Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רוצה למכור. תעזבו אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סליחה אם זה נשמע זלזול אבל מה מיוחד ברכב אם אתה לא מוכן למכור אותו גם ב60K ?

לפעמים הרגש גובר על השכל והאהבה לרכב שווה יותר מ60K גם על מכונית פשוטה. תתפלא.

עמוס, לדעתי אתה צריך לומר להם שאתה מסכים למכור ולזרוק סכום דמיוני, שיחשבו שאתה איזה משוגע ויעזבו אותך.

כשהציעו לי מחיר של 5 ספרות על הגרוטאה שלי צחקתי להם בפנים למרות שלפי ההיגיון זו הצעה שאי אפשר לסרב לה. אין מה לעשות, אני רוצה בוכטה של כסף, אבל אני רוצה יותר את האוטו הזה.

נשמע קצת מלחיץ הסיפור על ההוא שהגיע אליך עד הבית. יש אנשים שפשוט לא יודעים לקבל תשובה שלילית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או לחילופין, אולי עדיין יש בהם תקווה שכן החלטת למכור. לא לחשוב תמיד לכיוון השלילי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבין אותך אחי. היה לי אותו הדבר עם הרנו סניק 1600 אוטומטית משנת 99'.

מעצבן ברמות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני זוכר שכמה חודשים לפני שהחזרתי את הקורולה 07 לחברת הליסינג, מישהו מתוך הקבוצה שקשור איכשהוא למנהל תחום הרכב פנה אליי ואמר לי שהוא רוצה לקנות את הרכב אז שאודיע לו כשאני מחזיר אותו.

שלושה חודשים בערך לפני מועד ההחזרה בכוונה! החזרתי את הרכב וגלגלתי את החוזה לעובדת חברה, הבן אדם ישב עליי כמו נץ - זה הרגיז אותי.

הוא היה מנומס והכל ובאמת אם הייתי אומר לו להניח לו הוא פשוט היה מתצפת את הרכב ולא אותי - אבל זה מדאיג, זה מדאיג מאוד.

הבן אדם ידע אפילו איפה אני נוהג להחנות את הרכב בחניון של העבודה ויתרה מכך היתה לי שם מערכת סטריאו ששווה שליש מערכו של הרכב כחדש.

עכשיו מה עושה מישהו שקונה רכב חם, מבוקש? בייחוד על ידי מגזרים בעייתיים יותר באופן סטטיסטי מוכח?

איך ישנים שקט בלילה?

אני יודע שהדירה הבאה שאשתי ואני שוקלים לעבור אליה תהיה או דירת גן או דירת גג - במקרה של דירת גן, אין מצב שאני קונה רכב שהוא מותג גניב.

כבר שמעתי כל כך הרבה סיפורים על גז שינה ורכב אחד פחות - לא רוצה את זה בחיים שלי, במשפחה שלי - זה מפחיד אותי.

הרוב הם סתם קשקשנים, פנטזיונריים שיודעים שלא באמת יוכלו להרשות לעצמם רכב כזה אבל חלק רציניים וחלק מהם - עוינים.

איך ישנים בשקט בלילה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איך ישנים בשקט בלילה?

נשארים רווקים חסרי ילדים\בת זוג\רכוש\עם רמת צפיות מאוד נמוכה מהחיים.

כשאין לך למה לדאוג אתה יכול לישון בשקט, רק תוודא שיש לך בכלל סיבה להתעורר בבוקר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב,

אני נשוי, עם אשה וילדה, דירה ושתי מכוניות - אמנם יש לי המון דאגות וכבר יצאו כמה שיערות לבנות על הראש - אבל החיוך של הילדה לבדו זו סיבה טובה לחיות.

אני מקווה שזו לא תהיה דירת גן :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן כן ברור - מה שאני מתייחס אליו זה כשאתה בכל זאת רוצה את ה"אוטו" ועדיין לחיות חיים שקטים מנצים שעטים לך עליו וחס וחלילה בדרכים לא ידידותיות.

you can't have it all

או שאולי כן רק בלי שינה טובה בחלק מהלילות.

Pioneer TS-X150

פורסם

בהחלט מדובר במטרד.

יש אדם שנוהג להתקשר אלי מידי חודש כדי לדעת אם אני מוכן למכור. אחרים מגדילים לעשות ומשאירים לי פתקים מודפסים על השמשה..

כפי שנאמר, נראה לי שאני צריך לאמץ את השלט של "לא מוכר"

M-TECH E46

פורסם

סיפור דומה עם המאזדה לאנטיס של ההורים שלי שרק לפני שבוע הגיעה ל112 אלף. בדרך כלל שאני במוסך אין את הקהילה שרודפת אחריך שתמכור אבל המוסכניק שבדרך כלל מקבל את האוטו של ההורים שלי לטיפול הגזים והשאיר לי בכל מקום אפשרי פתק עם הטלפון שלו והצעת מחיר של 30 אלף שקלים על האוטו, מה לא עושים בשביל לשכנע:lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

קצת לא קשור לנושא אבל בהקשר של edan82,

בחיים לא הייתי קונה רכב מבלי לנהוג עליו קודם, תגובה של רק אני נוהג יכולה להתפרש כניסיון להסתיר תקלות למינהם .

יש הרבה דברים שניתן לגלות תוך כדי נסיעה של 10 דק׳.

גם כשמכרתי רכב משופר מאוד לא הייתה לי בעיה לתת לקונים פוטנציאלים לנהוג ברכב, בגלל שזה חלק מהמכירה.

והרכב שלי נמכר מהר ובמחיר גבוה מאוד מעל המחירון המצחיק.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

לא חושב שכדאי להשאיר הודעת "לא מוכר" על הרכב.

במציאות הישראלית זה עלול עוד לגרום למישהו להתנפח להתרגז (כמובן ללא סיבה /הצדקה) ומכאן הסיכוי למצוא את הרכב שרוט הוא סביר.

תחייה עם זה (הצעות ה"קנייה"/קנייה).

אם ניתן להחנות את הרכב בחנייה סגורה "רחוק מהעין רחוק מהלב" - אז מה טוב. ואם לא - אז לא.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני הייתי קונה כובע של שוטר ושם על הדאשבורד... אף אחד לא יישב לך על הזנב שהוא יראה את זה

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
תגיד "כן, 60,000 ש"ח והיא שלך"

לך תדע, אולי תיפול על אחד שאשכרה יסכים

ראה כאן

נשמע כאילו אתה מתאר מצב כזה כלא הגיוני או מנותק מהמציאות.

אם הוא צריך רכב כזה אז כנראה שיסכים, אחרת לא רציני ויכול לחפש רכב אחר - זול יותר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
קצת לא קשור לנושא אבל בהקשר של edan82,

בחיים לא הייתי קונה רכב מבלי לנהוג עליו קודם, תגובה של רק אני נוהג יכולה להתפרש כניסיון להסתיר תקלות למינהם .

יש הרבה דברים שניתן לגלות תוך כדי נסיעה של 10 דק׳.

גם כשמכרתי רכב משופר מאוד לא הייתה לי בעיה לתת לקונים פוטנציאלים לנהוג ברכב, בגלל שזה חלק מהמכירה.

והרכב שלי נמכר מהר ובמחיר גבוה מאוד מעל המחירון המצחיק.

גם אני לא נתתי לנהוג באף רכב שמכרתי. מי שרצה, נסע איתי.

וגם קנו ממני ללא בדיקה עם מחיר מעולה.

אגב, במרבית המקרים אפילו לא ביקשו לנהוג...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...