Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רוצה למכור. תעזבו אותי!

amosbmw
שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

זכור לי שירשור דומה של חבר פורום שפעם נפתח כאן ולאחר מכן נעלם.

כל יום, לפחות במספר רמזורים או מקומות חניה, רוצים לקנות ממני את הרכב. כל יום אני מוצא פתק של קונה פוטנציאלי מתחת למגבים.

לפעמים זה מצחיק, כמו המקרה שעקפו אותי בכביש מהיר ונופפו לעברי עם סטיפה של שטרות.

ולפעמים זה ממש לא מצחיק, כמו אתמול בערב, אני יושב בתשע וחצי בערב בבית עם התינוק, דופק לי מישהו בדלת, ואומר לי שהוא עוקב אחרי כבר שלוש שנים, דיבר איתי כבר מספר פעמים (לא זכרתי) ומחכה שאמכור לו. הבן אדם לא רצה להבין שאני אומר לו "לא מוכר" ושאל איך נתקדם. הוא הסכים ללכת רק אחרי שרשמתי את הטלפון שלו והבטחתי להתקשר כשאחליט למכור. לא אצטרך לקיים את ההבטחה.

גם זה לא היה הראשון שידע לאתר מי אני והיכן אני גר.

יום אחר אכלתי עם אשתי, אנו חוזרים לרכב ויושבים עליו ארבעה שכבר החליטו שהם קונים אותו. גם להם היה קשה להבין שהתשובה היא לא.

אסור לכתוב כאן התייחסות על פי מוצא, אבל ברור לכולכם שרוב המתעניינים הם בני לאום מסויים. אבל גם יהודים לא חסר.

אני ממש לא רוצה לעבור להשתמש ברכב אחר כרכב יומיומי ולשמר את הרכב במקום סודי לשעות הפנאי בלבד. כל הכיף זה להשתמש ברכב ביומיום, אבל כמובן יש חשש שכל זה ייגמר לא טוב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אין מה לעשות, עדיף לסרב בנימוס מאשר לעלות על חמתם של אנשים ואז הם יקחו אותו בלי לשאול.

קח את ההצקות האלה כמחמאה ותסביר לאנשים שאתה שומר את הרכב לאספנות, ככה יעזבו אותך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי בדרך כלל מטרידים "קונים" למניהם בתחנות דלק. אני אומר להם כזה מחיר שגורם להם להסתובב ולחזור. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי בדרך כלל מטרידים "קונים" למניהם בתחנות דלק. אני אומר להם כזה מחיר שגורם להם להסתובב ולחזור. :lol:

מכיר את התופעה,

It goes like this:

תגיד,"איזה שנה הרכב?,אה,ומה המחירון? רוצה למכור?,אה זה מנוע 3000 בטח שותה ימבה דלק"

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו פעם שאל אותי: "אחי איזה מנוע זה?" אני אומר להם שזה מנוע 2000. וכאשר שאל אותי למה תווית של מנוע הרבה יותר גדול, אמרתי קניתי באיביי.:lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד "כן, 60,000 ש"ח והיא שלך"

לך תדע, אולי תיפול על אחד שאשכרה יסכים

ראה כאן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב האולטימטיבי למגזר.

מזכיר לי שלפני כמה זמן רודף אחרי רכב בכביש 6 ובסוף כשהוא עוקף, זה שלידו שואל מתי אני מחזיר את הרכב ליסינג של אלדן ואולי אני רוצה כבר להחזיר עכשיו כי הוא רוצה לקנות.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה כמו שאתה מתאר, אולי כדאי להשיג כמה שטרות עכשיו, מאשר לקבל אותם מהמקיף.

אנשים מהסוג שאתה מדבר, קצת קשה להם לדחות סיפוקים, כמה אדומים והרכב בחניה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי nir100
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יא אללה, מקנא בכם.

ארבע שנים עם הנוכחית ונשאלתי בלחץ פעמיים אם "מוכר אחי מוכר?" (כנראה מפחד שהרכב עדיין באחריות יצרן).

צרות של עשירים.

דרך אגב פות"ש, רכב מהמם (מתאמץ שלא לצאת ליצן ולשאול אם מוכר).

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...