Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי אופניים? וK2 בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אילוחה,

קנית חדשות?

ספר לנו מה שידרגת (ולמה) ?

כן, נרכשו במזומן ביחד עם עוד זוג נוסף. בגלל זה המחיר הנמוך.

שודרג עם הזמן בערך הכל, קסטה אחורית, זוג גלגלים, מערכת בלימה הידרואלית, כיסא, סטאם, הגה עשוי קארבון, שיפטרים ומעביר אחורי. הצלחתי להוריד לא מעט מהמשקל המקורי. בתכנון להחליף גם את הציר המרכזי יחד עם פלטות ומעביר קידמי. או אולי לשדרג ל29" או לשלדת קארבון או לכל דבר מגניב אחר :shock:

iluxxxa:

למה הפכת אופני הרים לכביש?

כי זה עיקר השימוש בהם, רכיבה די אגרסיבית בתוך העיר. כולל קפיצות מהמדרכות, מדי פעם כבישי כורכר וכו'.

חוץ מזה הם נראים כך בגלל הצמיגים הדקים. תמיד אפשר להחליף לצמיגי שטח בחזרה.

In Flames, תקנה לך פנימיות עם חומר נגד תקרים. ותשכח פאנצ'ר מהו :wink:

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
  • תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו לי פנימיות עם חומר נגד פאנצ׳ר, החור היה גבוה מידי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מתעלק קצת על השרשור,

יצא לי לחשוב על זה, במקרה של רכיבה בכל המסלולים שאין אליהם גישה מכבישים, סגנון סינגלים וכאלה, אם קורה משהו לרוכב וצריך פינוי וטיפול מהיר, מה קורה? אמבולנס לא יכול להכנס, מזמינים מסוק?

פורסם

זה תלוי בחומרת הפציעה והמרחק ממקום נגיש.

זה מתחיל מצליעה החוצה דרך מסע אלונקות, טרקטורון ועד מסוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את האופניים שלי! Merida Matts 15v.

merida.JPG

אני רוצה לציין לרעה (מאוד לרעה!!) את סניף רוזן ומינץ בת"א - בגין.

הייתי אמור לקבל את האופניים ב26.3, ביקשתי מהם כמה פעם לוודא שהמידה שלי תגיע - לא הגיע אבל בסדר, טעויות קורות. אמרו לי לחכות שבוע

ביום שלישי, 1.4 שילמתי על האופניים ואמרו לי להגיע ברביעי (יום למחרת) ב4 לקבל את האופניים. ביקשתי מהם כמה פעמים לוודא שהן מופיעות בהזמנה - אמרו שהכל נבדק.

ביום רביעי, 2.4 התקשרתי ב4 לוודא שאני יכול לאסוף את האופניים אבל אמרו לי שהמשלוח לא הגיע, חיכיתי עד 5 וחצי. המשלוח הגיע והאופניים שלי לא היו מוכנות. אמרו לי לבוא ביום חמישי ב10

יום חמישי 3.4, בשעה 10 הגעתי והודיעו לי שהאופניים לא הגיעו. אחרי ריבים סוכם שישלחו עם שליח באותו היום או ביום שישי. נחשו מה? לא היה ולא נברא. לא בחמישי ולא בשישי

היום (6.4) באתי לחנות והאופניים היו שם (לא נשלח ולא נעליים למרות כל ההבטחות). כפיצוי מילאו לי את הגלגלים בחומר נגד פאנצ'רים (50 ש"ח)

או שהם מפגרים, או שהם סתם מזלזלים בלקוחות, אני לא יודע. אני רק יודע שהם לא עמדו ב5 הבטחות שלהם ולא התקשרו להודיע אף פעם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חומר נגד פאנצ'רים ממלאים בכל חנות כשאתה קונה אופניים חדשות.

לא מבין למה לא ביטלת את ההזמנה כבר ביום חמישי. זה לא שלא עמדו בהבטחות אלא גם הריצו אותך סתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הם טוענים שאצם לא ממלאים

בגלל המחיר שקיבלתי אצלם, האופציה השניה הייתה עולה לי 300 שקל יותר + נסיעות למודיעין

בלי הנסיעות ההבדל כבר היה 600

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אכן, חומר נגד תקרים, בקבוק שתיה ונצנץ אחורי זה הבסיס. בכל זוגות של אופניים שקניתי עד עכשיו קיבלתי את זה ללא תשלום (או כלול בתשלום, תלוי איך מסתכלים).

בחלק מהחנויות, עוזרים גם להתאים ולכוון את האופניים בשביל הרוכב כבר במעמד הקבלה. אבל אלה כבר בודדים...

תתחדש! עכשיו תקופה מעולה להתחיל לדווש.

פורסם

עוד סיבה למה לא לחזור לרוזן ומינץ

ותודה!

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...