים, שאין מצב שהבחור באמת יגיד "יאללה, הולך".

אז לא 60 אלף, אז שיגיד 120 אלף. בדיוק כמו הדוגמא בלינק שצירפתי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני שרק פעם אחת שאלו אותי אם אני רוצה למכור [והאמת שלא מזמן שמו לי פתק, אבל אני לא מתייחס לזה]. בחור ברמזור שאל אותי. אמרתי לו בכנות: "אחי, כולה מאזדה 3 אקטיב, כל רכב שני כזה. תפתח יד 2 תראה 500 כאלו". אמר לי "צודק כפרה" ונסע.

some weird-ass shit

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

:-Pכמה פעמים עצרו אתי ואת אמא שלי ושאלו אם אחנו מוכרים את הטויוטה קורולה שנת 99 למרות שזה לא בתכנון כרגע, מלאת שיפצורים שלי וצבע מקולף, מי אמר שטויוטה לא שווה?קנית טויוטה קנית קונים !! :)

כל הסיפורים האלו על לעקוב אחרי בנאדם בשביל הרכב שלו נשמע לי הזוי\מפחיד. מצד שני, אם יעצרו אותי ביום 50 אנשים ישאלו אם אני מוכר למרות שאין שלט ולא רוצה וזה יהיה בנועם, אני ארגיש גאווה, גם אם אני נוהג על אופניים חשמליות. תחשוב על זה ככה, מעריכים את הרכב.

פורסם
קצת לא קשור לנושא אבל בהקשר של edan82,

בחיים לא הייתי קונה רכב מבלי לנהוג עליו קודם, תגובה של רק אני נוהג יכולה להתפרש כניסיון להסתיר תקלות למינהם .

יש הרבה דברים שניתן לגלות תוך כדי נסיעה של 10 דק׳.

גם כשמכרתי רכב משופר מאוד לא הייתה לי בעיה לתת לקונים פוטנציאלים לנהוג ברכב, בגלל שזה חלק מהמכירה.

והרכב שלי נמכר מהר ובמחיר גבוה מאוד מעל המחירון המצחיק.

אוקיי,

נתת לבחור נחמד נסיעת מבחן על הרכב שלך, אתה יושב לצידו, הבחור מאבד שליטה על הרכב, 11,300 שקלים נזק+ 7% ירידת ערך (וזה עוד לפני השווי המסחרי של הרכב שמיידית נפגע בהרבה יותר מאותם 7% ירידת ערך שקבע השמאי.

בוא תגיד לי עכשיו באיזה אקדח\סכין אתה משתמש כדי ״לשכנע״ את הבחור שנהג ברכב שישלם מכיסו את עלות הנזק+ פיצוי בגין הנחת היעדר תביעות שזה עתה הפסדת לשנים הקרובות?

אתה רוצה לקנות את הרכב שלי?

אתה מוזמן בשמחה לבחון אותה בחניית הבית במשך כמה זמן שתרצה (בגבול הסביר), בהמשך אתה מוזמן לשבת לצידי בזמן שאני נוהג ברכב לאיזה מכון נהיגה שמתחשק לך (בגבול הסביר, עד 45 דקות לכיוון אני זורם איתך), במכון הם יכולים לבדוק את הרכב מכל זווית שבא להם, בעמידה, בנסיעה, על הליפט- זה תפקידם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דוגמא:

כשקניתי את המאזדה עשיתי סיבוב באוטו ושמעתי רעש חיכוך מצד שמאל במהירות שגבוהה מ 40 בערך, חשבתי אולי מיסב, הסבתי את צומת ליבו של המוכר וקבענו ללכת לבדיקה,

בסוף הבדיקה לא אמרו כלום על הרעש, לאחר שהתעקשתי שיבדקו שוב נמצא כי הצמיגים לא תקינים ומרעישים.

סתם דוגמא קטנה למה אני מתעקש לנהוג ברכבים לפני קניה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם (נערך)

הסיבה לכך שאתה רוצה נהיגת מבחן ברורה למרות שאת אותו רעש יכול מאוד להיות שהיית שומע גם ממושב הנוסע.

עכשיו מה לגבי מה ששאלתי?

בנאדם מתקשר אלייך, מביע התעניינות ומבקש נסיעת מבחן, הוא נוהג ועושה תאונה עם נזק כספי מיידי גבוה (עבודת פחחות ומה שמסביב) וכן נזק כספי עתידי (ירידת ערך ואיבוד הנחת העדר תביעות).

פרט ליושרו של אותו בחור, מה מונע ממנו באותו רגע לפתוח את דלת הנהג, להגיד לך יפה ״תודה וסליחה״ ולהתחפף לך?

אולי יש לך עדים כי הוא התנגש ברכב אחר, אולי אין עדים כי הוא התנגש במעקה בטיחות\עץ.

אתה מבין את התסבוכת שאתה מכין לעצמך?

במקרה הטוב אתה תראה את הכסף אחרי כמה שנים טובות, במקרה הפחות טוב (והסביר יותר, אגב) אתה לא תראה את הכסף ותשאר עם רכב בעייתי ששווה פחות כסף.

אבל כדי שלא תגיד שאני קשה מדי אומר לך שלפני שנה כשמכרתי את ה-325 שלי הבחור בא עם חברה שלו, שניהם עפו על הרכב עוד לפני שבכלל הנעתי את הרכב, כשהוצאתי את היסטוריית הטיפולים מתא הכפפות אני יכול להגיד שאני כמעט בטוח שראיתי את חברה שלו גונחת מהנאה, אז התחיל המו״מ הכי הזוי שנכחתי בו בחיי (בקצרה, ביקשתי על האוטו 65,000, ביקש שאוריד קצת אז הסכמתי לתת 63,000, לסוף הרוכש הסכים לשלם 68,000 ויש מצב שיכולתי גם לקבל סיבוב על החברה....).

זה היה השלב שאני אמרתי לו ״תגיד, אתה לא רוצה לנהוג ברכב 2 דקות כדי שלפחות תדע מה קנית?....״

הוא ענה שהוא ישמח, קיבל סיבוב 2 דקות + 3 דקות לייבש את המושב בו ישבה חברה שלו.

:lol:

אבל את הסיבוב כמו שאתה מבין הוא קיבל לאחר שהרכב היה למעשה מכור (זכרון דברים חתום שהרכב לשביעות רצונו המלא וכן באחריותו מ-5 דקות לפני נסיעת המבחן עם ציון קילומטרז׳ לפני תחילת נסיעת המבחן) וגם זה רק כי הוא סירב לקחת את הרכב לבדיקה (מאותה סיבה כמו ב-106, אגב).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
IMG_2551.jpg 7 שנים החזקתי את הבונבונירה הזו (1991) ונמכרה בסוף לחבר של אחד מחברי הפורום .כמעט כל יום היו עוצרים אותי בשביל שאמכור . עד היום היא נוסעת ומטופלת אצל אותו מוסכניק .לא הייתי מוכר אותה ,אלמלא עברתי למונית ....
פורסם
איזה רכב יש לך?

אותי היה קצת יותר מטריד הקטע של ״עוקב אחריך 3 שנים״.

אפרופו השרשור המצורף - איך התקדם הנושא?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ברגע שמישהו שם עיין על הרכב שלך ורוצה / רוצים לקנות עדיף לחשוב על מכירה אבל בסכום שווה ו.. להמשיך לשמור על הרכב ב10 עיניים

כי לא כיף לגלות חניה ריקה . זו הרגשתי העישית זה באמת מתחיל להדאיג העניין הזה

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

edan82 יש הבדל בין מכירה של רכב מושקע ומלוקק לבין רכב עממי או רכב אספנות, בנוסף יש קניה מושכלת וקנייה אימוציאונלית.

הכי חשוב שיהיה הוגן גם למוכר וגם לקונה.:wink:

פורסם

אותי תמיד שאלו אם אני מוכר את המרצדס 280 שנת 84 שהיתה לי . מה לא הציעו החלפות ברכבים חדישים.מחיר גבוה . אפילו שנתתי מחיר גבוה הסכימו.

בסוף שרציתי לימכור נתנו לי שליש ממה שנתנו שלא רציתי.

מוסר השכל .לכל רכב יש תחליף ולא ניראה לי שאין כסף שלא יכול ליקנות

• תוכן חדש...