Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רוצה למכור. תעזבו אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה למגיבים.

נכון שקל לעשות חיפוש על היוזר שלי, אבל לא צריך לפרסם את הלינק בשירשור. רמזים לסוג הרכב מופיעים בשם היוזר שלי, בסימלון ובחתימה.

שביט, הלינק שלך לא עובד. וב60000 ש"ח אני לא מוכר. קיבלתי כבר הצעות בכיוון. יש גם חוצפנים שמציעים 2000 ש"ח..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר שאותך שואלים לדוד שלי יש BMW סדרה 512 שנת 82 בצבע שחור הוא השקיע עלי בכמה שנים האחרונות מעל 70 אלף שקל (על תשאל על מה ולמה אין לי מושג)

אבל אני יודע שאפילו ב20000 הוא לא מוצא קונה.

פורסם (נערך)

בחיים לא שמעתי על כזה רצון לקנות בימר ישנה...

בטח כולם מציעים לך פחות מ-10K ואז זה לא משתלם למכור.

בוא אשתף אותך בחוויות שלי:

1. הייתה לנו 525I ידנית, ייבוא אישי, מתחילת שנות ה-90 ושילמו בלחץ 10% מעל המחירון שהיה ברצפה.

2. על ה-GTI, כשהמחירון שלה היה סביב ה-200,000 ש"ח, אנשים שאלו

אם אני מוכר. אמרתי כן, 100,000 ש"ח! אמרו יקר אחי... בקיצור הייתי נופל רק על מבלבלי ביצים.

פתק אם אני מוכר היו תולים פעם בחצי שנה בלחץ! ומדובר ברכב מבוקש מאוד.

3. על הפולקסווגן פייתון אמרו לי שאני איתה עד סוף החיים ובסוף מכרתי תוך סופ"ש 1 במחיר שרציתי.

4. על הפריוס שואלים דווקא אם היא למכירה, בדר"כ אנשים רציניים ולא ערסים מהטיילת. שואלים בערך פעם בחודשיים-שלושה,

זה כבר יותר מה-GTI והפייתון ביחד, אבל ממש לא כל יום ולא נופפו לי בשטרות :lol:

5. יש לי חבר עם יונדאי אקסנט (בערך שנת 2000), אין שבוע שלא שמים לו פתק, פשוט מטורף!

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה מזכיר לי את התקופה עם הרכב הראשון שלי, 106XSI כחולה שהיתה שמורה בפדנטיות, בממוצע אחת לשבוע היו שואלים אותי ברמזור\פתק על השמשה אם אני מוכר, פעמיים בדקתי את הרצינות וזרקתי מחיר גבוה ב-20% מעל המחירון ובתגובה ביקשו לתאם איתי בדיקה, פעם נוספת הוריי השתמשו ברכב וירדו איתו לסופ"ש באילת, כשעתיים וקצת מהרגע שנפרדנו אבא שלי מתקשר אלי ואומר שהם עצרו בדימונה להפסקת התרעננות וכרגע נמצא איתם בנאדם שרוצה לקנות את האוטו בלי בדיקה במכון, אבא שלי השרוט כבר סגר איתו מחיר שהיה שווה ערך פחות או יותר למחירון+30% כולל כרטיסים לאוטובוס להמשך הנסיעה לאילת וחזרה לתל אביב :shock:

אחרי 5 דקות הצלחתי לשכנע את אבא שלי שירד ממני, יכנס לרכב וימשיך את הנסיעה שלו לאילת...

כמה חודשים אחרי כשעמדתי לעזוב את הארץ שמתי שלט על הרכב, תוך פחות משבוע הרכב נמכר ב-25% מעל המחירון, הרוכש היה בחור צעיר שהגיע עם אבא שלו (קצין משטרה שהגיע בסוואנה משטרתית), נפגשנו בצד הדרך ליד עזריאלי, האבא שאל פרטים על הרכב וביקש שאפתח מכסה מנוע, הבן התקשקש איתי בינתיים, אחרי כמה דקות האבא שואל אותי "איפה יש פה סניף דואר?", עניתי לו ואז הבן ביקש את המפתחות כדי לנהוג לשם...

אמרתי לבן שאני מתנצל אבל כל עוד הרכב תחת שמי אף אחד, כולל חברי הקרובים לא נוהג ברכב שלי (עלה לאבא שלו חיוך מאוזן לאוזן).

שאלתי את האבא לאיזה מכון בדיקה הוא רוצה לנסוע לפני שנלך לדואר, הוא ענה שמאחר וזה הרכב הכי מלוקק שהוא ראה אי פעם ומכיוון שאהב את התגובה שלי לבנו- אין צורך בבדיקה, נוסעים ישר לדואר.

:-P

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תודה למגיבים.

נכון שקל לעשות חיפוש על היוזר שלי, אבל לא צריך לפרסם את הלינק בשירשור. רמזים לסוג הרכב מופיעים בשם היוזר שלי, בסימלון ובחתימה.

שביט, הלינק שלך לא עובד. וב60000 ש"ח אני לא מוכר. קיבלתי כבר הצעות בכיוון. יש גם חוצפנים שמציעים 2000 ש"ח..

תשמע אתה רגיש מדי

לא צריך לקחת כל דבר בכזאת רצינות, אתה לא ממש יכול לשנות את זה אז פשוט תזרום וקח את זה כמחמאה.

GOT סחוג?

פורסם
אני מהמר ואומר שזו BMW

ואני ישר הייתי מהמר שמדובר בE30.

הרכב כל כך מבוקש עכשיו ואני מניח שלא צריך להסביר לפתוח השרשור למה...

בדקתי אפשרות קניה מספר פעמים ואפילו ראיתי אחת אבל לא לחצתי על ההדק :-(

יישאר בגדר חלום בינתיים לקנות ולשחזר אחת למצב מקורי

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

רואים רכב כזה שמור, אז אין פלא שמתעניינים. גם אותי (בשנה הראשונה האמנם) אנשים שאלו אם אני מוכר, אפילו באולם תצוגה של יונדאי זה קרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה למגיבים.

..

עמוס איפה רשום בחתימה שלך דגם הרכב?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
עמוס איפה רשום בחתימה שלך דגם הרכב?

עמוס

bmw 318i

• תוכן חדש...